ano hojko, prijimace ktore su postavene na linuxe maju autoupdate, ale treba to perfektne nastavit a naozaj to jednoduche nieje, ja sa tu s tym teraz hram ale naozaj je to tazke , urcite dreambox ako prvy prijimac neodporucam
hojko napísal:lollo: Ved su aj prijmace, ktore maju autoupdate, snad vsetky co budu postavene na Linuxe ako napr. Dreambox, ci nie???
tomaxx_199: Co ty vobec chces??? Kedy sa naucis vyjadrovat zrozumitelne po slovensky???
ale co zle som napisal? ty mi asi nerozumies po slovensky? ale trochu som to poplietol ale pri kazdych temach mi odpises ze sa neviem vyjadrovat. ale zatial mi kazdy rozumie
tomaxx_199: Tak mi preloz prosim ta tuto vetu: ,,a dalo by sa napojit do pocitaca to tv karty?" - azda si mal na mysli, ze ci by sa dal signal z DigiTV napojit do pocitaca do TV karty???
hojko napísal:tomaxx_199: Tak mi preloz prosim ta tuto vetu: ,,a dalo by sa napojit do pocitaca to tv karty?" - azda si mal na mysli, ze ci by sa dal signal z DigiTV napojit do pocitaca do TV karty???
no tak som to myslel asi som zle stisol. ale bolo rozumiet dufam ze kazdy pochopil.
Tak prvy sposob je cez USB... myslim ze je to mozne aj pri tomto prijimaci, len potrebujes mat subor z takou priponou, aby ti to ten prijimac podporoval...
A druhy sposob je v tvojom pripade:
1. Stlac "0"
2. Heslo "0000" ak si si ho nemenil
3. No a dalej podla toho na aky satelit chces tie kody...
tomaxx_199: Ako sa da chytit internet zadarmo??? Kedysi fungovalo stahovanie cez Europeonline.com, ibaze si musel byt v pusherskej skupine a cez FileFetch Manager ti za noc stiahlo aj 20GB hier, filmov, hudby..., kazdu noc od nejakej desiatej vecer do siestej rana, lenze bolo potrebne mat aj net pre nastavenie. Volit si si nemohol nic, len prijmat a to vsetko. Cize ked ti doslo miesto na disku alebo nejaky problem a ty si nestiahol data, tak si sa k nim uz nedostal, jedine ak cez nejaky request v skupine/chate a hodenie na nejaky server.
Zdravim, potrebuju radu. Mam prijmač od digitv ten HSS7160 NA a potrebuju vedet, ked kupim iny ci mi pojde na tu istu parabolu a styma kartama od digi. Snad ma chapete. Díky
No tak zalezi od toho, ci mas legalne Digi TV, tak potom musis mat zakladny balik a tam to najdes, alebo ak nie, tak aky mas prijimac??? lebo bez toho ti neporadime...