Dialkove k centralu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
MaTT5
Expert
Expert

Dialkove k centralu

Príspevok od používateľa MaTT5 »

Zdravim! Mam na aute central a uz ma docela omrzelo otvarat ho stale klucom... Ktory ovladac kupit a co vsetko k tomu treba? vdaka
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

kup ovladac ktory je kompatibilny s jednotkou centralu ... vies ono by asi chcelo napisat aky to central je a tak ...
MaTT5
Expert
Expert

no central namontovali do felicie v skodovackom servise pred 10 rokmi tak presny typ neviem...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tak opäť zbehni do škodováckeho servisu, nech Ti tam ešte domontujú diaľkové. Aj tak pochybujem, že si to budeš sám montovať.

;)
MaTT5
Expert
Expert

to nie len som chcel vediet ci nema niekto nejake info blizsie ohladne ceny a tak :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tak to ti uz dnes nepovie nikto ak to nebolo origo skoda centralko alebo ak nemas od toho papiere presne co to obnasa :-) :-) .. z toho sa musis odrazit ... takto ti mozeme narozpravat hocico o tom ze staci ovladanie ktore bude "kamaratit" s riadiacou jednotou centralu :-) ... kazdopadne netusim ako sa to potom nastavuje aby malo tie plavajuce kody to dialkove rovnako ako jednotka :-) ...

//autoeditácia príspevku ( 07 Aug 2009, 16:07 )
nemam moc cas do toho sparat .. ale podla linku dole to vyzera ze kupis s dialkovym aj novu jednotku riadiacu :-) ... a ta cena je tiez pekna ... pri troche hladania isto najdes aj taky vystrelovak kam pojde dat feliciova planžeta z kluca :-) ...
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

v SS mas kontakt na jedneho pana co predava suciastky a centralne systemy aj na felicie on ti bude vediet poradit
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

dobre ja ... vidim ze vcera som sa tu odvolal na nejaky link, ktory som ale v rychlosti nejak nedodal .. hlboko sa vam tam ospravedlnujem a tu ho mate (resp. jakysi podobny) ->

Kód: Vybrať všetko

http://www.alarmshop.sk/rc-202-key-p-773.html
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

hm neviem preco ale mne sa zda ze nemaju vsetky felicie tieto kluce (myslim s planzetami) ale ze tie starsie maju tie obicajne ako boli aj od favoritou..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

az bude planzeta rovnakeho profilu ako ma feliciovy kluc, tak skopirovat nan drazku neni ziaden problem ... len musi byt taketo dialkove kompatibilne so Skoda planzetou (cistou do ktorej sa bude frezovat) ...

... kamarat mal toto iste ovladanie na 20rocnej lancii - kupil planzetu, dal prefrezovat drazku a startoval tymto vystrelovakom .. ziadna veda :-) :-) ...

//autoeditácia príspevku ( 08 Aug 2009, 14:36 )
sekunda googlenia a vidis ze planzety sedia pri urcitych modeloch aj na felcky (kukaj dole tabulku) ->

http://www.aukro.sk/item691260360-centralne-zamykanie-do-v-kluci.html
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Suffel napísal:hm neviem preco ale mne sa zda ze nemaju vsetky felicie tieto kluce (myslim s planzetami) ale ze tie starsie maju tie obicajne ako boli aj od favoritou..
Asi zalezi od zamku aky je pouzity. Mal som moznost soferovat uz nespocetne mnozstvo Felicii, kamoska s Feldou 96 ma planzetu, ja na Felde 99 som mal tiez planzetu, ale v autoskole som mal Feldu r.v.2000 a mal som obycajny a tiez vo firme sme mali Feldu 95 a mala obycajny FAB.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

Juicy napísal:Asi zalezi od zamku aky je pouzity. Mal som moznost soferovat uz nespocetne mnozstvo Felicii, kamoska s Feldou 96 ma planzetu, ja na Felde 99 som mal tiez planzetu, ale v autoskole som mal Feldu r.v.2000 a mal som obycajny a tiez vo firme sme mali Feldu 95 a mala obycajny FAB.
presne toto som mal na mysli.. lebo bratranec co ma feliciu tak je to r.v.2000 a ma planzetovy kluc zase teta co mala vo firme felcku tak ta bola r.v.99 a mala normalny FAB kluc.. a este kamos co ma to netusim aky je rocnik ale ten ma tiez planzetovy ale viem ze to je starsie ako 99.. ale presne neviem aky je to rok.. takze vsetko zavisi len od toho ci ma planzetovy alebo FAB.. ak planzetu tak urcite by som dal vystrelovacku tak ako ti radil nordkap_pb.. ak FAB tak len ovladacku..
MaTT5
Expert
Expert

je tam obycajna FABka takze nad vystrelovackou mozem asi len snivat... :)
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

nemusis, das si vymenit zamky a zapalovanie :D , ale tak to pochybujem ze chces...
MaTT5
Expert
Expert

nuz kazda vacsia investicia do felicie je asi nezmyselna :D zvlast pri vyhliadke ze za 2 mesiace sa vymeni
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Neviem čo mu tu píšete nech si dokúpi ovládač, keď na 99% jeho RJ nedokáže vôbec prijímať.

Ja by som to riešil nsledovne - objednaj si z eBayu RJ s DO, vymeň za terajšiu RJ a máš vystarané za rozumnú cenu.
-Daj si pritom pozor, koľko dverí dokáže daná RJ obslúžiť, koľko 5 žilových motorčekov obsluhuje (spravidla jeden - šoferov alebo dva - oba predné).
Objednať cez eBay ti to môže gangy za dobrovoľný príspevok (viď sekciu bazar).
Vyjde to niekoľkonásobne lacnejšie, ja som takto kúpil komplet central na DO cez ebay za €25 aj s poštou (z GB), u nás stoja od €60 hore..
-O kvalitu by som sa v tomto prípade neobával. Pri centrále zvyknú odchádzať motorčeky a tie si ty necháš zo svojho terajšieho. RJ je len plošak v škatulke tam sa nema moc čo pokaziť..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tak si to frikso precitaj cele znova ... je tam spomenute ze treba kupit set RJ + DO :-)

a bačov fikus to stoji a nie 60 ... bezne (kedze vystrelovacku aj tak nevyuzije, lebo nema planzetovy kluc) DO s RJ ide aj u nas po 25 Ojrokorun, staci sa pozret a nie tu saskovat :-)

http://autoalarmy.sk/katalog/centralne-zamykania/dialkove-ovladania/

http://www.alarmshop.sk/modul-rc-102-a-p-428.html
Frikso
Darca
Darca

Ja som hovoril o komplete, čo sa týka cien. Stačí poriadne čítať :wink:

AD RJ+DO:
nordkapp_pb napísal:kup ovladac ktory je kompatibilny s jednotkou centralu ... vies ono by asi chcelo napisat aky to central je a tak ...
:wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:
//autoeditácia príspevku ( 07 Aug 2009, 16:07 )
nemam moc cas do toho sparat .. ale podla linku dole to vyzera ze kupis s dialkovym aj novu jednotku riadiacu :-) ... a ta cena je tiez pekna ... pri troche hladania isto najdes aj taky vystrelovak kam pojde dat feliciova planžeta z kluca :-) ...
a potom citaj dalej .. ze som v rychlosti nedal link a tak ...

jaj tak, no to som prehliadol :-D .. stane sa ... stejne myslim ze 25E za DO + RJ neni zla cena ...
Frikso
Darca
Darca

€25 je v pohode suma. Ak by chalanisko chcel, tak na skoda.panda.cz kúpi komplet zámky na planžetove kluče aj so spínačkou a vekom nádrže za slušnú cenu. Výmena je take hrajkanie sa na 3 hodinky.
A môže mať aj vystrelovačku :D
Napísať odpoveď