Digitálna kamera do 250 €

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
16Pedro
Light Star
Light Star

Digitálna kamera do 250 €

Príspevok od používateľa 16Pedro »

Zdravím, chcel by som poradiť pri kúpe novej digitalnej kamery. Cenovo je to do 250 €. Vôbec sa do toho nevyznám, ale chcel by som takú menšiu a lahšiu do ruky a aby bola FULL HD. Kameru si chce kúpiť priateľkin otec na svadbu jej brata. Ďakujem za rady

Jemu sa pozdáva táto:
http://digitalne-kamery.heureka.sk/cano ... e/#section
CristianoRonaldo
Amateur
Amateur

Re: Digitálna kamera do 250 €

Príspevok od používateľa CristianoRonaldo »

16Pedro napísal:Zdravím, chcel by som poradiť pri kúpe novej digitalnej kamery. Cenovo je to do 250 €. Vôbec sa do toho nevyznám, ale chcel by som takú menšiu a lahšiu do ruky a aby bola FULL HD. Kameru si chce kúpiť priateľkin otec na svadbu jej brata. Ďakujem za rady

Jemu sa pozdáva táto:
http://digitalne-kamery.heureka.sk/cano ... e/#section
Aj ja by som doporučil tú kameru canon fs306 , canon majú aj výborné zrkadlovky ;-)
Unkown
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Digitálna kamera do 250 €

Príspevok od používateľa Unkown »

Za tie prachy ale nemôžeš čakať žiaden zázračný výstup. Keby to bolo na mne a chcel by som kameru na natočenie svadby, tak by som si za tie prachy najal nejakého polodobrého kameramana. Ten predsa len bude mať techniku dosť kvalitnú na to, aby ste sa o 10 rokov nemuseli hádať, či tá biela vec tam vzadu je torta alebo nevesta. Ak chceš kameru aj do budúcnosti, tak by si si mal priplatiť. Jedine, že by si mal fakt nízke nároky. Niečo na štýl "Hlavne, že to máme natočené." V tom prípade bude stačiť aj toto.

//autoeditácia príspevku (05 Máj 2014, 14:25)
Ale veď čo budem vravieť, tu máš video. Ako vidíš, všade je chromatická aberácia, dynamický rozsah je strašný, farby su mdlé, kresba je mäkká a šumí to aj za bieleho dňa. Ak s tým budeš točiť niečo v horšom svetle, tak to nebude stáť za veľa.
Napísať odpoveď