DJ PEPO - Peto Vysopal

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
1Darkstanley1
Light Expert
Light Expert

DJ PEPO - Peto Vysopal

Príspevok od používateľa 1Darkstanley1 »

Zdravim. Pozna tu niekto tohto cloveka? Kedysi pracoval v neexistujucom Radiu Kiks. Neviete co je teraz s nim?
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FABi2 »

Teraz pracuje v existujúcom Ráidu KISS. Poznám ho osobne.
1Darkstanley1
Light Expert
Light Expert

FABi2 napísal:Teraz pracuje v existujúcom Ráidu KISS. Poznám ho osobne.
Este stale? Na ich novej stranke tam pepo uz nie je :(
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

moj otec sa s nim pozna osobne...a jeho maxisingel myslim ze mam originalku domke ^^ jedno z mala tuctuc veci co som ochotny pocuvat, mozno to bude preto ze mu robil producenta mojho otca bratranec ;) robi v kisse, hra na diskach kadetade, naposledy co som ho videl bolo na bozenkafeste...neviem ci ma nejaky iny biznis ze o nom nie je vela pocut teraz, lebo hra menej ako volakedy
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

skoda radia kiks :( kiksfor alebo ako sa volala ta relacia kde boli same vtipy som mal najradsej ;) a inak spominam na pepove cd - DJ pepo - Welcome 8)
1Darkstanley1
Light Expert
Light Expert

mirak2 napísal:moj otec sa s nim pozna osobne...a jeho maxisingel myslim ze mam originalku domke ^^ jedno z mala tuctuc veci co som ochotny pocuvat, mozno to bude preto ze mu robil producenta mojho otca bratranec ;) robi v kisse, hra na diskach kadetade, naposledy co som ho videl bolo na bozenkafeste...neviem ci ma nejaky iny biznis ze o nom nie je vela pocut teraz, lebo hra menej ako volakedy
no hudbu robi skvelu aj ked skoda ze uz o nom tak neni pocut

//autoeditácia príspevku ( 04 Jun 2009, 15:22 )
jimmy_xp napísal:skoda radia kiks :( kiksfor alebo ako sa volala ta relacia kde boli same vtipy som mal najradsej ;) a inak spominam na pepove cd - DJ pepo - Welcome 8)
mne najviac chyba vasich 10 naj ... alex pepo...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

jo, pocuvanie V10N kazdy pondelok vecer...pokial viem ziadne radio nemalo nikdy podobnu relaciu... (prvu hodinu telefonuju ludia a vzdy daju po 1,2,3 bodoch trom pesnickam (neskor pridali aj odpocitavanie bodu) podla vlastneho vyberu a druhu hodinu hraju v podstate rebricek 10 songov s najvyssim poctom bodov)
posrali to ked zrusili vsetky relacie a na kazdy vecer dali kiksfor.... to bol kill...a postupne poodchadzali moderatori co za nieco stali...kupil to majitel expressu a je z kiksu kiss :smt078
1Darkstanley1
Light Expert
Light Expert

mirak2 napísal:jo, pocuvanie V10N kazdy pondelok vecer...pokial viem ziadne radio nemalo nikdy podobnu relaciu... (prvu hodinu telefonuju ludia a vzdy daju po 1,2,3 bodoch trom pesnickam (neskor pridali aj odpocitavanie bodu) podla vlastneho vyberu a druhu hodinu hraju v podstate rebricek 10 songov s najvyssim poctom bodov)
posrali to ked zrusili vsetky relacie a na kazdy vecer dali kiksfor.... to bol kill...a postupne poodchadzali moderatori co za nieco stali...kupil to majitel expressu a je z kiksu kiss :smt078
no mas pravdu presne tak to bolo uz to nie je to co kedysi :( KIss nepocuvam
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Pepo mal kedysi stranku djpepo.us ale uz nejestvuje ako som mal moznost vidiet. Na nete je nieco taketo http://www.walter.giba.szm.sk/foto/pepo.htm ale to nebude jeho oficialny web :)
Inak Pepa mozes priblizne kazdy 2-3ti tyzden vidiet a pocut v Imperiu v Kamenici pri Sabinove. Dojdi dame nieco od smadu :smt003
1Darkstanley1
Light Expert
Light Expert

Juicy napísal:Pepo mal kedysi stranku djpepo.us ale uz nejestvuje ako som mal moznost vidiet. Na nete je nieco taketo http://www.walter.giba.szm.sk/foto/pepo.htm ale to nebude jeho oficialny web :)
Inak Pepa mozes priblizne kazdy 2-3ti tyzden vidiet a pocut v Imperiu v Kamenici pri Sabinove. Dojdi dame nieco od smadu :smt003
no o tej stranke viem.. ale noo asi tam nepridem :)
DJRoccoiNc
Novice
Novice

Re: DJ PEPO - Peto Vysopal

Príspevok od používateľa DJRoccoiNc »

Ahojte, je to síce už veľmi dávno, kedy tu niekto naposledy napísal, ale skúsim to.
Bola tu spomínaná relácia Vašich 10 NAJ, kde ľudia hlasovali za pesničky,
ktorým priradili body. Neviete mi poradiť, kde by som mohol nájsť tie mixy, ktoré
mixoval DJ Pepo v tejto relácii, prípadne iba pesničky? Bolo to vtedy niečo ohromné
a tie mixy nemali chybu, ako aj celá relácia.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Ááá, DJ Pepo a rádio Kiks. Moja puberta :) Pamätám ako tuším v piatok večer chodili vtipy, neskutočne som sa na tom bavil :) Dnes už len nostalgia za tak parádnym rádiom ako bolo Kiks. Na disku som našiel Pepov album - Dj Pepo feat. Pat-J - Welcome, kde sa nachádza aj známy remix Šírava ;)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

DJRoccoiNc napísal:Ahojte, je to síce už veľmi dávno, kedy tu niekto naposledy napísal, ale skúsim to.
Bola tu spomínaná relácia Vašich 10 NAJ, kde ľudia hlasovali za pesničky,
ktorým priradili body. Neviete mi poradiť, kde by som mohol nájsť tie mixy, ktoré
mixoval DJ Pepo v tejto relácii, prípadne iba pesničky? Bolo to vtedy niečo ohromné
a tie mixy nemali chybu, ako aj celá relácia.
asi ta sklamem, ale asi nikde. to vie mozno iba sam Pepo...
Napísať odpoveď