DJ PEPO - Peto Vysopal
-
1Darkstanley1
Light Expert
DJ PEPO - Peto Vysopal
Zdravim. Pozna tu niekto tohto cloveka? Kedysi pracoval v neexistujucom Radiu Kiks. Neviete co je teraz s nim?
-
1Darkstanley1
Light Expert
Este stale? Na ich novej stranke tam pepo uz nie jeFABi2 napísal:Teraz pracuje v existujúcom Ráidu KISS. Poznám ho osobne.
-
mirak2
Hardcore addict
moj otec sa s nim pozna osobne...a jeho maxisingel myslim ze mam originalku domke ^^ jedno z mala tuctuc veci co som ochotny pocuvat, mozno to bude preto ze mu robil producenta mojho otca bratranec
robi v kisse, hra na diskach kadetade, naposledy co som ho videl bolo na bozenkafeste...neviem ci ma nejaky iny biznis ze o nom nie je vela pocut teraz, lebo hra menej ako volakedy
-
1Darkstanley1
Light Expert
no hudbu robi skvelu aj ked skoda ze uz o nom tak neni pocutmirak2 napísal:moj otec sa s nim pozna osobne...a jeho maxisingel myslim ze mam originalku domke ^^ jedno z mala tuctuc veci co som ochotny pocuvat, mozno to bude preto ze mu robil producenta mojho otca bratranecrobi v kisse, hra na diskach kadetade, naposledy co som ho videl bolo na bozenkafeste...neviem ci ma nejaky iny biznis ze o nom nie je vela pocut teraz, lebo hra menej ako volakedy
//autoeditácia príspevku ( 04 Jun 2009, 15:22 )
mne najviac chyba vasich 10 naj ... alex pepo...jimmy_xp napísal:skoda radia kikskiksfor alebo ako sa volala ta relacia kde boli same vtipy som mal najradsej
a inak spominam na pepove cd - DJ pepo - Welcome
-
mirak2
Hardcore addict
jo, pocuvanie V10N kazdy pondelok vecer...pokial viem ziadne radio nemalo nikdy podobnu relaciu... (prvu hodinu telefonuju ludia a vzdy daju po 1,2,3 bodoch trom pesnickam (neskor pridali aj odpocitavanie bodu) podla vlastneho vyberu a druhu hodinu hraju v podstate rebricek 10 songov s najvyssim poctom bodov)
posrali to ked zrusili vsetky relacie a na kazdy vecer dali kiksfor.... to bol kill...a postupne poodchadzali moderatori co za nieco stali...kupil to majitel expressu a je z kiksu kiss
posrali to ked zrusili vsetky relacie a na kazdy vecer dali kiksfor.... to bol kill...a postupne poodchadzali moderatori co za nieco stali...kupil to majitel expressu a je z kiksu kiss
-
1Darkstanley1
Light Expert
no mas pravdu presne tak to bolo uz to nie je to co kedysimirak2 napísal:jo, pocuvanie V10N kazdy pondelok vecer...pokial viem ziadne radio nemalo nikdy podobnu relaciu... (prvu hodinu telefonuju ludia a vzdy daju po 1,2,3 bodoch trom pesnickam (neskor pridali aj odpocitavanie bodu) podla vlastneho vyberu a druhu hodinu hraju v podstate rebricek 10 songov s najvyssim poctom bodov)
Pepo mal kedysi stranku djpepo.us ale uz nejestvuje ako som mal moznost vidiet. Na nete je nieco taketo http://www.walter.giba.szm.sk/foto/pepo.htm ale to nebude jeho oficialny web 
Inak Pepa mozes priblizne kazdy 2-3ti tyzden vidiet a pocut v Imperiu v Kamenici pri Sabinove. Dojdi dame nieco od smadu
Inak Pepa mozes priblizne kazdy 2-3ti tyzden vidiet a pocut v Imperiu v Kamenici pri Sabinove. Dojdi dame nieco od smadu
-
1Darkstanley1
Light Expert
no o tej stranke viem.. ale noo asi tam nepridemJuicy napísal:Pepo mal kedysi stranku djpepo.us ale uz nejestvuje ako som mal moznost vidiet. Na nete je nieco taketo http://www.walter.giba.szm.sk/foto/pepo.htm ale to nebude jeho oficialny web
-
DJRoccoiNc
Novice
Re: DJ PEPO - Peto Vysopal
Ahojte, je to síce už veľmi dávno, kedy tu niekto naposledy napísal, ale skúsim to.
Bola tu spomínaná relácia Vašich 10 NAJ, kde ľudia hlasovali za pesničky,
ktorým priradili body. Neviete mi poradiť, kde by som mohol nájsť tie mixy, ktoré
mixoval DJ Pepo v tejto relácii, prípadne iba pesničky? Bolo to vtedy niečo ohromné
a tie mixy nemali chybu, ako aj celá relácia.
ktorým priradili body. Neviete mi poradiť, kde by som mohol nájsť tie mixy, ktoré
mixoval DJ Pepo v tejto relácii, prípadne iba pesničky? Bolo to vtedy niečo ohromné
Ááá, DJ Pepo a rádio Kiks. Moja puberta
Pamätám ako tuším v piatok večer chodili vtipy, neskutočne som sa na tom bavil
Dnes už len nostalgia za tak parádnym rádiom ako bolo Kiks. Na disku som našiel Pepov album - Dj Pepo feat. Pat-J - Welcome, kde sa nachádza aj známy remix Šírava 
-
mirak2
Hardcore addict
asi ta sklamem, ale asi nikde. to vie mozno iba sam Pepo...DJRoccoiNc napísal:Ahojte, je to síce už veľmi dávno, kedy tu niekto naposledy napísal, ale skúsim to.