Digitalny fotoaparat

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Digitalny fotoaparat

Príspevok od používateľa Andr3w »

Hojte, mohli by ste mi poradit nejaky fotak okolo tych 3000-4000sk? len musi mat jednu podmienku a to aby bol cierny:)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Nuž preskúmal som trocha ponuku, ale myslím, že v tomto segmente je to fakt jedno. Platia pravidlá - čím menej MPx (nie však menej, ako 5) a čím renomovanejšia značka a ešte či chceš li-ion, alebo baterky.
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

to by som chcel vlastne tiez poradit, mne ide hlavne o vydrz toho fotaku, samozrejme ze aj o kvalitu fotiek ale myslim ked to bude nejaky 6-7MPx + nejaka ta optika pentax tak to stacit bude uplne, a prave nevim ci sa viac vyplati ist do fotaky do ktoreho idu klasicke tuzkove baterie alebo do takeho co ma vlastny akumulator
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Andr3w napísal:to by som chcel vlastne tiez poradit, mne ide hlavne o vydrz toho fotaku, samozrejme ze aj o kvalitu fotiek ale myslim ked to bude nejaky 6-7MPx + nejaka ta optika pentax tak to stacit bude uplne, a prave nevim ci sa viac vyplati ist do fotaky do ktoreho idu klasicke tuzkove baterie alebo do takeho co ma vlastny akumulator
Z praktických aj energetických dôvodov akumulátory. Pochybujem, že s týmto foťákom budeš podnikať dobrodružné výpravy do džungle(aj keď môžem sa mýliť :wink: ), kde nebude sieť a budeš odkázaný na tužkové baterky. Inak ako si prišiel na to, že optika pentax je dačo extra? :)
No jo, tak podľa tvojich požiadaviek som vyselektoval:
http://www.pixmania.sk/sk/sk/534959/art ... ierny.html - Ľahký LUMIX. S lumixami som aj ja začínal, myslím, že jeho kúpou nič nedobabreš :wink:
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

netvrdim ze je extra skor je pentax taky standard:) no dzungla to sice nebude ale moze sa stat ze siet nebude hned k dispozicii, inac diki za tipten lumix vyzera fajn, akurat by ma este zaujimalo ze ako na ten akumulator vydrzi dlho fungovat? cca...ak sa bude fotit bez blesku, i ked to asi skor bude zalezat od poctu cvaknuti:)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

No tak na toto Ti odpovedať neviem. Ale pohľadal som recenzky, avšak našiel iba na LS70. Avšak LS75 je prakticky iba facelift, čiže výdrž bude rovnaká, alebo vyššia.
A študuj! :wink:

http://www.digitalcamerainfo.com/conten ... -14462.htm
http://www.steves-digicams.com/2007_reviews/ls70.html
Napísať odpoveď