Directx - Help
Directx - Help
Da sa nejakym sposobom preinstalovat Directx 11 na 10 ? Mam graficku kartu GeForce 8800 Gt a ked dobre viem tak nieje kompatibilna s 11. A este jedna vec moze toto sposobovat sekanie hier ?
-
kakashi121
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: Directx - Help
Takže malo by to byt tak že iba nainštaluješ tú verziu ktorú chceš a ono by to malo tú inú automaticky odinštalovat alebo nahradiť
Moj názor - nemôže.
Pretože pokial nemáš dx11 podporovaný kartou tak sa ani nepoužíva (ak je nainštalovaný)....
Aj mne píše dx11 a pritom mi karta podporuje len 10. A hru s dx11 nespustíš!!!
A podla mňa to je s dxom tak že 11 obsahuje všetky predošlé, preto ak hra potrebuje dx9 tak spustíš aj tú.
Pretože pokial nemáš dx11 podporovaný kartou tak sa ani nepoužíva (ak je nainštalovaný)....
Aj mne píše dx11 a pritom mi karta podporuje len 10. A hru s dx11 nespustíš!!!
A podla mňa to je s dxom tak že 11 obsahuje všetky predošlé, preto ak hra potrebuje dx9 tak spustíš aj tú.
-
kakashi121
Zablokovaný
Takže malo by to byt tak že iba nainštaluješ tú verziu ktorú chceš a ono by to malo tú inú automaticky odinštalovat alebo nahradiť
Created By Kakashi121 ****
Created By Kakashi121 ****
Tak tie lagy co moze este sposobovat ?
Zostavu mam takuto:
CPU AMD Phenom(tm) II X2 560 Processor (2 CPUs), ~3.3GHz
MB ASUS M4N78-AM V2
GPU GeForce 8800 GT
RAM 2GB
Zdroj FORTRON BlueStorm II 500W
Hry(Bad Company 2 , League Of Legends)
Zostavu mam takuto:
CPU AMD Phenom(tm) II X2 560 Processor (2 CPUs), ~3.3GHz
MB ASUS M4N78-AM V2
GPU GeForce 8800 GT
RAM 2GB
Zdroj FORTRON BlueStorm II 500W
Hry(Bad Company 2 , League Of Legends)
-
vikko78
Medium Professional
bad company2 a 8800GT. na akom nastavení ti to laguje?
mam to na total low ... zabudol som napisat dost dolezitu vec odisla mi asi pred tyzdnom maticna doska tak som kupil novu s tym procakom a predtym mi to islo bez problemovvikko78 napísal:bad company2 a 8800GT. na akom nastavení ti to laguje?
A robí ti to aj na starších hrách? na takých ako je napr. ja neviem doom 3? alebo proste niečo čo rozbeháš na full?
napr pri cs nie ale lolko to ani nieje take narocne a hovorim jednoducho predtym to islo v pohode
CS je uplne staré.Skús to na polo-starých hrách.
napr. Source,Call of Duty:4
K tomu directX-u : Možno by sa to aj dalo, ale to by si musel ručne strušne tuším knižnice mazať.A to sa ti myslím nechce
K tomu directX-u : Možno by sa to aj dalo, ale to by si musel ručne strušne tuším knižnice mazať.A to sa ti myslím nechce
tak to skusim tak vyrisiet ze stvrtok preinstalujem windows a uvidimRayiner napísal:CS je uplne staré.Skús to na polo-starých hrách.
-
Pigesko
King
predopkladame ze si preinstaloval Win po zmene dosky...je tomu tak??
teda snad si nespustil PC s novou doskou a hned instaloval drivery, pricom drivery na staru dosku tam ostali...
Nj v tom nieco bude moc sa v tom nevyznam ...
-
Pigesko
King
no, este ze si tu dosku spomenul
nehovorim ze je na 100% problem prave v tom, ale za pokus to urcite stoji, kedze po zmene komponentu, ku ktoremu sa vztahuje aj nejaky driver by mal nasledovat reinstal winu...teda aspon u mna to je samozrejmost 
takze nema zmysel sa trapit a rovno ho bez preinstalovat...nasledne instaluj len najnovsie drivery, nie tie z cd...
takze nema zmysel sa trapit a rovno ho bez preinstalovat...nasledne instaluj len najnovsie drivery, nie tie z cd...
Ja si myslím že má pigesko pravdu, pretože ja mám netbook zo stavanou grafikou a niektoré hry mi idú v pohode.Windows 7 aero taktiež.
//autoeditácia príspevku (12 Jan 2011, 14:15)
zabudol som tam napisat že mam directx 10
//autoeditácia príspevku (12 Jan 2011, 14:15)
zabudol som tam napisat že mam directx 10
Akože prečo nejaký milý človek dá za "názor" (som laik) karmu dole? naozaj ťa to baví? tak sa aspoň podpisuj ty decko!
A aby som nebol OT: pokial si menil dosku ako spomína pigesko tak nato som sa tu už pýtal a win proste preinštalovať musíš!!
Don: absolutne somm tým teba nemyslel, dúfam že sa nehneváš, ale fakt som to nemyslel na teba
A dalšiu K
som dostal za tento post, dík
A aby som nebol OT: pokial si menil dosku ako spomína pigesko tak nato som sa tu už pýtal a win proste preinštalovať musíš!!
Don: absolutne somm tým teba nemyslel, dúfam že sa nehneváš, ale fakt som to nemyslel na teba
A dalšiu K
ked myslis ze som to bol tak sorry ale musim ta zklamat niesom to ja ...ale dik za help vsetkym stvrtok preinstalujem ten win a dam vedietrain3R napísal:Akože prečo nejaký milý človek dá za "názor" (som laik) karmu dole? naozaj ťa to baví? tak sa aspoň podpisuj ty decko!