Dievča z jogy
Re: Dievča z jogy
napísal som jej že tiež na to nechcem tlačiť a pre mňa bol voľný priebeh čo sme robili doteraz a že budem rád keď v tom budeme pokračovať, na to odpísala že voľný priebeh je fajn a nechce to do ničoho tlačiť
Nie je tam aj nejaká iná fešanda s ktorou by si skúsil niečo ako s touto? Nemusíš sa do tej novej hneď zamilovať, len jej daj pozornosť.
Pokiaľ má rada testovanie chlapov tak ju skús otestovať aj ty
.
Pokiaľ má rada testovanie chlapov tak ju skús otestovať aj ty
Ako som v úvode písal toto je baba s ktorou som sa zoznámil v reále, posledné ženy som spoznal cez zoznamky. Páčilo sa mi ako to celé prebiehalo, prišlo mi to také prirodzené a spontánne. Ale áno, napadla mi taká možnosť že sa zoznámim s inou aj keď nemám veľmi na to náladu, zas by som išiel na badoo alebo tinder - chcel som s tým skončiť.
Ak ma testuje tak to robí dobre, keď sme sa naposledy videli tak ma pri lúčení objala a teraz zas nevie odpísať pol dňa.
Ak ma testuje tak to robí dobre, keď sme sa naposledy videli tak ma pri lúčení objala a teraz zas nevie odpísať pol dňa.
Nie každý si rád píše, alebo nemá čas alebo závisí od toho, či sa dá niečo na to odpísať. Lebo je iné viesť konverzáciu a napr. ak má človek čas písať si večer (potom vlastne, prečo si rovno nie zavolať), a iné je len tak akoby nasilu udržiavať konverzáciu. Vzhľadom na to, že sa stretávate aj osobne, a naživo vám komunikácia neviazne, tak za tým neodpisovaním nemusí nič byť.
Volny priebeh chapem tak, ze si nepoviete o vztahu, ze ste spolu, ze spolu chodite. Ale najskor pomaly a nenutene pojdete spolu von, napisete si, zavolate a casom to mozno posuniete do castejsich stretnuti. Potom sa ukaze.
páči sa mi tvoj optimizmus na túto situáciuzuzanuska napísal: 19 okt 2023, 13:00 Nie každý si rád píše, alebo nemá čas alebo závisí od toho, či sa dá niečo na to odpísať. Lebo je iné viesť konverzáciu a napr. ak má človek čas písať si večer (potom vlastne, prečo si rovno nie zavolať), a iné je len tak akoby nasilu udržiavať konverzáciu. Vzhľadom na to, že sa stretávate aj osobne, a naživo vám komunikácia neviazne, tak za tým neodpisovaním nemusí nič byť.
Súhlasím so zuzanuskou.
A každý človek je iná povaha. Keby nemá záujem, povie ti to hneď. Skôr si myslím, že chce ísť na to pomaly, veď ti to aj povedala. A keď chceš vedieť, či náhodou si nevyberá, môžeš sa jej opýtať. Ale ak to tak nie je, zrejme ju urazíš...
A každý človek je iná povaha. Keby nemá záujem, povie ti to hneď. Skôr si myslím, že chce ísť na to pomaly, veď ti to aj povedala. A keď chceš vedieť, či náhodou si nevyberá, môžeš sa jej opýtať. Ale ak to tak nie je, zrejme ju urazíš...
Marry528 - "Keby nemá záujem, povie ti to hneď" - tomuto veľmi neverím, čo mám skúsenosti tak ženy nie sú takéto priame, skôr sa vyhovoria na niečo aby to nemuseli povedať priamo, samozrejme myslím takto v začiatkoch spoznávania sa
u zeny clovek nikdy nevie. Chlapi su taki ze hned vedia ci by s nejakou zenou vedeli mat viacej alebo nie, ale ženy častokrat dlho váhaju, su emocionalnejsie a musi sa to v nich chvilu "uležať".
Budú s ňou chodiť kamošky? Alebo ty? Kamošky sú nejaké expertky na ženské pohlavie?
presne ako pise fildinko, rady kamošiek treba brat s veelkou rezervou už len kvoli tomu, že nikto nemôže vedieť ako to ona naozaj myslí resp cíti. Možno chce s tebou vztah a možno nie a len ti nechce do oci povedat ze nema o nic hlbsie zaujem. Apropo tym ze ona ma 30rokov, tak treba ratat s tym, že ak by sa to vyvinulo do vztahu tak bude s vysokou pravdepodobnostou cele to tlačiť do založenia rodiny, alebo v horšom pripade si necha od teba bez vzajomnej dohody urobit dieťa. Toto je upozornenie z toho dovodu, že mam viacero znamych ktori so zenami v tomto veku prisli k detom bez toho aby vedeli co sa chysta a nebola to nahoda, ale cielena manipulacia zo strany tych žien. Po lopate:"tikajuce biologicke hodiny". Ženy su od prirody fantastické herečky, takze je dobre si zachovat zdravy usudok, aj ked pochopitelne, v kontakte s nimi je to pre nas chlapov castokrat velmi tazke
Apropo bolo by mozno fajn keby si uviedol kolko rokov mas ty aby sme mali lepsiu predstavu o situacii.
Ale Gogo, toto je strašne predpojatý názor. Ak tvoji známi spávajú s niekým, koho dostatočne nepoznajú, a ani si nedávajú pozor, to je aj ich vlastná nezodpovednosť.
Hypoteticky, to tehotenstvo sa proste môže pritrafiť, aj keby si človek dával pozor. Preto som toho názoru, že človek by mal ísť len s niekým, s kým si to dieťa vie predstaviť mať (nie z dôvodu, že už chce dieťa, ale ak by sa pritrafilo, aj v prípade, ak by tí dvaja nezostali spolu, aby vedeli spolu vychádzať, a aby dieťa netrpelo). A tým pádom musia toho človeka najprv bližšie spoznať.
Hypoteticky, to tehotenstvo sa proste môže pritrafiť, aj keby si človek dával pozor. Preto som toho názoru, že človek by mal ísť len s niekým, s kým si to dieťa vie predstaviť mať (nie z dôvodu, že už chce dieťa, ale ak by sa pritrafilo, aj v prípade, ak by tí dvaja nezostali spolu, aby vedeli spolu vychádzať, a aby dieťa netrpelo). A tým pádom musia toho človeka najprv bližšie spoznať.
zuzanuska
toto su posledne dva pripady: kolega chodil s priatelkou niekolko rokov ale sa regulerne nakoniec rozisli. Potom ale este isli na spolocnu dovolenku ako partia aj s dalsimi znamymi. Samozrejme tam sa spolu znovu vyspali. Takze ak islo o nahodu, tak je dost zvlastne, ze cele tie roky co spolu oficialne chodili sa nic nestalo, ale zrazu hned otehotnie v case kratkej dovolenky.
Druhy znamy, rozvedeny, uspesny podnikatel. Nakolko uz jedno dieta mal, tak si vyberal novu partnerku s tym že on už žiadne dalsie dieta nechce. S cim bola ona ok, tvrdila že ona deti nechce a naviac že ma zdravotne problemy s tymto suvisiace a deti ani nemoze mat. Zase nejaku dobu spolu chodili, žili, vztah sa ale časom zhoršil s tým že to smerovalo k rozchodu. A bum, zrazu slečna otehotnela
.
To su statisticky velmi zaujimavé "náhody" .
Ale máš pravdu, že zo strany tych mužov to bolo nezodpovedné a mali byt opatrnejsi. Este dodam ze kolegovia neboli "zajacikovia" ale skusenosti a rokov mali dost
toto su posledne dva pripady: kolega chodil s priatelkou niekolko rokov ale sa regulerne nakoniec rozisli. Potom ale este isli na spolocnu dovolenku ako partia aj s dalsimi znamymi. Samozrejme tam sa spolu znovu vyspali. Takze ak islo o nahodu, tak je dost zvlastne, ze cele tie roky co spolu oficialne chodili sa nic nestalo, ale zrazu hned otehotnie v case kratkej dovolenky.
Druhy znamy, rozvedeny, uspesny podnikatel. Nakolko uz jedno dieta mal, tak si vyberal novu partnerku s tym že on už žiadne dalsie dieta nechce. S cim bola ona ok, tvrdila že ona deti nechce a naviac že ma zdravotne problemy s tymto suvisiace a deti ani nemoze mat. Zase nejaku dobu spolu chodili, žili, vztah sa ale časom zhoršil s tým že to smerovalo k rozchodu. A bum, zrazu slečna otehotnela
To su statisticky velmi zaujimavé "náhody" .
Ale máš pravdu, že zo strany tych mužov to bolo nezodpovedné a mali byt opatrnejsi. Este dodam ze kolegovia neboli "zajacikovia" ale skusenosti a rokov mali dost
fildinko - tak ako sa pýtam vás na názor tak som sa pýtal aj kamošiek/kamošov
Mám 32, keby to je nejaká baba z tinderu z vedľajšieho mesta tak by som sa na to už dávno vykašlal, ide o to že sa vídame pravidelne, zvyknem ju počkať po tréningu nech pokecáme ale asi to omedzím alebo sa úplne na to vykašlem, nemal by som sa snažiť keď z jej strany nič neprichádza
Mám 32, keby to je nejaká baba z tinderu z vedľajšieho mesta tak by som sa na to už dávno vykašlal, ide o to že sa vídame pravidelne, zvyknem ju počkať po tréningu nech pokecáme ale asi to omedzím alebo sa úplne na to vykašlem, nemal by som sa snažiť keď z jej strany nič neprichádza
Je diskutabilné a bolo by zaujímavé vidieť čo by sa ďalej stalo keby si na ňu tlačil že s ňou chceš ísť do vzťahu. A bol by z toho vzťah .. a čo potom?
Ako by sa tento vzťah vyvíjal, či by si bol ty ten ktorý ju do niečoho tlačí alebo, vyjadrím sa lepšie, ty by si bol ten "čo je zaľúbený" a ona čaká ako sa ty snažíš a necháva sa obskakovať.
Ale každopádne jej zmýšľanie je zaujímavé. V 30 rokoch života by si si povedal že, hlavne ženy (kvôli biologickým hodnám), už ten človek bude vedieť povedať že čo áno a čo nie.
Možno sa chce mať len ako v rozprávke aby mohla druhým povedať ako ti dlho odolávala až nakoniec povedala "áno".

Ako by sa tento vzťah vyvíjal, či by si bol ty ten ktorý ju do niečoho tlačí alebo, vyjadrím sa lepšie, ty by si bol ten "čo je zaľúbený" a ona čaká ako sa ty snažíš a necháva sa obskakovať.
Ale každopádne jej zmýšľanie je zaujímavé. V 30 rokoch života by si si povedal že, hlavne ženy (kvôli biologickým hodnám), už ten človek bude vedieť povedať že čo áno a čo nie.
Možno sa chce mať len ako v rozprávke aby mohla druhým povedať ako ti dlho odolávala až nakoniec povedala "áno".
warham
je mozne aj to, ze si ta nechava ako jednu z poslednych moznosti. Stale dufa ze sa jej podari niekto kto by viacej vyhovoval jej predstavam /otazne ci realnym/. Tj máš u nej možno celkom slušné "body", ale nie je rozhodnuta či dosť na vztah, lebo v jej veku uz vela casu na dalsie vztahy mat nebude.
je mozne aj to, ze si ta nechava ako jednu z poslednych moznosti. Stale dufa ze sa jej podari niekto kto by viacej vyhovoval jej predstavam /otazne ci realnym/. Tj máš u nej možno celkom slušné "body", ale nie je rozhodnuta či dosť na vztah, lebo v jej veku uz vela casu na dalsie vztahy mat nebude.
ešte raz ju zavolám von a uvidím aká bude reakcia
ale mozno by bolo dobre dat aspon par dni pauzu nech to nevyzera ze moc tlacis
Nie len ze par dni pockat so zavolanim von, ale aj po skonceni jogi ju trosku nechat bokom, necakat na nu na pokec a proste sa vytratit. Ved ak bude chciet pokecat, tak sa ti moze ozvat aj sama ci nie?
áno, pár dní tomu dám, písať si aj tak veľmi nepíšeme (vzhľadom na jej odpisovanie) a na joge sa uvidíme až budúci týždeň, čakať ju nebudem.
ale prekvapili ma vaše odpovede, myslel som že väčšina z vás mi napíše niečo v zmysle že baba nemá záujem a nech na to kašlem, každopádne nebudem to siliť, vyhodím to z hlavy nech to má ozaj voľný priebeh a budem sa sústrediť na seba
ale prekvapili ma vaše odpovede, myslel som že väčšina z vás mi napíše niečo v zmysle že baba nemá záujem a nech na to kašlem, každopádne nebudem to siliť, vyhodím to z hlavy nech to má ozaj voľný priebeh a budem sa sústrediť na seba