A co hovorite na Energy 2000 Boli ste tam uz??
Dj Hubertuse a Energy 2000
-
mamo4ever
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Dj Hubertuse a Energy 2000
Tak co´, ako sa vam paci tento dj?? Minule bol v nasom klube a celkom ma dobre songy... Co nan hovorite???

-
Shark NX
Addict
Jeho tvorba sa mi kedysi velmi lubila. Mal som vsetky jeho mixy. Ale teraz mi to pripada prilis rychle, az kolotocarske.
Ja mam teraz radsej Orjana Nilsena so svojou La Guitara, Dobenbeck feat Joanna - Please Dont Go, Andy Duguid feat. Leah - Wasted atd...
Taky pomalsi Trance.
Kedysi som bol na jeho tvorbe kde mol v Energy 2000 Dj Hubertus, Dj Tomas spolu ... na to mam velmi pekne spomienky.
Ja mam teraz radsej Orjana Nilsena so svojou La Guitara, Dobenbeck feat Joanna - Please Dont Go, Andy Duguid feat. Leah - Wasted atd...
Taky pomalsi Trance.
Kedysi som bol na jeho tvorbe kde mol v Energy 2000 Dj Hubertus, Dj Tomas spolu ... na to mam velmi pekne spomienky.
-
Hotwire
Addict
stare Energy 2000 boli pecky ale po roku 2005 kvalita sla cim dalej tym nizsie a posledny rok uz som tie sety ani netahal lebo to nemalo vyznam....z jeho tvorby sa mi paci tak track Love enjoy (ci tak nejako) ktora vznikla v kooperacii s Max farenthide tusim...a vraj chodieva castejsie do nejakeho klubu pri Sabinove tak tam by som sa raz rad siel pozriet 
/edit: btw neni to trocha od veci venovat celu temu jednemu interpretovi? to by som potom mohol zalozit temy ako paci sa vam DJ Thomas, Mario Ranieri....Robo Kazik...

/edit: btw neni to trocha od veci venovat celu temu jednemu interpretovi? to by som potom mohol zalozit temy ako paci sa vam DJ Thomas, Mario Ranieri....Robo Kazik...
-
Hotwire
Addict
Re: Dj Hubertuse a Energy 2000
videl som video, vyzera to tam super, rad by som tam niekedy skocilmamo4ever napísal: A co hovorite na Energy 2000 Boli ste tam uz??![]()