digi tv
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
digi tv
ahojte
chcel by som preniest digi tv na inu adresu a na infolinke mi chlapik povedal, ze sa to da aj zadarmo a to tak, ze na povodnej adrese ro demontujem a namontujem na novej podla navodu na stranke blablabla (nezapamatal som si ju) ze je na nej presny navod ako to namontovat podla konkretnej adresy.
neviete nahodou o aku stranku by sa mohlo jednat? nechce sa mi cakat znova 10 minut kym ma prepoja na infolinke
chcel by som preniest digi tv na inu adresu a na infolinke mi chlapik povedal, ze sa to da aj zadarmo a to tak, ze na povodnej adrese ro demontujem a namontujem na novej podla navodu na stranke blablabla (nezapamatal som si ju) ze je na nej presny navod ako to namontovat podla konkretnej adresy.
neviete nahodou o aku stranku by sa mohlo jednat? nechce sa mi cakat znova 10 minut kym ma prepoja na infolinke
Re: digi tv
Podla mna na stranke Digi bude samoinstalacny navod.
-
guess.whoo
Redeemer
tam veru nie je
-
K-u-b-i-a-k
Addict
http://www.digislovakia.sk/na-stiahnutie/ tu to nebude ?
-
guess.whoo
Redeemer
vidis to tam niekde?
Mohol si napísať, čo konkrétne chceš preniesť. Či funguješ cez kábel alebo satelit. Inač ohľadom samo inštalácie set-top boxu DIGI TV som našiel manuál a tiež aj video návod. Hádam ti niečo z toho pomôže.
Videonávod
Manuál
Videonávod
Manuál
-
guess.whoo
Redeemer
diky, ale ja som mal na mysli prenos vsetkeho. cize aj tanier aj set-top box. fyzicky to preniest nie je problem, ale pracovnik mi hovoril, ze aby som trafil nastavenie paraboly a nebehal po vsetkych krajoch bytu, existuje nejaka stranka, kde po zadani adresy vypise, na aku svetovu stranu mam tanier orientovat a ako ho nastavit aby som chytil signal
Ak sa nemýlim, tak to DIGI TV teraz patrí pod Telekom a tým pádom by si mal mať natočený tanier na niektorú družicu, ktorú využíva Telekom. Aj na to som našiel stránku aj s kompletným návodom. Pohľadám a dám ju sem.
-
guess.whoo
Redeemer
diky
presne nieco take som hladal, ale asi som zadaval zly retazec do googlu
Tak už to aj mám.
http://www.nastavsatelit.sk/
Zadaj si tam adresu, na ktorej budeš mať satelit a vyber si, na ktorú družicu bude natočený satelit. Potom si klikni na "vyhľadaj miesto inštalácie". Pod mapkou budú potom ďalšie možnosti ako "postup inštalácie", či "inštalačné video".
Keďže DIGI TV patrí pod Telekom, mali by ísť aj cez ich družice a malo by to byť to isté, ako Magio sat.
http://www.nastavsatelit.sk/
Zadaj si tam adresu, na ktorej budeš mať satelit a vyber si, na ktorú družicu bude natočený satelit. Potom si klikni na "vyhľadaj miesto inštalácie". Pod mapkou budú potom ďalšie možnosti ako "postup inštalácie", či "inštalačné video".
Keďže DIGI TV patrí pod Telekom, mali by ísť aj cez ich družice a malo by to byť to isté, ako Magio sat.
-
guess.whoo
Redeemer
diiiiik
Tanier musíš mať otočený viac na Juhojuhozápad, inde Ti to nepôjde, nakoľko digi berie signál iba z jednej družice (INTELSAT1002), ktorá je na tej strane.
Pri nastavovaní bez prístroja je to dosť ťažké, nakoľko signál pre digi je veľmi úzky.
Napr. taký cslink nemá problém, ten má široký signál, pozrieš na susedov tanier a hneď máš nastavené.
Digi je ozaj ťažšie, aj s prístrojom ke%d nastavuješ, len trošičku drgneš a si preč.
To je z vlastnej skúsenosti, keď som mal dole tanier a dával som ho späť (zatepľovanie).
Ale dá sa aj bez neho (prístroja) ... na menu digi si nastav, kde máš hľadanie a tam sleduj silu signálu.
Hľadať nedaj v žiadnom prípade, prídeš o nastavenia a nebudeš vidieť ani aký je signál.
Stanice aj všetko Ty máš nastavené, takže nové hľadanie nedávaj (nepotrebuješ) v žiadnom prípade, iba hľadaj obraz pomalým natáčaním horizont - vertikál.
Zamakáš si ... veľa šťastia.
Alebo si zavolaj servismana a za 11€ (výjazd) + robota (to sa už dohodni s ním telefonicky najprv) Ti to urobí.
V zmluve by si mal mať kontakt ak Ti to montoval niekto od nich čo majú servisákov.
.
.
.
Samozrejme potom daj vedieť ako si dopadol
Pri nastavovaní bez prístroja je to dosť ťažké, nakoľko signál pre digi je veľmi úzky.
Napr. taký cslink nemá problém, ten má široký signál, pozrieš na susedov tanier a hneď máš nastavené.
Digi je ozaj ťažšie, aj s prístrojom ke%d nastavuješ, len trošičku drgneš a si preč.
To je z vlastnej skúsenosti, keď som mal dole tanier a dával som ho späť (zatepľovanie).
Ale dá sa aj bez neho (prístroja) ... na menu digi si nastav, kde máš hľadanie a tam sleduj silu signálu.
Hľadať nedaj v žiadnom prípade, prídeš o nastavenia a nebudeš vidieť ani aký je signál.
Stanice aj všetko Ty máš nastavené, takže nové hľadanie nedávaj (nepotrebuješ) v žiadnom prípade, iba hľadaj obraz pomalým natáčaním horizont - vertikál.
Zamakáš si ... veľa šťastia.
Alebo si zavolaj servismana a za 11€ (výjazd) + robota (to sa už dohodni s ním telefonicky najprv) Ti to urobí.
V zmluve by si mal mať kontakt ak Ti to montoval niekto od nich čo majú servisákov.
.
.
.
Samozrejme potom daj vedieť ako si dopadol
-
guess.whoo
Redeemer
no chcel som to vyriesit takto zadarmo, inak sa za nastavenie plati 19,9
Nevravim ze je to nemozne nastavit bez pristroja ale ak si to nikdy nerobil a nemas o tom nejake hlbsie znalosti tak moc neodporucam. Rozhodne to nieje stelovanie DVB-T (resp volakedy analogu) signalu.
-
guess.whoo
Redeemer
no vsak chcel som si o tom nieco nastudovat, ale asi si usetrim par rokov zivota, ktore by som stratil nervovanim sa a zaplatim panovi 20e
Presne ako pises. Vela veci sa da spravit svojpomocne ked si nastudujes na to navody a podobne. Ale zabijes tym kopec casu a nervov.
To budeš mať čistú robotu, presne Ti to nastavia a máš pokoj. Ja som mal možnosť si to ešte s prístrojom doladiť (požičaný od kamaráta), takže som nepotreboval už viac.guess.whoo napísal:no chcel som to vyriesit takto zadarmo, inak sa za nastavenie plati 19,9