ja s tym bojujem uz tyzdne
Dievca v kostole , ako nanu ? poradte
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
last_knight
Light Professional
kamo to mi je luto, ze to takto dopadlo, ale mozem ti podedat iba jedno, aby si nevesal hlavu! na svete je plno bab, prides na strednu a tam toho zazijes, potom si predstav vysku. sakra nevesaj hlavu a na knaza okamzite zabudni!
ak ti napisala, ze ti neda icq dalej ani nepytaj, lebo potom sa ti uz ani nepozdravy. a mozno sa este nic neskoncilo (aspon ja mavam take tazke zaciatky - parkrat). a ktomu kamosovi, tusim ze roman alebo ako. az tak by som si nebol isty co jej povedal. taketo veci je najlepsie ked povies ty a nie niekto iny za teba. mozno, ze sa ti budu tazko hladat slova, ale je to vzdy lepsie ako ked to povie niekto iny za teba. okrem toho, nehovoril by som jej hned na zaciatku ze sa mi paci, skor by som trochu pockal.
hlavu hore
ak ti napisala, ze ti neda icq dalej ani nepytaj, lebo potom sa ti uz ani nepozdravy. a mozno sa este nic neskoncilo (aspon ja mavam take tazke zaciatky - parkrat). a ktomu kamosovi, tusim ze roman alebo ako. az tak by som si nebol isty co jej povedal. taketo veci je najlepsie ked povies ty a nie niekto iny za teba. mozno, ze sa ti budu tazko hladat slova, ale je to vzdy lepsie ako ked to povie niekto iny za teba. okrem toho, nehovoril by som jej hned na zaciatku ze sa mi paci, skor by som trochu pockal.
hlavu hore
-
Te-wei
Medium Professional
Škoda že som tu nebol skorej, to by som ti zatrhol to aby si jej napísal ako velmi sa ti páči! To bola dosť veľká chyba, ale ako sa hovorí nádej umiera posledná. ja som to tu už niekde spomínal,mne tiež väčšina mojich (už bývalých) priateliek najskôr povedalo,že budeme len kamaráti a aj tak nakoniec s toho bolo niečo viacej. Ono to chce len trpezlivosť a tiež by bolo pre teba dobré, ak by si si držal akýsi citový odstup a moc si od toho nesluboval, lebo sa potom môžeš škarede popáliť. Máte par spoločných kamarátov, tak zariaď aby ste išli viqacery spolu von a postupne ťa mala možnosť poznať a potom uvidíš ako sa to bude ďalej vyvíjať.
len už nikdy nehovor babe to,že ja ti moc páči a moc ti na nej záleží pokiaľ sa naozaj dobre nepoznáte,lebo teraz si na ňu išiel hr-hr...
A ešte jedna vec... Nesnaž sa o to aby bola ona tvoje dievča, snaž sa o to aby si bol ty jej dobrým kamarátom... najlepším kamarátom...
len už nikdy nehovor babe to,že ja ti moc páči a moc ti na nej záleží pokiaľ sa naozaj dobre nepoznáte,lebo teraz si na ňu išiel hr-hr...
A ešte jedna vec... Nesnaž sa o to aby bola ona tvoje dievča, snaž sa o to aby si bol ty jej dobrým kamarátom... najlepším kamarátom...
Ako jednoznačne súhlasím s Te-wei-om, ináč nebol som doma celý víkend.. takže ma mrzí, že som Ti to tiež celé nemohol zatrhnúť. kua.
Poviem Ti toto, prvé Ti to posral kamarát, vôbec nič jej nemal hovoriť, no a čo, že mohol získať informácie, ale vidíš, vôbec ste sa nepoznali, tak neviem čo riešil, navyše od šiestaka ani od deviataka by som si na Tvojom mieste radiť nenechal. Proste to sa nemá takto skoro prezrádzať. Na to je vždy dosť času.
Ďalej si to trošku posral Ty, nemal si jej tiež nič hovoriť, proste ona ani nevedela, čo k Tebe cíti, resp. mala od Teba odstup, lebo Ťa nepoznala, a Týmto, že si ukázal, že si zaľúbený a že si z nej posratý, si si ju vôbec nezískal, skôr si ju odplašil, alebo v nej vyvoláš ľútosť a to potom už nasleduje len fáza "ženské frázy". Čiže mám Ťa velmi rada, ale iba ako kamaráta.
A vôbec Ti tu nebudem písať, že to bola jej chyba alebo že Ty si za to nemohol, zčasti nie, ale Ty si to mohol do veľkej miery ovplyvniť, ale ako napísal eritrocit, tým si musí prejsť každý, jednoducho ja som si tiež takto asi 4 baby na základnej odplašil a to som to mal ešte lepšie rozohrané ako Ty. Proste je to normálne si ešte mladý a neskúsený.
Pouč sa z vlastných chýb a never rovesníkom ale starším.
Najviac si to ale posral s tým ICQ.. proste keď si ju z nej nasilu ťahal, musela sa cítiť obťažovaná.
Možno sa to nepočúva dobre, ale ja Ti ponúkam úprimnosť. Čím tvrdšie narazíš, tým viac sa môžeš zmeniť, tým viac si to uvedomíš.
A vôbec to neber tragicky, ak Ti to naozaj nevyjde, nič sa nedeje, ja som sa od deviatky ešte viackrát zaľúbil aj odľúbil(čiže ma to prešlo). A navyše keď sa jej nebudeš páčiť, tak načo by si s ňou chcel byť, s dievčaťom, ktoré Ťa nechce spoznať, nechce vidieť to pekné čo je v Tebe, s dievčaťom, ktoré si Ťa neváži.
Ako som písal inde Maydayovi, ale on je starší, tak neber všetko tak ako je to tam, na to máš ešte čas, hlavne to s tým zneužívaním si z toho zober.
A k tomu, čo máš robiť ďalej. Napísal by som jej SMS.
"Ahoj Marcelka, zachoval som sa veľmi hlúpo a unáhlene, uvedomujem si to, chcem sa Ti za to ospravedlniť. Viem, že sa Ti veľmi nepáčim. A viem, že si mi vyjadrila nezáujem, ale asi si mi to nechcela povedať. Nevadí, pochopil som, ďakujem za peknú hru na gitare. Prajem veľa šťastia do budúcna. Ahoj. M"
Aj keď za to ako sa zachovala ona, by si takúto SMS nezaslúžila, čiže asi by som sa ja na ňu vysral. Takú SMS by som jej napísal, keby som naozaj videl, že aspoň trochu pozerala aj na Tvoje city, nie len na svoje.
ta tak.
dúfam, že som aspoň trochu pomohol.
Poviem Ti toto, prvé Ti to posral kamarát, vôbec nič jej nemal hovoriť, no a čo, že mohol získať informácie, ale vidíš, vôbec ste sa nepoznali, tak neviem čo riešil, navyše od šiestaka ani od deviataka by som si na Tvojom mieste radiť nenechal. Proste to sa nemá takto skoro prezrádzať. Na to je vždy dosť času.
Ďalej si to trošku posral Ty, nemal si jej tiež nič hovoriť, proste ona ani nevedela, čo k Tebe cíti, resp. mala od Teba odstup, lebo Ťa nepoznala, a Týmto, že si ukázal, že si zaľúbený a že si z nej posratý, si si ju vôbec nezískal, skôr si ju odplašil, alebo v nej vyvoláš ľútosť a to potom už nasleduje len fáza "ženské frázy". Čiže mám Ťa velmi rada, ale iba ako kamaráta.
A vôbec Ti tu nebudem písať, že to bola jej chyba alebo že Ty si za to nemohol, zčasti nie, ale Ty si to mohol do veľkej miery ovplyvniť, ale ako napísal eritrocit, tým si musí prejsť každý, jednoducho ja som si tiež takto asi 4 baby na základnej odplašil a to som to mal ešte lepšie rozohrané ako Ty. Proste je to normálne si ešte mladý a neskúsený.
Pouč sa z vlastných chýb a never rovesníkom ale starším.
Najviac si to ale posral s tým ICQ.. proste keď si ju z nej nasilu ťahal, musela sa cítiť obťažovaná.
Možno sa to nepočúva dobre, ale ja Ti ponúkam úprimnosť. Čím tvrdšie narazíš, tým viac sa môžeš zmeniť, tým viac si to uvedomíš.
A vôbec to neber tragicky, ak Ti to naozaj nevyjde, nič sa nedeje, ja som sa od deviatky ešte viackrát zaľúbil aj odľúbil(čiže ma to prešlo). A navyše keď sa jej nebudeš páčiť, tak načo by si s ňou chcel byť, s dievčaťom, ktoré Ťa nechce spoznať, nechce vidieť to pekné čo je v Tebe, s dievčaťom, ktoré si Ťa neváži.
Ako som písal inde Maydayovi, ale on je starší, tak neber všetko tak ako je to tam, na to máš ešte čas, hlavne to s tým zneužívaním si z toho zober.
Keďže si bol alebo si jeden z mála tých, ktorí si naše rady zobrali k srdcu a držali sa ich, tak dúfam, že to tak bude aj naďalej.ETieNne napísal:Noazaj by som chcel povedať, aby ste si uvedomili, že ŽENY nie sú žiaden svätý grál. Viem, človek začne dospievať a už nemyslí len na počítačové hry a futbal s kamarátmi ale začne sa zaujímať aj o dievčatá, a čím dlhšie je sám, tým viac ho to serie, a možno aj niekoho má, ale čím viac sa mu nedarí tým viac ho to serie. Avšak tým, že budem nasilu hľadať a skúšať nič nevyriešim, myslím, že tak sa žena na celý život nehľadá. A taktiež sa nehľadá tak, že začnem chodiť s tým, kto sa mi páči, to je podľa mňa nezmysel, viete koľko dievčat sa mne v živote páčilo, dokonca aj veľmi, dokonca to bolo už na hranici, proste som vedel, že by nám spolu bolo dobre, keby sme spolu chodili, ale cítil, som, že to nie je tá, ktorú hľadám, že by to nebola skutočná láska. Ale keďže som s nikým nechodil, tiež som mal najprv takéto problémy, až keď som si uvedomil, že ženy sú ľudské bytosti a nie objekty nášho lovu, až keď som si uvedomil, že sú také isté nedokonalé ako my, až keď som si uvedomil, že sú vlastne rozmaznané a zvyknuté na to, že my sa stále snažíme, že my sme z nich hotoví, že dostanú našu pozornosť zadarmo, a že jej dostanú koľko sa im zažiada, že si ju nevážia, že si môžu vyberať, že to veľmi zneužívajú, až keď som si tieto veci uvedomil, pomohlo mi to zaujať úplne iný postoj. Bol som taký istý ako dovtedy, ale v tomto som sa zmenil. Už ma to netrápilo, vysral som sa na to. Takisto som si uvedomil, že som bol k nim až príliš dobrý a že aj to veľakrát zneužívali.
A k tomu, čo máš robiť ďalej. Napísal by som jej SMS.
"Ahoj Marcelka, zachoval som sa veľmi hlúpo a unáhlene, uvedomujem si to, chcem sa Ti za to ospravedlniť. Viem, že sa Ti veľmi nepáčim. A viem, že si mi vyjadrila nezáujem, ale asi si mi to nechcela povedať. Nevadí, pochopil som, ďakujem za peknú hru na gitare. Prajem veľa šťastia do budúcna. Ahoj. M"
Aj keď za to ako sa zachovala ona, by si takúto SMS nezaslúžila, čiže asi by som sa ja na ňu vysral. Takú SMS by som jej napísal, keby som naozaj videl, že aspoň trochu pozerala aj na Tvoje city, nie len na svoje.
ta tak.
-
Te-wei
Medium Professional
ETieNne Sorry chlape, ale tá sms je podla mňa hlúposť... nemyslím,že by sa mal za niečo ospravedlňovať... Ok, nemal jej písať hneď,že sa mu páčí a že mu na nej záleží, ale je to pravda a určite sa za to nemusí ospravedlňovať. Túto chybu som spravil JA a neni tomu tak dávno, keď som sa ospravedlňoval babe za to,že som ju chcel pobozkať (vtedy odmietla a preto to ospravedlnenie) a pak som zistil, že to ospravedlnenie bola podstatne väčšia hlúposť ako samotný bozk. teraz by som zareagoval už úplne inak a namiesto ospravedlnenia by som jej napísal, resp. poďakoval za sladkú pusu. myslím, že by to minimálne vyčarovalo malý usmev a uvolnilo atmosferu.
Už nemám čas, ale nabudúce sa ešte vyjadrím.
Už nemám čas, ale nabudúce sa ešte vyjadrím.
Cawko som tu nový tak ete raz caw.Táto téma ma dost zaujala preto lebo podobné veci som zazil aj ja
skoro
Ale to co písal Te-wei ze nemal si jej napísat to co knej cítis mal pravdu!preco?lebo sak je to siestacka a ono si to neuvedomila ze co to je k niekomu nieco také krásne cíti
.akes ti nechce dat to icq ale ona napísala ze NEMOZE!!!!tak potom neviem.Ale snaz sa ked si uz zasiel uz tak daleko pretoze aj mne pobláznili hlavu mladsie holky a práve siedmacka co si písal v inéj teme ta sa to podobalo jak u mna.Nevzdávaj sa a bojuj sak ked ti v ted odpísala tak to nemás stratené
A ete aby som nezabudol sak si uz v druhom polroku sa nemusís tolko ucit tak vymysli nákí plán na nu 
Te-wei s tou SMS máš úplnú pravdu, ale ja som napísal, že v jeho situácií by som ju nenapísal, iba vtedy, keby sa ona správala inak. Brala by to podobne ako on napríklad, a on by ju vyplašil.
Proste to bol len taký nápad, že aby videla, že nie je žiadne zaľúbené decko, a že keď nemá záujem, tak sa na ňu vyserie. Chápeš, indiferentná taktika
Ale nie.. máš pravdu, je ťažké napísať dobrú SMS v takejto situácií a moja to nebola určite. Asi by som jej nenapísal nič, sral by som už na to, keby som vedel, že sa mi to aj tak nepodarí, alebo keby som si uvedomil, že vlastne za to nestojí.
Problém je ten, že v deviatke o nič vlastne nejde. Trápilo ma to chvíľu a o mesiac som sa buchol do inej
Proste to bol len taký nápad, že aby videla, že nie je žiadne zaľúbené decko, a že keď nemá záujem, tak sa na ňu vyserie. Chápeš, indiferentná taktika
Ale nie.. máš pravdu, je ťažké napísať dobrú SMS v takejto situácií a moja to nebola určite. Asi by som jej nenapísal nič, sral by som už na to, keby som vedel, že sa mi to aj tak nepodarí, alebo keby som si uvedomil, že vlastne za to nestojí.
Problém je ten, že v deviatke o nič vlastne nejde. Trápilo ma to chvíľu a o mesiac som sa buchol do inej
-
Vigor
King
Tak ako povedlai predomnou, skoda ze ta tu nikto nezadrzal s tou smskou, ze sa Ti paci. Tak ale co uz, co sa stalo sa neodstane...
Tak hlavne zabudni na karieru knaza
. Si mlady, teraz este mozno ani netusis co vsekto mas pred sebou. A snad sa o to nechces pripravit kvoli vztahu, ktory povedzme si ako to je, nikdy ani nezacal. Cize ziadne porazenecke reci. Kasli nato, ked ju stretnes, slusne pozdrav, ved si hadam vychovany dobre, usmej sa, ved hadam Ti jedna baba nebude kazit naladu, a chod dalej svojou cestou
. Nic jej nepis, nechaj to tak.
Hodne stastia v dalsich zivotnych pokusoch, ked chces mozes nam sem pisat ako pokracujes a popytat sa na nazory
.
Tak hlavne zabudni na karieru knaza
Hodne stastia v dalsich zivotnych pokusoch, ked chces mozes nam sem pisat ako pokracujes a popytat sa na nazory
Dakujem za vase nazory . Len chcem povedat , ze ja som neni z tych co by to nechali len tak proste , ja si nedokzem povedat je koniec . Ja musim proste bojovat do konca aj ked viem ze koniec bude naramne trpky .
. Este stale si davam nejaku tu nadej ( ta nadej vyplyva z toho ze proste neodpisala ma totalne , poveedadl ze sa so mnou normalne rozprava nadalej - i ked neviem ako si predstavuje to normalne pretoze ked som bol pri nej tak sa ani na mna nepozrela a odpovedal do chodnika) Ja vam dam vediet ako to pokracuje . A ked to bude vsetko definitivne zazehnane napisem jej tu sms co mi ETieNne napisal . Dakujem vam naozaj moc ze ste ma podrzali a vydrzali az doteraz . Dufam ze som vas az tak strasne nesklamal ( i ked seba sameho dost ) a dotiahnete to so mnou bud do vitazneho ( co silno velmi silno pochybujem ) alebo do toho uz spominaneho trpkeho konca . 
Tak pokial si z Martina tak urcite nie , no neviem sam koho som myslel ale dost si ma znervoznil . Btw , si pisal co sa stane ked si toto precita . Tak ti poviem pravdu je mi to jedno lebo ona to podla mna nepochopi tak ako to bolo myslene . Ale aj tak dufam ze sa na stranku hojko.com nedostane .Amerigo napísal:No ja som z Martina tak ale ja ta asi nepoznám .a koho si myslél ze som ako?