DIGI TV

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Sorta15
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

DIGI TV

Príspevok od používateľa Sorta15 »

Vie niekto ako odhalit heslo na zaheslovanom programe alebo ako resetnut alebo nejaky universal cod dikes :)
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: DIGI TV

Príspevok od používateľa makaveli »

Sorta15 napísal:Vie niekto ako odhalit heslo na zaheslovanom programe alebo ako resetnut alebo nejaky universal cod dikes :)
co chces pozerat spice :P ..? skus 1234, 1111, 9999, 0000
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

sory ze to pisem do tejto temy ale nechcem zbytocne zakladat novu ak sa stale jednaa o digi-tv....neviete na akom transponderi najdem novy program zaradeny v ponuka national geographics Wild , MaxMusic / MaxAdult a A+? dakujem...
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

Sorta15 napísal:Vie niekto ako odhalit heslo na zaheslovanom programe alebo ako resetnut alebo nejaky universal cod dikes :)
mozes prijmac resetnut na vyrobne nastavenia cim sa ti rozhadze cely primac a budes mat stv1 na 88 a podobne a na spice budes ma 0000 alebo skus rok montaze moj otec daval vzdy heslo take v akom roku sa to montovala ale je to na kazdom technikovi jaky si da .....
Sorta15
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

RE

Príspevok od používateľa Sorta15 »

heh ok dikes ... ak niekto este vie ardu nech sa zdovery dikes ... :)
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

chalan ja na to mam taki napad ze oddpadnete setci tuto na HOJKU :D...no neviem ci mate to nove DIGI TV...ale mna si raz rodicia vsimli ako som pozeral PRIVATE SPICE...potom mi ho zaheslovali a ja som nevedel heslo...no dosiel som na to ze na OVLADACI je zeleny gombik ktory sluzi na zmenenie jazyka alebo na HESLOVANIE...no takze:....zapni si MENU...kde mas zakladne programy...prejdi napr: na PRIVATE SPICE...ale nezapni ho len tam chod s ikonou...STLAC zeleny gombik a z kanalu zmizne ZELENY ZAMOK...a teraz si kludne spusti PRIVATE SPICE a ide...keds ho xces zaheslovat nas5...znova stlac zeleny gombik...a ostane tam zamok..a ani heslo nemusis znova napisat..a JE TO :oops:
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

SSemteXX napísal:chalan ja na to mam taki napad ze oddpadnete setci tuto na HOJKU :D...no neviem ci mate to nove DIGI TV...ale mna si raz rodicia vsimli ako som pozeral PRIVATE SPICE...potom mi ho zaheslovali a ja som nevedel heslo...no dosiel som na to ze na OVLADACI je zeleny gombik ktory sluzi na zmenenie jazyka alebo na HESLOVANIE...no takze:....zapni si MENU...kde mas zakladne programy...prejdi napr: na PRIVATE SPICE...ale nezapni ho len tam chod s ikonou...STLAC zeleny gombik a z kanalu zmizne ZELENY ZAMOK...a teraz si kludne spusti PRIVATE SPICE a ide...keds ho xces zaheslovat nas5...znova stlac zeleny gombik...a ostane tam zamok..a ani heslo nemusis znova napisat..a JE TO :oops:
To teraz to uz nevyskusam, ale ked toto pojde tak mas u mna mega respekt :D
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

SSemteXX napísal:chalan ja na to mam taki napad ze oddpadnete setci tuto na HOJKU :D...no neviem ci mate to nove DIGI TV...ale mna si raz rodicia vsimli ako som pozeral PRIVATE SPICE...potom mi ho zaheslovali a ja som nevedel heslo...no dosiel som na to ze na OVLADACI je zeleny gombik ktory sluzi na zmenenie jazyka alebo na HESLOVANIE...no takze:....zapni si MENU...kde mas zakladne programy...prejdi napr: na PRIVATE SPICE...ale nezapni ho len tam chod s ikonou...STLAC zeleny gombik a z kanalu zmizne ZELENY ZAMOK...a teraz si kludne spusti PRIVATE SPICE a ide...keds ho xces zaheslovat nas5...znova stlac zeleny gombik...a ostane tam zamok..a ani heslo nemusis znova napisat..a JE TO :oops:
to sa da len na hyundai na humaxe to nespravis
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

hmm tak nic ja mam humax :(
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Skolacik napísal:hmm tak nic ja mam humax :(
ale nam to ide :)...no sry no..snaha bola :oops:
marek63
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marek63 »

mam zakladny balik digiTV povedzme že poznam niekoho kto by mi to vedel spravit.. na full balik.. akurat by ma zaujmalo či by mi nejako nato vedeli prist.. že by som využival za 290Sk .....full ponuku programov....

//a ešte že či nebude vadit ak vymažem programy ktore su zablokovane.. tzv.. programy ktore su s ineho poskitovatela..(neviem ako to nazvat) ale su vponuke..
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

tie programy nie su ineho poskytovatela, len proste na to nemas dekodovaciu kartu
digitv vraj ma ine karty ako ktorykolvek iny poskytovatel, no ale ak vie to nejako obabrat tak respect (mohli by sme sa dohodnut, aj ja by som chcel)

a prist na to nemaju ako, maximalne ak by prisli do vas (ale to by ste im museli nahlasit nejaku chybu, aby mali na to dovod)
marek63
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

patrick1 napísal:tie programy nie su ineho poskytovatela, len proste na to nemas dekodovaciu kartu
digitv vraj ma ine karty ako ktorykolvek iny poskytovatel, no ale ak vie to nejako obabrat tak respect (mohli by sme sa dohodnut, aj ja by som chcel)

a prist na to nemaju ako, maximalne ak by prisli do vas (ale to by ste im museli nahlasit nejaku chybu, aby mali na to dovod)
no byvali pracovnik to je :lol:
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Ak si myslis, ze nejaka sekretarka pana riaditela, len preto, ze robi pre digi-TV, alebo ze nejaky byvaly zamestnanec, ktory zopar boxov namontoval, ze teraz dokaze robit s kartami nejake zazraky, tak si na omyle :)
Tito ludia su len "figurky", vsetko je to riadene centralne :)
ppk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ppk »

marek63 napísal:mam zakladny balik digiTV povedzme že poznam niekoho kto by mi to vedel spravit.. na full balik.. akurat by ma zaujmalo či by mi nejako nato vedeli prist.. že by som využival za 290Sk .....full ponuku programov....
Nemaju na to ako príst. Karta sa da upravit a vratit spet do povodneho stavu.
marek63
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

STomko napísal:Ak si myslis, ze nejaka sekretarka pana riaditela, len preto, ze robi pre digi-TV, alebo ze nejaky byvaly zamestnanec, ktory zopar boxov namontoval, ze teraz dokaze robit s kartami nejake zazraky, tak si na omyle :)
su to možno figurky.. ale bol som svedkom ako kamaratovi urobil full balik digitv.. a chodili mu iba faktury za zakladny balik ;)
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

STomko napísal:Ak si myslis, ze nejaka sekretarka pana riaditela, len preto, ze robi pre digi-TV, alebo ze nejaky byvaly zamestnanec, ktory zopar boxov namontoval, ze teraz dokaze robit s kartami nejake zazraky, tak si na omyle :)
Nekecaj :wink: To ze nieco nevies spravit ty,neznamena,ze to nedokaze spravit niekto iny..

marek63-Zistit to nezistia,iba ak by prisiel niekto pozriet priamo tvoj box..
Napísať odpoveď