To ide mimo mna, pretoze voyo tazi z exkluzivit ktore ja povazujem za hnoj a za dovod, preco som presiel na stream platformy.
Disney+
Re: Disney+
Neviem, je mozne ze voyo ma len SK obsah, neviem.
To ide mimo mna, pretoze voyo tazi z exkluzivit ktore ja povazujem za hnoj a za dovod, preco som presiel na stream platformy.
Vojo mi pride ako streamingova platforma pre konzervativnych TV divakov, co sa obsahu tyka.
voyo ma zevraj na SVK o kusok viac uzivatelov nez Netflix
Môže byť (aj keď, hmm...), ale nijak to nevyvracia moje tvrdenie. Ešte viac užívateľov má klasická TV s 10 minútovými reklamnými blokmi, lacným nepočúvateľným dabingom a žalostnou tuzemskou tvorbou. 
Ja mam Rakusky Disney+ ucet a mam zopar titulov, kde je dostupna aj slovencina (napr. Moon Knight, The Mandalorian atd.)
tomuto nemam problem uverit, vela ludi nepouziva netflix prave kvoli obmedzenemu mnozstvu dabovaneho obsahu. prislo hbo go a to dost zmenilo kedze ma celu ponuku dabovanu.
inak pozeram na ich webstranku a citam:
to verim ze moze byt pre vela ludi tiez lakadlo. pozeram dalej tu ponuku a je tam aj zopar pozeratelnych veci ale tak vacsina obsahu je cielena prave na divaka co este stale pozera slovenske televizne stanice.športová sekcia (vrátane Fortuna ligy) a živé vysielanie staníc NOVA Sport 1 a 2.
matne si spominam ze v ramci kampane nejakeho operatora alebo nieco podobne davali voyo predplatne zadarmo, neviem nakolko ale to by mohlo skreslovat tie cisla.
Dá sa tam pozerať formula 1 naživo?
Určite nie. Neplánujem predplatiť za ďalšiu streamingovú službu. Mám Netflix, a momentálne mi to úplne postačuje. Je to až zarážajúce ako sa veľké spoločnosti nepoučili z minulosti. Všade pchajú to idiotské plusko, streamingových služieb je už 50 namiesto toho, aby spravili jedno veľké a vyplácali z nej podiely. Takýmto spôsobom iba nútia ľudí sa vracať do doby spred 20 rokov, tj. všetko upirátiť.
zdravím, neviete ci to bude uplne bez reklam?
Aspoň niečo nové. Asi to skúsim len na mesiac, keď to bude len čistá lgbt propaganda ako netflix tak sa na to vykašlem po mesiaci.
Youtube premium netreba, je x apliácií, ktoré sú ešte lepšie ako premium, tak načo platiť keď zdarma sú ešte aj možnosti, ktoré nemá ani premium?
Tie jazykové verzie je mi záhadou, že prečo im vadí, že by tam bolo viacej jazykov? Licenčné poplatatky sám sebe by platili?
Pri vlastnej tvorbe by tam mohli dať aj viaceré jazyky, ako to robí netflix.
To hbo nevedia čo povedať, tak sa vyhovárajú na nejaké poplatky, čo je smiešne, keby pri vlastnom seriály tam dali aj napr. nemčinu, komu by museli za to platiť? Sám sebe? 
Youtube premium netreba, je x apliácií, ktoré sú ešte lepšie ako premium, tak načo platiť keď zdarma sú ešte aj možnosti, ktoré nemá ani premium?
Tie jazykové verzie je mi záhadou, že prečo im vadí, že by tam bolo viacej jazykov? Licenčné poplatatky sám sebe by platili?
podpora vyrobcov obsahu? lebo, predstav si to, jemu zaberie vyroba pol hodinoveho videa kludne aj 5-6 hodin a, predstav si to, nerobi z cirej radosti, pretoze cira radost ho nenakrmi ani mu nezplati podnajom. ty ked odrobis 8 hodin za den asi tiez ocakavas ze za to dostanes zaplatene a keby ti sef povedal ze "ja som si nasiel taku super appku ktora mi umozni predavat tvoju pracu a zaroven tebe neplatit nic, asi by si sa nepotesil moc, ze?Cesar napísal: 20 máj 2022, 13:12Youtube premium netreba, je x apliácií, ktoré sú ešte lepšie ako premium, tak načo platiť keď zdarma sú ešte aj možnosti, ktoré nemá ani premium?
Tak to má smolu, ja reklamy nepozerám.
ano, presne na to je tu youtube premium, ked nemas ziadne reklamy a stale podporuje tvorcov.
A tie "appky lepsie ako premium" funguju na vsetkych zariadenich, vratane TV (smart ci nesmart) a zariadeni na casting? Lebo ak tam je co i len jedno negativum, tak tych 1,83€ za Premium mi akoze fakt vela nepride. Za to si nekupim pomaly ani capovanu plzen na namesti v meste.
-
Daniel9911
Professional
Včera som čítal, že aj Disney+ pridá reklamy ako Netfilx tu je článok :
https://www.mojandroid.sk/streamovacie- ... redplatne/
https://www.mojandroid.sk/streamovacie- ... redplatne/
od dnes už u nás funguje Disney+.
Už to niekto z Vás má ? Za seba musím povedať, že to zatiaľ vyzerá dobre, aj appka, je tam kvantum obsahu od old school vecí až po absolútne novinky. Aktuálne mám Hbo Max, Disney aj Netflix a Netflix pôjde teda off, už nevidím zmysel ho viac mať.
Už to niekto z Vás má ? Za seba musím povedať, že to zatiaľ vyzerá dobre, aj appka, je tam kvantum obsahu od old school vecí až po absolútne novinky. Aktuálne mám Hbo Max, Disney aj Netflix a Netflix pôjde teda off, už nevidím zmysel ho viac mať.
Využil som tu ročnú ponuku. Na prvú ponuka aj appka vyzerá super.
Ja si platím YT premium, HBO Max, Disney+ a Formula 1 a ak by som nemal Netflix zdieľaný, tak už ide do prdele. Serú má tam hlavne rozprávky a teda ich jazyková ponuka.
Ja si platím YT premium, HBO Max, Disney+ a Formula 1 a ak by som nemal Netflix zdieľaný, tak už ide do prdele. Serú má tam hlavne rozprávky a teda ich jazyková ponuka.
Vedel by mi niekto napísať, že ako to je teda s tými jazykmi? Majú tie filmy okrem slovenčiny/češtiny/angličtiny aj iný dabing? Ďakujem
Áno je tam pokkt iného audia a titulkov.
Super, ďakujem