DIGI TV
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: DIGI TV
co chces pozerat spiceSorta15 napísal:Vie niekto ako odhalit heslo na zaheslovanom programe alebo ako resetnut alebo nejaky universal cod dikes
-
erik_tt
Medium Professional
mozes prijmac resetnut na vyrobne nastavenia cim sa ti rozhadze cely primac a budes mat stv1 na 88 a podobne a na spice budes ma 0000 alebo skus rok montaze moj otec daval vzdy heslo take v akom roku sa to montovala ale je to na kazdom technikovi jaky si da .....Sorta15 napísal:Vie niekto ako odhalit heslo na zaheslovanom programe alebo ako resetnut alebo nejaky universal cod dikes
chalan ja na to mam taki napad ze oddpadnete setci tuto na HOJKUSorta15 napísal:Vie niekto ako odhalit heslo na zaheslovanom programe alebo ako resetnut alebo nejaky universal cod dikes
-
nejakymarko
Addict
To teraz to uz nevyskusam, ale ked toto pojde tak mas u mna mega respektSSemteXX napísal:chalan ja na to mam taki napad ze oddpadnete setci tuto na HOJKU...no neviem ci mate to nove DIGI TV...ale mna si raz rodicia vsimli ako som pozeral PRIVATE SPICE...potom mi ho zaheslovali a ja som nevedel heslo...no dosiel som na to ze na OVLADACI je zeleny gombik ktory sluzi na zmenenie jazyka alebo na HESLOVANIE...no takze:....zapni si MENU...kde mas zakladne programy...prejdi napr: na PRIVATE SPICE...ale nezapni ho len tam chod s ikonou...STLAC zeleny gombik a z kanalu zmizne ZELENY ZAMOK...a teraz si kludne spusti PRIVATE SPICE a ide...keds ho xces zaheslovat nas5...znova stlac zeleny gombik...a ostane tam zamok..a ani heslo nemusis znova napisat..a JE TO
-
erik_tt
Medium Professional
to sa da len na hyundai na humaxe to nespravisSSemteXX napísal:chalan ja na to mam taki napad ze oddpadnete setci tuto na HOJKU...no neviem ci mate to nove DIGI TV...ale mna si raz rodicia vsimli ako som pozeral PRIVATE SPICE...potom mi ho zaheslovali a ja som nevedel heslo...no dosiel som na to ze na OVLADACI je zeleny gombik ktory sluzi na zmenenie jazyka alebo na HESLOVANIE...no takze:....zapni si MENU...kde mas zakladne programy...prejdi napr: na PRIVATE SPICE...ale nezapni ho len tam chod s ikonou...STLAC zeleny gombik a z kanalu zmizne ZELENY ZAMOK...a teraz si kludne spusti PRIVATE SPICE a ide...keds ho xces zaheslovat nas5...znova stlac zeleny gombik...a ostane tam zamok..a ani heslo nemusis znova napisat..a JE TO
-
nejakymarko
Addict
-
marek63
Medium Star
mam zakladny balik digiTV povedzme že poznam niekoho kto by mi to vedel spravit.. na full balik.. akurat by ma zaujmalo či by mi nejako nato vedeli prist.. že by som využival za 290Sk .....full ponuku programov....
//a ešte že či nebude vadit ak vymažem programy ktore su zablokovane.. tzv.. programy ktore su s ineho poskitovatela..(neviem ako to nazvat) ale su vponuke..
//a ešte že či nebude vadit ak vymažem programy ktore su zablokovane.. tzv.. programy ktore su s ineho poskitovatela..(neviem ako to nazvat) ale su vponuke..
tie programy nie su ineho poskytovatela, len proste na to nemas dekodovaciu kartu
digitv vraj ma ine karty ako ktorykolvek iny poskytovatel, no ale ak vie to nejako obabrat tak respect (mohli by sme sa dohodnut, aj ja by som chcel)
a prist na to nemaju ako, maximalne ak by prisli do vas (ale to by ste im museli nahlasit nejaku chybu, aby mali na to dovod)
digitv vraj ma ine karty ako ktorykolvek iny poskytovatel, no ale ak vie to nejako obabrat tak respect (mohli by sme sa dohodnut, aj ja by som chcel)
a prist na to nemaju ako, maximalne ak by prisli do vas (ale to by ste im museli nahlasit nejaku chybu, aby mali na to dovod)
-
marek63
Medium Star
no byvali pracovnik to jepatrick1 napísal:tie programy nie su ineho poskytovatela, len proste na to nemas dekodovaciu kartu
Nemaju na to ako príst. Karta sa da upravit a vratit spet do povodneho stavu.marek63 napísal:mam zakladny balik digiTV povedzme že poznam niekoho kto by mi to vedel spravit.. na full balik.. akurat by ma zaujmalo či by mi nejako nato vedeli prist.. že by som využival za 290Sk .....full ponuku programov....
-
marek63
Medium Star
su to možno figurky.. ale bol som svedkom ako kamaratovi urobil full balik digitv.. a chodili mu iba faktury za zakladny balikSTomko napísal:Ak si myslis, ze nejaka sekretarka pana riaditela, len preto, ze robi pre digi-TV, alebo ze nejaky byvaly zamestnanec, ktory zopar boxov namontoval, ze teraz dokaze robit s kartami nejake zazraky, tak si na omyle
Tito ludia su len "figurky", vsetko je to riadene centralne
NekecajSTomko napísal:Ak si myslis, ze nejaka sekretarka pana riaditela, len preto, ze robi pre digi-TV, alebo ze nejaky byvaly zamestnanec, ktory zopar boxov namontoval, ze teraz dokaze robit s kartami nejake zazraky, tak si na omyle
Tito ludia su len "figurky", vsetko je to riadene centralne
marek63-Zistit to nezistia,iba ak by prisiel niekto pozriet priamo tvoj box..