Ahojte, mám problem s displejom na HP 6730b.
Ide o to že zapnem ntb a pri bootovaní sa vypne podsvietenie displeja. Napr po 20sec.
Po reštarte po 3. A dalej už iba po 3sec. Vymenil som kabel od displeja aj inverter s tym že už by som konečne chcel aby som vymenil spravnu vec tak sa pýtam či to jedine bude už iba display ? Alebo to môže byť dačo iné?
Zohnať zoženieš z e-bay, ale ja by som to už tak neriešil . Cena + preprava + neistý výsledok . Neviem aký si zručný v opravách ale ja by som ti poradil kúp display z bazoša alebo takto z SK za 30€ aj s poštou a máš to istejšie než tie trubice . Je to len na tebe zase, ak nevieš aký display ti bude pasovať môžem sa na to kuknúť .
Ak by si bol taký dobrý , ja som našiel za 40€ , ale ak by si našiel za 30€ čo by tam sedel , bol by som veľmi rád , lebo známy by ušetril po tom čo vysolil peniaze za kabel a inverter.
Stale bez podsvietenia aj po výmene, este ma napadlo či to nema kdesi nejaku sučiastku na zistovanie ci je zavrety(zaklopený) alebo otvorený ,ci to to nedovoluje zapnuť ? Len som prezrel celý návod a nič
Viete ako to myslím ,niektoré notebooky ked idete privrieť tak vidite ako sa tesne pred koncom priklopenia v nejakych 30* jas vypne. Hladal som lid switch či ako sa ta sučiastka volá ale nenašiel som :'(