Nedávno som rozbil vo svojom Aceri 5741G displej a teraz zháňam nový, z ebayu mi vychádza o polovicu lacnejšie ako tu na Sr takže budem objednávať stamať ale pri hľadaní som našiel jeden matný displej a chcem vedieť či niekto nemá skúsenosti s inými displejmi ako od výrobcu (tipujem že originál to nebude), proste chcem vedieť či to bude len to isté ako displej od výrobcu len v matnom prevedení alebo to bude njeaký lacný čínsky šunt, ktorý bude mať mizernú odozvu, rozhodené farby, atd
konkrétne displeje : lesklý a matný
vopred ďakujem
Displej do notebooku
Re: Displej do notebooku
NA EBAY sú sice displeje lacnejšie ale treba pripočítať + 20% k cene . Na každý výrobok ktorého cena je vyššia ako 20€ a je dovezená z krajín mimo EU (china ,USA,TAIWAN) sa platí DPH štátu.To znamená balík končí na colnici ,nasledne musíte doložiť faktúru a výpis z účtu ,potom vám vymerajú 20%DPH ,do celkovej ceny balíka sa počíta aj poštovné.Trvá to na colnici cca 7-10 dní. Občas sa môže stať že Vám príde nefunkčný alebo,nesprávny typ displeja,ale to je riziko ušetrenia.Myslím že je ďaleko jednoduchšie priplatiť niekomu na slovensku o 20€ viac a máte čo treba.
v nemecku mám známych ktorí chodia na SR každé dva týždne takžíe žiadne clo a dph nemusím platiť
nakoniec som objednal lesklý a všetko sedí (pri kúpe treba pozrieť aj hodnotenia predajcu a všetko by malo byť ok, ešte ani raz sa mi nestalo že by prišlo niečo zle alebo dokonca nefukčné a ak aj náhdou v budúcnosti by prišlo tak hneď posielam nazad a domáham sa svojich peňazí)ň
P.S. na slovensku stojí dvojnásobok - t.j. 100€
P.S. na slovensku stojí dvojnásobok - t.j. 100€
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Najlepšie je od čínana z ebayu
ja to mám za 58 aj s clom 
originál od aceru
(vlastne to je TN-nko od LG) zo shopu, ktorý je ofic. predajca aceru a ďalších značiek, ktorý len predáva aj na ebayi - konkrétne tento
ak smiem vedieť tak odkiaľ ho máš za 58?
ak smiem vedieť tak odkiaľ ho máš za 58?