Dirt 3
Re: Dirt 3
Áno fraps.
Mne to robilo v Gridovi. Pomohla novšia verzia Frapsu. 
Zajtra skúsim. Zatiaľ dik.
Zdravim,
som v pohode nainstaloval DiRT 3, ale ked crackujem tak furt mi pise ze nejaky "Everyone" mi musi pridelit prava na kopirovanie tohto suboru. (konkretne paul.dll, UAC mam vypnute uplne)
Mam W7 Pro, x64
som v pohode nainstaloval DiRT 3, ale ked crackujem tak furt mi pise ze nejaky "Everyone" mi musi pridelit prava na kopirovanie tohto suboru. (konkretne paul.dll, UAC mam vypnute uplne)
Mam W7 Pro, x64
Keď to kopíruješ napr. cez Total Commander, ktorí beží v režime "Spustený ako správca", nejde to?
Ano, dokonca prvy krat mi teraz zobrazilo ze je to trojan
(silne pochybujem aj ked to vypisuje lebo vela ludom to funguje a antivirus im nic nepisal..)
Teraz som skusal pustit TOTALCMD v rezime spravcu (prave tlacitko a klikol som Spustit ako spravca), skopiroval som a pise mi ze "paul.dll sa neda citat"
Nerozumiem, aj som prihlaseny ako spravca a UAC vypnute je, tak preco mi to furt robi?
Teraz som skusal pustit TOTALCMD v rezime spravcu (prave tlacitko a klikol som Spustit ako spravca), skopiroval som a pise mi ze "paul.dll sa neda citat"
Nerozumiem, aj som prihlaseny ako spravca a UAC vypnute je, tak preco mi to furt robi?
-
Anubis-artS
Light Expert
Napísal si hlúposť. Pri náraze/páde/kotrmelcoch v pretekoch, je najlepšie dať ruky presne tak ako to je v tom videu, t.j. do kríža k hrudi. Jazdec sedí v škrupine a je dosť pevne pripútaný, jediná časť čo lieta sú ruky, ale ak chceš mať dáku zlomeninu, tak kludne sa chytaj hocičoho v interiéri, alebo pevne drž volant LOLSapo napísal: Inak tie ruky sa ani mne nezdajú. Práve naopak, keď človek vidí, že ide naraziť, tak sa chytí hocičoho, najlepšie je pevne uchopiť volant a nie z neho dávať ruky preč.
Tak tak, štvorbodové pásy, precízna kovová klietka, a nič sa ti nestane. V tomto prípade ruky iba pri tele. 
Super, ešte to desiati napíšteAnubis-artS napísal:
Napísal si hlúposť. Pri náraze/páde/kotrmelcoch v pretekoch, je najlepšie dať ruky presne tak ako to je v tom videu, t.j. do kríža k hrudi. Jazdec sedí v škrupine a je dosť pevne pripútaný, jediná časť čo lieta sú ruky, ale ak chceš mať dáku zlomeninu, tak kludne sa chytaj hocičoho v interiéri, alebo pevne drž volant LOL![]()
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nedari sa mi sto pustit. Pouzil som Sk. verziu, nic, kliknem na ikonku a nic sa nedeje. Stiahol som potom aj spominanu Net. verziu, tri sekundy blika disk a zase nic. Kde moze byt problem??? Pouzivam Win 7 x64.
Edit: Problem vyrieseny. Mal som vypnuty proces Windows Live ID Sign-in Assistant.
Edit: Problem vyrieseny. Mal som vypnuty proces Windows Live ID Sign-in Assistant.
ja mám ten istý problém, kde mám spustiť Windows Game for Live ID?. dik
-
hojko
Site Admin
Start - Spustit: services.msc
Tam si najdes Windows Live ID Sign-in Assistant a pustis ho rucne.
Tam si najdes Windows Live ID Sign-in Assistant a pustis ho rucne.
nechapem preco mne to stale nejde. ked ho spustim po chvilke mi len otvori kniznice. mam win 7 64bit. Windows Live ID Sign-in Assistant sputene mam
-
pepo191992
Medium Star
ako hrat split screen? kde nastavym gamepad?
čaute mám na vás jednu prosbu... ak sa tu nájde ešte niekto kto má hru prejdenú len niekde k tej 4 sérii pretekov mohol by mi poslať savy? Moje totiž včera neočakávane padli. ďakujem
-
rufus59
Light Professional
Neviete prečo mi nejde Analógový joystick v hre ? V ostatných šľape ako má no v Dirt nejde 
-
gattuso1327
Medium Expert
zdravím mám taký problém že pri zapnutí hry mi vypíše : Application load eror 5:0000065434 ... a niekedy mi vypíše že v zložke SKIDROW.DLL je výrus... čo s tým pls ??? už som skúšal viac crackov a stále to isté... dajte mi niekto pls link na download komu to funguje na 1000% pls
-
Daggertail
Light Professional
no musis but vypnut antivirak alebo dat priecinok s dirt 3 do vynimiek, inak ti to vymaze spominany subor
-
gattuso1327
Medium Expert
a ako ho pridám do výnimiek ??? mám AVG antivírus ... a neviem to spraviť... nevieš náhodou ???
-
Daggertail
Light Professional
tak ja mam nod, cize neviem ale niekde v nastaveniach to bude urcite