Dievca, ktore ma akysi blok pred chlapcami
Dievca, ktore ma akysi blok pred chlapcami
Mam jednu kamaratku, ktora sa mi paci ... istu dobu uz chodime obcas spolu von, na prechadzky, na kavu, na pizzu si niekde sadnut ... uz tak presli asi 2-3 mesiace tak som sa rozhodol, ze jej poviem co k nej citim ... a ona mi povedala nieco v tom zmysle, ze aj ona ma ma rada, ale ze ona asi nechce vztah, ze vyrastala bez otca a ze asi nema vybudovany nejaky ten vztah k opacnemu pohlaviu, alebo ze sa boji, ze ona sama nevie, ... ked som sa jej spytal, ze ci jej nieco na mne vadi povedala, ze nie ... myslite ze s tym nieco mozem spravit ? Vsimol som si, ze tak vseobecne velmi ani nema chlapcov kamaratov, stale je len s kamaratkami ...
nejaky napad ? Alebo to nechat podla vas tak ?
nejaky napad ? Alebo to nechat podla vas tak ?
Re: Dievca, ktore ma akysi blok pred chlapcami
prepáč, že ťa sklamem, ale ona nemá žiadny blok voči opačnému pohlaviu, ona má blok voči tebe. Jednoducho ti nechcela priamo povedať, že k tebe nič viac ako kamarátstvo necíti.
-
qwerty-xyz
....... presne tak.
ako nie, fakt!!! fakt presne tak, to uz temu mozte normalne LOCKnut, pretoze to bola proste otazka a odpoved, docista presna . . . .
ako nie, fakt!!! fakt presne tak, to uz temu mozte normalne LOCKnut, pretoze to bola proste otazka a odpoved, docista presna . . . .
je to pravdepodobne..co povedal pinco, ale musim ako baba oponovat:
1. kolko mate rokov?
2. ako reaguje na tvoje dotyky? su nejake? odtahuje sa? opätuje alebo nereaguje?
3. bavili ste sa predtym uz o vztahoch? o citoch?
su 2 moznosti:
a) to, co vravi pinco: jednoducho ju nic k tebe netaha, hoci sa s tebou citi prijemne. keby si sa dal dokopy s inou, nic by sa nedialo.
b) fakt blok; prejavy: sprava sa emocionalne neutralne, mozno neisto. dotykom sa skor vyhyba a nehovori o prilis osobnych veciach, drzi si odstup ako pri niekom cudzom. (samozrejme, povaha hra rolu)
tak ja by som skusila test ziarlivosti, skus flirtovat s kamaratkami alebo pred nou im hod kompliment. chod von s nejakou inou babou (nie realne rande..ale proste nech je to baba, stara kamoska etc.) -> uvidis reakciu. ked ta chce, prebudi sa v nej nieco.
z praxe viem
, ze recami sa taketo dilemy nevyriesia..ona povie "neviem" a ty uz potom nevies vobec nic.. cize odporucam to nejak otestovat v praxi. mozno jej skus dat pusu, alebo ju pohladkat, nieco fyzicke a uvidis reakciu.
//autoeditácia príspevku (02 Apr 2012, 23:29)
(som prave dopozerala romanticky film)..nadej umiera posledna 
PS: Ked sa mne chalan (kamarat) snazil "nieco povedat", tak som spanikarila a v podstate ho zrusila vetou, ze mu nechcem ublizit.. Potrebovala som ho este lepsie spoznat, aby som mu doverovala.
1. kolko mate rokov?
2. ako reaguje na tvoje dotyky? su nejake? odtahuje sa? opätuje alebo nereaguje?
3. bavili ste sa predtym uz o vztahoch? o citoch?
su 2 moznosti:
a) to, co vravi pinco: jednoducho ju nic k tebe netaha, hoci sa s tebou citi prijemne. keby si sa dal dokopy s inou, nic by sa nedialo.
b) fakt blok; prejavy: sprava sa emocionalne neutralne, mozno neisto. dotykom sa skor vyhyba a nehovori o prilis osobnych veciach, drzi si odstup ako pri niekom cudzom. (samozrejme, povaha hra rolu)
tak ja by som skusila test ziarlivosti, skus flirtovat s kamaratkami alebo pred nou im hod kompliment. chod von s nejakou inou babou (nie realne rande..ale proste nech je to baba, stara kamoska etc.) -> uvidis reakciu. ked ta chce, prebudi sa v nej nieco.
z praxe viem
//autoeditácia príspevku (02 Apr 2012, 23:29)
daj tomu sancuqwerty-xyz napísal:....... presne tak.
PS: Ked sa mne chalan (kamarat) snazil "nieco povedat", tak som spanikarila a v podstate ho zrusila vetou, ze mu nechcem ublizit.. Potrebovala som ho este lepsie spoznat, aby som mu doverovala.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Hmm, fenomen modernej doby. Dievcata maju problem hovorit pravdu a chalani maju problem si ju priznat. Zvlastne ako dokaze zit v takom sebaklame az uveri takej kravine s akou vyrukovala ona.
niekedy si proste musis babu ziskat. a niekedy to zo dna na den nejde. kamosi sa dali dokopy po 3 rokoch kamaratstva, resp. ona skor nechcela, ale dala sa ukecat. bala sa, ze strati dobreho kamarata.. a su spolu uz 6 rokov.
nechava sa zadarmo pozyvat, a mna uz tieto fora nebavia
ale aj naopak. 3 mesice jedno dievca odmietalo pochopit, ze ked som jej na osobnom stretnuti povedal, ze nic nebude, tak to aj plati a pravidelne ma otravovalo az ju to konecne prestalo bavitaxxis napísal:Hmm, fenomen modernej doby. Dievcata maju problem hovorit pravdu a chalani maju problem si ju priznat.
watawata, prestalo jej chutit v pizzerii kam si ju braval a vymyslela si nieco aby si jej dal pokoj
-
audiotrack
VIP
ak sa tu bavíme o normálnom veku, a nie o puberte, tak je to kravina. Každa baba chce vzťah. Každý človek chce vzťah. Naša rasa je spoločenská a nikomu nie je dobre samému. Ona sa možno len bojí zodpovednosti alebo sklamania, prípadne iných vecí ktoré súvisia so vzťahom. Jediné čo môžeš robiť je to, že budeš naďalej tráviť s ňou svoj čas, kým si sama neuvedomí že jej je s teobu dobre, dokonca lepšie ako s kamarátkami. A potom to prejdenie z kamarátstva do vzťahu je len formalita.
suhlas s audiotrack
To som jediný koho napadlo, že možno že aj hovorí pravdu, lebo je proste na baby? 
urcite nie je na baby ... a bavime sa o normalnom veku, 20+
a nepovedala to len mne, povedala to takto aj svojej dobrej kamaratke, ktora to mne hovorit nemala, ale stalo sa .. toto co si pisal audiotrack, ze ".. sa možno len bojí zodpovednosti alebo sklamania, prípadne iných vecí ktoré súvisia so vzťahom." tak toto sa mi zda dost realne .. skusim teda kus pockat, stretavat sa s nou nadalej, aj ked to uz nebude casto, kedze uz vie, ze ju mam radsej ako kamaratku, obavam sa, ze sa nebude chciet casto stretavat
a nepovedala to len mne, povedala to takto aj svojej dobrej kamaratke, ktora to mne hovorit nemala, ale stalo sa .. toto co si pisal audiotrack, ze ".. sa možno len bojí zodpovednosti alebo sklamania, prípadne iných vecí ktoré súvisia so vzťahom." tak toto sa mi zda dost realne .. skusim teda kus pockat, stretavat sa s nou nadalej, aj ked to uz nebude casto, kedze uz vie, ze ju mam radsej ako kamaratku, obavam sa, ze sa nebude chciet casto stretavat
ak je to tak ako píšeš - že sa bojí sklamania atď..tak v podstate ty už nemáš čo riešiť keďže si si svoje povedal a musíš len čakať ako sa to vyvinie.. buď jej vždy k dispozícii ale nedoliezaj za ňou príliš (ak vieš ako to myslím).. je dobre ak sa jej ozveš raz za čas ale hlavne musíš docieliť aby si jej začal chýbať.. aby jej začala chýbať tvoja prítomnosť, podpora a všetko s tým spojené
v celku jednoducho povedané musí si u teba vybudovať dôveru a potom to má ako-takú šancu.. 
watawata
vies co urob? prestan jej davat najavo svoje city a vyrazne obmedz stretavanie s nou. Nech si uvedomi
ci k Tebe nieco citi alebo nie. Je zbytocne s nou travit cas ked ona nic hlbsie nechce..
vies co urob? prestan jej davat najavo svoje city a vyrazne obmedz stretavanie s nou. Nech si uvedomi
ci k Tebe nieco citi alebo nie. Je zbytocne s nou travit cas ked ona nic hlbsie nechce..
Súhlasím s gogom. Bud tam niečo prebehne alebo nie a ak nie tak nemá význam dalej klamať seba že sa to zmení.
nesuhlasim 100 ludi 1000 chutiaudiotrack napísal:ak sa tu bavíme o normálnom veku, a nie o puberte, tak je to kravina. Každa baba chce vzťah. Každý človek chce vzťah. Naša rasa je spoločenská a nikomu nie je dobre samému. Ona sa možno len bojí zodpovednosti alebo sklamania, prípadne iných vecí ktoré súvisia so vzťahom. Jediné čo môžeš robiť je to, že budeš naďalej tráviť s ňou svoj čas, kým si sama neuvedomí že jej je s teobu dobre, dokonca lepšie ako s kamarátkami. A potom to prejdenie z kamarátstva do vzťahu je len formalita.
-
audiotrack
VIP
v čom konkrétne nesúhlasíš?strapaty napísal:
nesuhlasim 100 ludi 1000 chuti
..... kazda baba chce vztah
..... clovek musi byt pre vztah musi byt clovek otvoreny.... (vacsinou je to vtedy ked ziaden nehlada ale neodmieta)
...poznam ludi ktory nechcu vztah..... lebo nechcu to co snim suvisi (sklamanie, ustupky, obmedzenia)
..... clovek musi byt pre vztah musi byt clovek otvoreny.... (vacsinou je to vtedy ked ziaden nehlada ale neodmieta)
...poznam ludi ktory nechcu vztah..... lebo nechcu to co snim suvisi (sklamanie, ustupky, obmedzenia)
-
audiotrack
VIP
hej, takých poznám aj ja. Nechcem vzťah, nechcem nikoho a bum, o týždeň vo vzťahu. To je len hlúpy alibizmus ktorým ťa odbíjajú. Hovoria že vzťah nechcú lebo nikoho nepotrebujú, nepotrebujú sa starať ešte aj o iných a podobne. Pritom tým len zakrívajú pravdu, ktorá znie "neviem si nikoho nájsť, som škaredý looser ktorého nikto nechce". Hovor si čo chceš, ale máme to proste v génoch. Nikto nechce byť starý mládenec alebo stará dievka. Sám v dome, ticho a rozprávať sa maximálne s kvetinkami. Každý jeden z nás chce k niekomu patriť a cítiť lásku
Sklamanie, ústupky, obmedzenia? Veď to isté ti prináša aj práca a predsa chceš pracovať, lebo sa nedá len tak doma sedieť. Keby si aspoň zlú svokru spomenul, ale toto? Môj bože. Jeden sex a všetky tvoje negatíva sú minulosťoustrapaty napísal:...lebo nechcu to co snim suvisi (sklamanie, ustupky, obmedzenia)