Ehm a to tvoje "Akcna klikacia adventura s prvkami RPG" tak to sa mi vobec nepaciKoCi napísal:ja som narazal len na to zanrove oznacenie.. to ze nie je naj to mi je nad slnko jasne
Diablo 3 nebude - Váš názor?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
SC vzkriesili imho kvoli tomu aby si ziskali opat prve miesta v herniach [hernach?] na poli sci-fi rts [neviem do akej miery vyhyna SC:BW, ale uz asi nie je az taky popularny, ako je do dnesnych dni QIII:TA, alebo UT,UT2003...], neskor ako moj bracho vtipne zahlasil by sa podobalo na grckart, ze by spravili daco ako "space of starcraft" [wow mutacia] no a na diablo, ak budu mat cas a chut tak naozaj neskor...aj ked pribehovo neviem co tam vymyslia...ale oni na daco urcite pridu
...btw. trailer na SC2 je dost premakany...a to v nom dokopy nic nie je, len kalsicka grckartacka perfektna atmosfera.
Ojoj, neteš sa. Je to buď výmyslel alebo jeho.. názor (?). No skôr tušenie. Každopádne sa na D3 nerobí - robí sa na podľa Blizzard väčšom projekte, a to na StarCraft 2. (Teda nvm, či sa ešte robí, či už nie je vydaný, keď je vydaných toľko screenshotov, ale asi sa ešte len robí).miki690 napísal:z akeho zdroja mas tuto info ? lebo ak je to pravda tak by ma to potesilo
-
NuSuey
Professional
no istotne nejaka ta beta/alpha verzia starcraftu 2 existujeSmokee napísal:Ojoj, neteš sa. Je to buď výmyslel alebo jeho.. názor (?). No skôr tušenie. Každopádne sa na D3 nerobí - robí sa na podľa Blizzard väčšom projekte, a to na StarCraft 2. (Teda nvm, či sa ešte robí, či už nie je vydaný, keď je vydaných toľko screenshotov, ale asi sa ešte len robí).
-
Gouhan
Amateur
Re: Diablo 3 nebude - Váš názor?
A prečo nebude a KEDY VíDE Starcraft2.