Digi TV ZADARMO
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Digi TV ZADARMO
ano inak sa to neda .. jedine emu a to pomaly ale isto konci.. a origo karta je sparovane s prijmacom cize na inom to nespustis aj keby si mal klonovanu kartu ak by to slo klonovat
-
badboy007
Star
Ako naladim do digi tv, MTV CZ a Prima Cool? Nemozem sa nikde docitat, ako pridam tie kanaly. 
-
spojka13
Darca
zda sa mi, že DIGI TV nemá v ponuke MTV CZ ani P-COOL, ja to chytam iba cez SKYLINK... vyskušaj zavolať na info linku... tam ti to povedia presne
-
badboy007
Star
Lenze ja ma Digi na cierno-prechodne, lebo som zlomil skylink kartu.
-
spojka13
Darca
ta aj ja mam aj tak aj SKYLINK, ale na 1°W(INTELSAT,THOR) MTV CZ a P-COOL nevysiela, vysiela sa mi zda iba na 23,5°E(ASTRA 3A)
jaj mam v pohode na digi tv mtv aj normalne za ktore sa plati a aj na tom ktore mam odkodovane vsetko a ak by mal nekto zaujem o to na ktorom je odkodovane vsetko prosim ss vem zohnat za rozumnu cenu
-
Sphinx
Addict
spojka13MTV vysiela aj v DG pakete...a btw kaslite na digi kupte v Sharku(najlacnejsie co som nasiel) Skylink komplet za 150€..kartu si odloz nahod satelit na 1w a nahraj softik do S300 platinumky co je k tomu nahod Softcam a mas kompletnu ponuku di*i HU,SK,CZ,Cro,Ro programy .. ked bude zle zvrtnes parabolu na 19,3 a mas Skylink
na tom prijmaci mozes aj nahravat staci USB kluc pripadne ext.Hdd a ides
Kód: Vybrať všetko
http://www.shark.sk/default.aspx?content=TVRDETAIL&nparams=kod_id;17987-
tomaxx_199
Medium Professional
ja som si pred 2 dnami kupil za 80€ digiTV ukrajinske tzv. na cierno. mam tam openbox 800, 80cm parabola, a lnb na 2tv. na ukrajine sa to oplati kupovat vide to lacnejsie ako na slovensku tuto stoji asi necelych 100€. 80€ to nestoji stoji to o 10-20€ menej. ale ja som to kupil tu v obchode tam mu dovazaju a on ma objednavky s skoro z celeho slovenska. ten prijmac ma emu a je super uz ma aj nahodeny soft a je s citackou keby digi skoncilo len nahodim na astru kupim kartu a bezim dalej.Sphinx napísal:spojka13MTV vysiela aj v DG pakete...a btw kaslite na digi kupte v Sharku(najlacnejsie co som nasiel) Skylink komplet za 150€..kartu si odloz nahod satelit na 1w a nahraj softik do S300 platinumky co je k tomu nahod Softcam a mas kompletnu ponuku di*i HU,SK,CZ,Cro,Ro programy .. ked bude zle zvrtnes parabolu na 19,3 a mas Skylinkna tom prijmaci mozes aj nahravat staci USB kluc pripadne ext.Hdd a ides
Kód: Vybrať všetko
http://www.shark.sk/default.aspx?content=TVRDETAIL&nparams=kod_id;17987
mam otazku ze keby som si chcel nahodit ten soft sam tak ako ho tam mam davat a s kade stiahnut?
-
Sphinx
Addict
z prislusneho fora na to zameraneho a nahodit cez usb alebo rs232
-
tomaxx_199
Medium Professional
ale akeho prislusenho ked neviem to nikde najst? firmware najdem ale potrebujem asi ten soft alebo ako?Sphinx napísal:z prislusneho fora na to zameraneho a nahodit cez usb alebo rs232
-
Sphinx
Addict
sak len firmware potrebujes
-
tomaxx_199
Medium Professional
tak potom naco mi je emu? ved tam nahodit soft a ma mi ist digi a firmware je daco ine alebo nwm. tak od zaciatku. co potrebujem a tak. potrebujem tie blbosti parabolu a tak a prijimac ma mat emu co neviem naco to je a co dalej.
-
Sphinx
Addict
emu=emulacia je to funkcia fw dalej potrebujec camsoft resp keys na odkodovanie pretoze samotne emu nestaci..
Pomožte mi už dva dni mi nejde satelit.
Zadal som aj kody a stale mi piše: Čakajte.Kluče su aktualizovane. A nič sa nedeje aj hodinu. Čo s tým mám robiť? 
-
spojka13
Darca
nezadal si zle kody? fičiš na nagre? lebo mne nič nezakodovali v poslednych dvoch mesiacoch...
-
webmasterr
Medium Professional
-
Sphinx
Addict
blbost nestihnu vymenit tolko kariet v 6 zemiach kde posobia
-
spojka13
Darca
pokial to oni vymenia, pofičim na skylinku, a potom davam tomu par tyždnov na prelomenie nagravisionu 3... takže tak...
-
hojko
Site Admin
spojka13: N3 funguje uz v niektorych krajinach dlhsie a zda sa ti, ze za tie tyzdne to bolo prelomene??? Cital som o prelomeni v Spanielsku nejakej spanielskej televizie, ale to bolo vsetko. Vies aj o dalsich pripadoch???
-
Cuoreromeo
Novice
Chlapi,vsetkemu okolo rozumiem z profesionalneho hladiska, v podstate so vsetkymi z vas sa da aj suhlasit.
Ale uplne jednoducha laicka otazka. Ak by malo dojst k celoplosnej vymene starsich bielych DIGI TV kariet za nove modro-bielo-cervene karty u tych zakaznikov, ktorych ich este nemaju a k vypnutiu NG2 na SLOVENSKU by doslo napriklad v polovici tohto roka, co ponuknu ceskym zakaznikom v zakladnej ponuke, keby vlastne vypli SK ponuku na Slovensku a tym padom zaroven aj pre Cesko? Ved signal sa predsa neda regionalne rozdelit, je to multiplex sireny spolocne pre 6 krajin a SK ponuku pozeraju zakaznici v CR a naopak nie? V CR vymena kariet este nezacala, server parabola.cz vlastne pise len o Slovensku. Takze cela informacia a polemika okolo toho nedava laicky zmysel ci ano? Ak by sa teda malo stat to co sa pise, ze v SR vypnu SK ponuku programov a prejdu na NG3 v slovenskom baliku programov, ostatne programy (CZ, HUN, ROM, SC a CRT) v EMU ostanu???