Disky

Všetko ohľadom Linuxu...
Kura
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Disky

Príspevok od používateľa Kura »

Mám Ubuntu 7.10 a dnes takýto prekrásny deň si idem zapnť PC a zrazu som tam nemal D a C cize disky ktore su na win co stym ???? uz mi to robilo aj predtym a teraz zasa ako odstranim tento problem ??? :( :?
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

dbbz
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dbbz »

zda sa mi ze ked si vo wine, das pc do modu hibernacie, v ubuntu sa ti nenamountuju ntfs particie. alebo to moze sposobit "tvrde vypnutie"/restart. staci ked vlezies do windowsu, pekne ho vypnes a potom uz v ubuntu nebude ziadny problem :)
filippo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa filippo »

ampex napísal:zda sa mi ze ked si vo wine, das pc do modu hibernacie, v ubuntu sa ti nenamountuju ntfs particie. alebo to moze sposobit "tvrde vypnutie"/restart. staci ked vlezies do windowsu, pekne ho vypnes a potom uz v ubuntu nebude ziadny problem :)
Môžem len potvrdiť, že je to pravda. Dnes som chybne vypol Win a tiež mi v Kubuntu nenabehli ntfs partície. Stačilo prejsť do Win na 2 minutky, korektne ho vypnúť a po opätovnom zapnutí Kubuntu zobrazovalo všetky prípojné média. :)
Kura
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kura »

Diky ... ;) prave pred tym ako som sem siel sa mi to potvrdilo :lol:
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Inak toto sa stava aj opacne. Ak mate nejake particie ext3, ako mam aj ja, a pripajate ich vo windowse ako klasicke pismenkove particie, tak sa moze stat, ze sa nepripoja, kedze neboli korektne odmountovane v linuxe (napr. tvrdy restart). Tiez treba bootnut linux a ono sa to napravi.
Napísať odpoveď