Diesel ADITÍVUM

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
eddieee
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Diesel ADITÍVUM

Príspevok od používateľa eddieee »

Zdravim..zajimalo by ma, ci sa oplati a ake dieselove aditivum je podla vas naj a preco :smt112
jimmy_xp
King
King

Re: Diesel ADITÍVUM

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Jednoznačne VIF, existuje zimný a letný. Prečo? Prečítaj si viac tu : http://www.41.cz/vif/doc/test_aditiv.pdf
Sovjet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sovjet »

My sme tento rok dali do Renaulta ten STP Diesel a nieje čo na tom hodnotiť, takže spokojnosť. Ale z počutia viem, že je VIF-ko jedno z najlepších, tak nabudúce pôjde to...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

lejem nejaku sracku, asi VIF do HDI ... par krat som to tam nedal a ze by to bolo o poznanie horsie bez aditiva sa neda povedat :-D
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Nordkapp - ja som tiež pár krát to tam nedal a nepocítil som nejakú výraznú zmenu. Subjektívne sa mi zdá, že motor ide tichšie keď je tam to aditívum (aj keď teraz trieska kapota železo o železo - na jar to musím nejak spraviť). O nejakom prínose na výkone alebo spotrebe sa u mňa nedá hovoriť. Skôr mám taký dobrý pocit na srdci, že robím dobrú vec pre svoje autíčko :) :smt007
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ja to tam lejem iba kvoli mazaniu vstrekov a cerpadla, kvoli nicomu inemu ... na spotrebu nejazdim, takze nejaky pripadny polkes o garantovanych 1.418% ma nepali, nizsiu hlucnost nepozorujem, lebo ako traktor to bude zniet proste vzdy, kultivovanost chodu lepsia tiez nieje (mozno pri studenom starte, ale to prisudzujem skor tomu ako dlho auto stalo a v akom mraze) ...
eddieee
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa eddieee »

no inac aj ja som cital dost o tom VIF a uz som si ho aj zakupil...ako spominate nebadat nejake zmeny, aj ked sa mi zda ze pri studenom starte je to o poznanie lepsie a naj je ten pocit ze robim nieco pre motor mojho milacika :smt007
Napísať odpoveď