Dízlik do 2500€

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

point -> jako ja osobne co vycarujem ? cakal by som pol roka na slusne E34 525TD, 124 300D alebo nieco podobne :-) ... predpokladam ze ked Maki prezil bez auta pol roka, tak dalsich par mesiacov kym sa nenaskytne nieco dobre prezije :-) :-) ...

štvorkova olympiada v dechte mi je nesympaticka ... neviem preco ale vlhko v rozkroku mam iba z S a RS modelov, ostatne moju pozornost nejako moc neputaju ... som predpojaty, ale koncern je pre mna koncern ... mne by ani veyron do baraku nesmel, lebo je koncernovy :-P :-P :-P :-P ...

... jest pravda ze zakladne predpotopne Tdi neni vyslovene hlavolam hodny styroch titulov, ale to ani stare taliankse diesle .. o celkovom obraze taka vec nevypoveda vobec nic :-) ... je to motor vhodny tak na malotraktor, isto nie do auta ... duplom nie do auta "premiovej" znacky :-) ...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

praveze uz ma to nebavi => dam tomu cas tak do februara, ak sa nic rozumne nenajde, kupim si fotak :D a na objektive sa budem do brna kotulat... :D

kazdopadne dnes som si spisal cca zoznam co v danej cenovej kategorii pri zadanych parametroch budem kukat ake auta... zajtra sa na to poriadnejsie kuknem, daco vytipujem a potom ich sem nahodim na zhodnotenie
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

ved nam hod tych svojich favoritov, hadam cosi poradime
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4vid »

http://bmw-rada-5.autobazar.eu/525-td-e ... 31450.html
ja osobne by som si vybral asi toto
Alebo tu A4
Maki
Darca
Darca

david: heeej, sak aj mne sa paci, len 2 veci - neuvedene km => bude vyslahane strasne a cipnute na 180 koni... => bohvie kedy sa mi pod ritou rozpadne... keby nebolo cipnute tak tomu cloveku asi volam uz :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

k tej 525td: neviem, fotky nic moc, ale podla interieru odhadujem na 250 000 - 300 000km... cipol to asi len posledny majitel, nejaky mlady fagan, co na tom chcel zavodit... cena vyborna, ale na druhu stranu nebude asi v dokonalom stave... holt, ako som pisal vyssie, ze tie peniaze to nebude nejake super auto...

// ani to skorocierne mondeo nevyzera zle, a dokonca je z nasho mesta, mozem ti ho ist pozriet...
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa LA »

tu 525 ani nahodou....
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

LA: no jo, za tie peniaze je e39 risk, preto som odporucal skor minulu generaciu...

ja som teda za to skorocierne mondeo...
Maki
Darca
Darca

ratzi: na tom mondeu sa mi trosku nepaci ta hrdza v motore, inak vyzera velmi slusivo... ked sa budes nudit tak mozes ist nan hodit oko :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nejaka hrdza hore dole, staci dobry droteny kartac :D hlavne aby bola dobra kasna... ak budes mat on zaujem, nie je problem ho ist obzriet, pripadne zmobilizujem aj nordkappa a dvom nam uz nic neujde :D staci, ked nam napises, a my sa uz nejako dohodneme...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Ten Mercedes, to si asi srandoval. Toto je starý medveď, sú to super autá, ale nie tento. Vyzerá dosť opotrebovane.

A čo sa týka Fordov, zapamätaj si. Diesel od Forda nie. A už vôbec nie TD.
Maki
Darca
Darca

ty vole ludia, ale takto nikdy nekupim nic, lebo furt sa najde niekto kto napise ze "to urcite nie" na hocico...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

vies no, ono to mas za peniaze tazko, a este k tomu dizel... tam nebude v perfektnom stave ani jedno auto, treba si len vybrat to najmensie zlo...

erytro: nie je to sice najspolahlivejsi motor, ale odvezie ta kam ma, a okrem toho to auto este cosi vydrzi a vyzera byt v dobrom stave... ako vravim, vybrat si najmensie zlo...
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Mozes nam este napisat, ake su tie dovody ze chces len diesla? Ja to vidim tak, ze ked kupis diesla, ano, budes jazdit o 2-3 litre menej, ale je vyssia pravdepodobnost ze ti nieco odide, takze suma sumarum do dieslu vrazis ovela viac, moj nazor.

Ale nasiel som nieco mimo tojho vyberu, za 3tis.

http://www.autovia.sk/autobazar/mazda-3 ... glx-754532

Nevidim extra dovod, preco sa bat japonca v rope. Skor to vidim ako averziu pouzivatelov fora voci takym autam v diesli. Ma klimu, central, dialkove, interier vyzera slusne.

Alebo by som sa nebal dakeho 406 hdi. Resp. tretia volba, tdi 66kw, v ktorom sa vyzna, ako tu bolo spominane, kazdy Jozko, Ferko z hornej-dolnej...
Maki
Darca
Darca

francuza nechcem, hdi suxx, koncern neni vyhra, ale ano, opravi to kazdy, len to, ze do tej ceny sa toho tiez vela nenajde...

diesla chcem preto, lebo som na to zvyknuty, cela rodina mame diesle a aj tak jazdievam iba dlhe streky => presuny brno-BB,BB-vieden atd... po meste skoro vobec... a uz som napisal... pokial benzin nema 200 somarov aspon tak ma ani nezaujima
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Pozri tu mazdu co som postol vyssie. Ako dalsia varianta mi napada nissan almera/primera - spolahlivy, to auta nabeha v pohode statisice km bez zasahu. Ma retazovy rozvod, cize dalsia starost a naklady odpadavaju.
V pohode vies zohnat verziu s klimou, 4x airbag elektrika, atd atd. Pokukaj rok od 98 vyssie, naj 2.0d....
Maki
Darca
Darca

LA: jo, tu mazdu som videl uz,ak si vsimnes tak je aj v mojich favoritoch, almery som kukal, zo 2 sa mi aj pozdavali, primery v tej cene nic moc...

co si napisal ze kukat 2,0d - nah - hladky diesel ee - nepotrebujem pocas predbiehania zostat niekde visiet, lebo sa tomu neda poriadne podkurit - hladky diesel potrebuje velky vykon a dlhy rozbeh...
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Chcel som napisat TD, hladke ani nviem ci sa do nich davali. TD je sice 66kw, zato ma vsak pekny zatah, okolo 180nm od nizkych. Keby to bol benzin, tak vtedy holy dvojliter, ten ma 103kw tusim a tiez okolo 180nm, ale az pri nejakych 4500ot.

http://www.autovia.sk/autobazar/nissan- ... lus-692735
Toto vyzera zaujimavo, sice je to z bazaru ale neva. Klima, palubak, vraj ajnezavisle kurenie, to u diesla ocenis....

Na nissany nemam ziadne vyhrady, viac rokov dozadu asi som jazdil na maxime asi pol roka, dielensky pekne spracovane, motorovo velmi spolahlive aj na diesle.
Maki
Darca
Darca

LA: jo jo ja viem ze TD 66kW ma pekny zatah, ved som ho mal...

primera vyzera fajn, ale je v cesku, tot problem
Napísať odpoveď