Diamond race
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Diamond race
aky je vas nazor na to ze bohaci jazdia na plny plyn v luxusnych autach a vyslovene sa pretekaju po statnych cestach a nedostanu ani jednu pokutu? Vy by ste sa zapojili do takychto pretekov? Co sa vam na tompaci a co sa vam nepaci a preco?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
diamond race je jedna velka parodia na redline a gumball naraz
... na jednej strane je velmi pekne stretnut sa s dalsimi majitelmi podobnych aut, ak ste vlastnikom nejakeho klenotu, na druhej pocit ze mate cash, ale participujete na akcii, ktora je vlastne plagiatom ... hmm neviem, ale asi by ma to neuspokojilo ... mat cash a nieco dobre, tak si radsej zaplatim jazdy na nejakom okruhu, nazaciatok s instruktorom, aby som sa naucil dostat zo seba a z auta co najvaic, alebo by som jazdil rally vo volnej triede. Nehovorim ze nejazdim po cestach rychlejsie ako je dovolene, alebo ze taku jazdu nemam rad, ale prose sa tym chavilt, ze JA idem porusovat VSETKY predpisy a chovat sa narocky ako prasa ? ...
howgh, ked tak redline, to je trosku prijatelnejsi koncept, ked ide o to pochvalit sa svojim 599 GTB Fiorano
...
... na jednej strane je velmi pekne stretnut sa s dalsimi majitelmi podobnych aut, ak ste vlastnikom nejakeho klenotu, na druhej pocit ze mate cash, ale participujete na akcii, ktora je vlastne plagiatom ... hmm neviem, ale asi by ma to neuspokojilo ... mat cash a nieco dobre, tak si radsej zaplatim jazdy na nejakom okruhu, nazaciatok s instruktorom, aby som sa naucil dostat zo seba a z auta co najvaic, alebo by som jazdil rally vo volnej triede. Nehovorim ze nejazdim po cestach rychlejsie ako je dovolene, alebo ze taku jazdu nemam rad, ale prose sa tym chavilt, ze JA idem porusovat VSETKY predpisy a chovat sa narocky ako prasa ? ...
howgh, ked tak redline, to je trosku prijatelnejsi koncept, ked ide o to pochvalit sa svojim 599 GTB Fiorano
-
jin
VIP
...len toľko, že mi príde blbé dvojito kopírovať ideu gumballu.
Prvýkrát to bola slovenská Redline, ktorá bola braná, ako stredoeurópska odroda. Ale Diamond sa podľa všetkého snaží hrať na niečo, čo tu bude navyše...
Vlastne podľa tohoto článku je to cez kopirák. Ale rád by som si prečítal aj vyjadrenie druhej strany.
Osobne tu teraz nebudem moralizovať, tiež sám nejazdím jak anjel...
No sranda je ot len dovtedy, kým to niekto neschýtá... (Ben Affleck / Armageddon1998)
Prvýkrát to bola slovenská Redline, ktorá bola braná, ako stredoeurópska odroda. Ale Diamond sa podľa všetkého snaží hrať na niečo, čo tu bude navyše...
Vlastne podľa tohoto článku je to cez kopirák. Ale rád by som si prečítal aj vyjadrenie druhej strany.
Osobne tu teraz nebudem moralizovať, tiež sám nejazdím jak anjel...
No sranda je ot len dovtedy, kým to niekto neschýtá... (Ben Affleck / Armageddon1998)
Diamon Race, nieje nic ine iba ukazanie ludom, ze ked mam prachy tak som nieco viac ako vy.
No ako to na Slovensku chodi, mame tam uzasnu vladu, ktora vsetko "zariadi". Nechapem co robia statny zamestnanci, preco si nevedia dat rady s ludmi ktory maju vela hormonu a nevedia ako sa ho zbavit. Zaradom by som im bral vodicaky, lebo pokuta ich nezastavi.
Cital som ,ze pokuty dostavaju, a nie najnizsie, ale sami "pretekari" sa priznali, ze so sebou maju dostatocne mnozstvo penazi, a ze ked ich stopnu takzvany policajti, tak ani nevytahuju papiere od auta aby sa nezdrziavali, ale hned daju fizlovi do ruky peniazky a frcia dalej.
Tak teraz mi niekto vysvetlite, preco ked ja "obycajny" clovek, ktory jazdi uz dajme tomu 20 rokov podla predpisov a nikdy neporusil ziadnu znacku, neprekrocil ziadnu rychlost a nikdy neporusil zakon, a ked sa po tych 20tich rokoch niekde ponahla, prekroci rychlost o par desat kilometrov tak hned sa mi zacnu vyhrazat zakonmi, vysolia mi pokutu, dajme tomu zoberu papiere.
No "pani" zboahtlici (repsektive mamka s ockom mu kupili auticko) si usporiadaj upreteky o ktorych vie cely stat, idu si po obycajnej ceste 200km/h, svojou agresivnou a sportovou jazdou ohrozuju dalsich ucastnikov premavky, a ked ich stopnu policajti takim nic nehrozi, lebo pokuta ho vzhladom na ockove konto nezastavi, a dokopy mu nespravia nic.....preco? Lebo zijeme v takej krajine kde zakony neplatia na kazdeho.
No ako to na Slovensku chodi, mame tam uzasnu vladu, ktora vsetko "zariadi". Nechapem co robia statny zamestnanci, preco si nevedia dat rady s ludmi ktory maju vela hormonu a nevedia ako sa ho zbavit. Zaradom by som im bral vodicaky, lebo pokuta ich nezastavi.
Cital som ,ze pokuty dostavaju, a nie najnizsie, ale sami "pretekari" sa priznali, ze so sebou maju dostatocne mnozstvo penazi, a ze ked ich stopnu takzvany policajti, tak ani nevytahuju papiere od auta aby sa nezdrziavali, ale hned daju fizlovi do ruky peniazky a frcia dalej.
Tak teraz mi niekto vysvetlite, preco ked ja "obycajny" clovek, ktory jazdi uz dajme tomu 20 rokov podla predpisov a nikdy neporusil ziadnu znacku, neprekrocil ziadnu rychlost a nikdy neporusil zakon, a ked sa po tych 20tich rokoch niekde ponahla, prekroci rychlost o par desat kilometrov tak hned sa mi zacnu vyhrazat zakonmi, vysolia mi pokutu, dajme tomu zoberu papiere.
No "pani" zboahtlici (repsektive mamka s ockom mu kupili auticko) si usporiadaj upreteky o ktorych vie cely stat, idu si po obycajnej ceste 200km/h, svojou agresivnou a sportovou jazdou ohrozuju dalsich ucastnikov premavky, a ked ich stopnu policajti takim nic nehrozi, lebo pokuta ho vzhladom na ockove konto nezastavi, a dokopy mu nespravia nic.....preco? Lebo zijeme v takej krajine kde zakony neplatia na kazdeho.
ty zrejme nemáš nachystanú dostatočnu sumuLub0$ napísal:... preco ked ja "obycajny" clovek, ktory jazdi uz dajme tomu 20 rokov podla predpisov a nikdy neporusil ziadnu znacku, neprekrocil ziadnu rychlost a nikdy neporusil zakon, a ked sa po tych 20tich rokoch niekde ponahla, prekroci rychlost o par desat kilometrov tak hned sa mi zacnu vyhrazat zakonmi, vysolia mi pokutu, dajme tomu zoberu papiere....
ale teraz vážne - samozrejme že by sa s tým malo niečo robiť, ale ako hovoríš zákony by mali platiť pre všetkých a to znamená že pre nich rovnako ako pre teba, jedine že by sa pokuty dávali ako percento z príjmu, no ale taký synáčik zbohatlíka asi svoj príjem nemá....
-
Grim
Darca
ale ved tresty su na to aby sa zabranilo porusovaniu zakonov, tak ked viem ze taky trest nezabere tak naco ho udelujem? Jednoducho treba zvolit inu taktiku, napriklad zastavit a zdrzovat a potom by si rozmysleli ci sa im to oplati...a ked zdrhnu tak za to je nejaky vacsi trest jak pokuta...a myslim ze absencia vodicaku vo vrecku by ich svrbela ovela viac ako par tisic korun. Mozu byt radi ze nikoho nezrazili a nesposobili nehodu.
ale zase napr. v Nemecku mas neobmedzenu rychlost na dialnici.da sa jazdit aj rychlo a zodpovedneGrim-Reaperka napísal:ale ved tresty su na to aby sa zabranilo porusovaniu zakonov, tak ked viem ze taky trest nezabere tak naco ho udelujem? Jednoducho treba zvolit inu taktiku, napriklad zastavit a zdrzovat a potom by si rozmysleli ci sa im to oplati...a ked zdrhnu tak za to je nejaky vacsi trest jak pokuta...a myslim ze absencia vodicaku vo vrecku by ich svrbela ovela viac ako par tisic korun. Mozu byt radi ze nikoho nezrazili a nesposobili nehodu.
//autoeditácia príspevku ( 01 Oct 2008, 1:40 )
a este by som dodal,ze takychto akcii sa vacsinou zucastuju ludia,co maju peniaze a konexie,takze zadrzanie vodicaku by moc nepomohlo-za tyzden ho maju naspat
-
Grim
Darca
asi mas pravdu, tu na Slovensku ma prava a spravodlivost len ten kto ma viac penazi. A v Nemecku to maju podla mna vyriesene dobre, ale tam idu vsetci tak rychlo, takze tam nemas do coho narazit, jedine do zvodidiel alebo do kukurice. Lenze u nas idu vsetci max 130 lebo ich obmedzuje zakon a ked niekto leti 300 tak to je viac ako dvojnasobne rychlejsie, keby do teba vrazil zozadu tak to mas 170 km rychlost, vsetkych by zabil, ale on by prezil lebo ma airbagy aj na vajciach. Ale policajti aspon zarobili.taurus666 napísal:ale zase napr. v Nemecku mas neobmedzenu rychlost na dialnici.da sa jazdit aj rychlo a zodpovedne
//autoeditácia príspevku ( 01 Oct 2008, 1:40 )
a este by som dodal,ze takychto akcii sa vacsinou zucastuju ludia,co maju peniaze a konexie,takze zadrzanie vodicaku by moc nepomohlo-za tyzden ho maju naspat
-
jin
VIP
Oprava: Tresty by mali byť na to, aby bolo predídené porušeniu zákona. Je však vrcholne idealistické myslieť si, že keď niekto chce po tej diaľnici letieť, že si spomenie na cestný zákon...Grim-Reaperka napísal:ale ved tresty su na to aby sa zabranilo porusovaniu zakonov, tak ked viem ze taky trest nezabere tak naco ho udelujem? Jednoducho treba zvolit inu taktiku, napriklad zastavit a zdrzovat a potom by si rozmysleli ci sa im to oplati...a ked zdrhnu tak za to je nejaky vacsi trest jak pokuta...
Tresty sú tu jedine na dve veci - príspevky do rozpočtu a jeden zo spôsobov, ako udržiavať status-quo štátnej moci aj na cestných komunikáciách. Nejde o to, či zaberie / nezaberie, ide o to, že vo vedomí vodiča je vízia možného trestu.
Zastaviť a zdržovať? Myslíš, že tieto závody nie sú "tichou dohodou" prepojené aj s políciou? No a aby ľudia nefrflali - presne na to sú pokuty. Zastavia, vysolíš, zavrieš okienko, radíš jednotku...
-
t0m4s3
Admin
Kolki ludia co sa tu ohanaju nemeckymi dialnicami uz aspon na jednej boli? Zda sa mi, ze moc ich nie je, pretoze si ich predtavujete ako zavodny okruh F1 kde vsetci idu min. 250. Skutocnost je taka, ze neobmedzena rychlost je iba na niektorych usekoch a aj na tychto usekoch idu prave dva pruhy rychlostou ~ 130km/h.