Digitalny fotak

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Digitalny fotak

Príspevok od používateľa marat01 »

Mozete mi poradit, chcem si kupit digitalny fotak, ale neviem si vybrat. Chcel by som opticky zoom viac ako 4x, napajanie nie z klasickych bateriek, ale z Litiovych clankov, cena by mohla byt cim mensia, limit stanoveny nemam, trochu aj design by mohol mat :) . Najradsej by som bol keby to nebola zrkadlovka, ale za dobru cenu vezmem aj tu. Vdaka za radu
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

nebolo by odveci povedat, kolko chces za tuto srandicku vysolit love... podla toho sa budu odvyjat nazory.
ak chces cca okolo 10 litrov, ja by som siel do olympusu mju 700 - 7,1 Mpx. je kompaktny, s velkym displayom, ma vsak len 3x opt, 4x dig zoom, kovove telo, narazuvzdorny a vodotesny (len proti vlhkosti a oprskaniu samozrejme), nahravanie videa so zvukom, litiovy clanok a rozmery ako kreditka, len nie je taky plochy :lol: vela muziky za malo penazi. na take bezne fotenie podla mna bohate staci. treba popozerat akcie v datarte, nay, atd aby si mal predstavu. toto je taka nizsia kategoria
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

No viac ako 15 000 za fotak nedam. Ja ho potrebujem len na bezne fotenie, nic extremne. tento olympus som aj obzeral. Len sa neviem rozhodnut. Chcel by som co najlepsi pomer ceny/vykon, ale to chce asi kazdy :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Teraz ma prijst novy fotak z rady LUMIX od panasonicu Panasonic Lumix DMC-FX3 Zaciatkom septembra by mal byt na nasom trhu dostupny a vyzera naozaj dobre..
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

http://www.hej.sk/digitalne-foto/obchod ... hot-s2-is/

stabilizovany 12x ultrazoom, do 15k neni o com sa bavit
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

zrkadlovka to nemoze byt a co tak ultrazoom? S Canon S2 IS suhlasim pripadne alternativa je

http://www.alza.sk/panasonic-lumix-dmc- ... d61319.htm

alebo este o triedu nizsie?
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spesko »

no mne sa strasne paci olympus fe-150
mne by uplne stacil... je sikovny, pekny a proste sa mi paci... ma to len 5MP ale to uplne staci na bezne fotenie... 8)
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Vdaka priatelia za rady, ja som sa rozhodol pre Olympus mju 720SW. Este raz diq za dobre rady :smt023
Napísať odpoveď