Direct marketing na Slovensku

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
JohnFrusciante
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Direct marketing na Slovensku

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

Čo hovoríte na rozrastajúci počet promotérov a obchodných zástupcov na uliciach?
Čo si myslíte o tých firmách a čo si myslíte o tom čo ponúkajú?
Zastavujete sa niekedy pri takýchto predajcoch?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Direct marketing na Slovensku

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak nejak poznam firmu ktora prave robi pre operatorov a pod. taketo kampane ... cisla su vraj nekompromisne - ked je dobry den tak sikovna sympaticka slecna uzavrie viac zmluv ako uzavru v beznej kamennej pobocke ... sice bude cast z tych zmluv spatne anulovana zakaznikom, ale aj tak si drzia celkom dobre cisla :-)

co na to hovorim ? neda sa tomu vyhnut - osobny kontakt vzdy bol je a bude najpresvedcivejsi a presvedcivost je v obchode to hlavne :-)

niektore spol. urcite ponukaju produkty, ktore sa daju cez nich kupit za lepsiu cenu, ale su na druhej strane aj rozni sasovia co ti budu ponukat vsetko zadarmo a podobni :-)

nezastavujeme, mame spozdeni :-D :-D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Direct marketing bez podpory inej formy prezentácie spoločnosti alebo produktu nie je účinný.

Porovnaj: mladá slečna ti podá leták novej akcie Orange na telefónny. Zoberieš, si v Orange, poznáš ju z médií, dôveryhodný.
Mladá slečna ti podá leták prezentujúci výhodnej ceny nových telefónov značky Sonycor. Nezoberieš, nepoznáš tú značku, nedôveryhodné.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...zoberiem si hocijaký leták, ktorý mi niekto strčí na ulici do ruky a potom ho čo najskôr a pokiaľ možno tak, aby to podávač videl pokrčím a hodím do najbližšieho smetiaka bez toho aby som sa vôbec pozrel čo na tom letáku je. Keby tam bolo že "vyhrali ste milión eur" tak ja o tom ani neviem...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Grim-Reaperka.. iba zbytočne znečisťuješ okolie... ja letáky zo zásady neberiem, keď mi niekto núti do ruky, poďakujem sa, že neprosím a idem ďalej.

Čo sa týka pouličných predavačov v oblekoch a kravatách... zvyčajne sa im vyhýbam, vyhováram sa, že nemám záujem alebo že sa ponáhľam. Nemám nervy na pouličné ponuky, zvyčajne stále povedia len A, ale dôležité B už nespomenú.

Taktiež zo zásady odmietam aj podomových predajcov perín, hrncov a podobne... ako aj telefonický direct marketing (naposledy mi ponúkali žiletky).

Ale inak túto formu predaja aj celkom uznávam, keby som bol na pozícii marketingového riaditeľa nejakého operátora alebo inej spoločnosti ponúkajúce podobné služby, určite do toho idem.. hlavne tých pouličných predajcov.

;)

//Grim-Reaperka.. myslel som to inak, ale zle som sa vyjadril... zbytočne to berieš a aj keď to vyhadzuješ do koša... načo? Radšej to nechaj dotyčnému, nech on to vyhodí do koša v jednej kope a nie zbytočne to roznášať po x košoch, odkiaľ to morgoši môžu povyberať a tak... ;)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

brm - čítaš? lebo ja som napísal že to hádžem do koša...lebo tam to patrí...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

begbee - s tym nesuhlasim ... uspesnost tejto formy zavisi na samotnom produkte, nie na tom ci je niecim podlozeny ... napr. v Brne hladali totuto formou nejaki doktori pacientov, takisto nejake poistovne, ktore ani neviem ze existuju a co sa mi donieslo od riaditela takejto agentury, tak to bola akcia velmi uspesna ((na produkty bez zazemia)) :-) ... skor by som povedal, ze produkt s dobrym zazemim, trebars telefon Sony XY123 nepotrebuje takuto formu marketingu - ma dost dobre meno sam o sebe ... ale urcite mas pravdu v tom, ze povedomie o znacke ako takej spravi vela pri nadviazani kontaktu so zakaznikom :-)

grim - ja si tie papiere ani neberem, naco ? nech si ich nechaju pre tych ktorych to zaujima :-) .. co sa doulicnych predavacov hocicoho tyka tak na nich plati Dakujem :-) ... a este lepsie, ked ma zastavila nejaka kikina z T-mobilu a ponukala mi pausal, tak vravim, ze volam zadarmo, ze ci tomu chcu a mozu konkurovat ... zaujimavo sa tvarila :-D :-D
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Takychto poulicnych poskokov je vidiet uz z dialky, ako obtazuju ludi. Pomaha mat sluchatka v usiach, tvarit sa ze nepocujete, ale hlavne pozerat kade tade, len nie ich smerom (pripadne zamyslene do zeme) a obist ich v bezpecnej vzdialenosti :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

mne sa akurát dnes stalo, že ma zastavila alebo lepšie povedané sa ma pokúsila zastaviť jedna slečna z T-Mobilu a ja som jej len povedal, že som už prispel kolegyni pri Hypernove. Nechápala a nechápal som ani ja, keď nechápavo na mňa pozeral kolega, že čo som jej to povedal. Začal som chápať, až keď mi vysvetlil "vo co go". Nuž, ja som bol v tom, že chce, aby som prispel zase na nejakú ligu proti obezite a pod. (inak rád prispievam na rôzne zbierky formou príspevku priamo na účet, ale takýchto pouličných "žobrákov" nemám rád)
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

Vzali ste už od nich niečo?
Ja mám od nich paušál od T-Mobilu kde mám 120 minút a 50 SMS za 11.81 €. Perfektná cena
Napísať odpoveď