nooo minule stali listky v pred pred predaji za 390 ..a nakoniec 890.. na ciernom trhu aj 5litrov .. no podla mna tento krat to bude okolo 5kil..hned tie prve.. ..ved na paul van dyk-a stoja 490.tusim.. mnoo tazke asi tak.. ale lidicky netreba cakat..nech nedopadnete jak ja s kamosmi minule...ze ved caas jee..no a potom u doktora horaka na webe mal napisane ze 690..a ked sme tam dosli uz s prachmi v rukach ..690,- skrtnute a nad tym ze 890.. ehm. odvtedy doktora horaka neuznavam a ked si nato spomeniem je mi do ...
Pedrosino napísal:je to cool ze pride zase ale len jedna vec ma seje ze zase do blavy
nehnevajte sa stale na tu blavu ale Sovensko ma kolko 5 ci 6 M obyvatelov a viac ako 1/10 SVK zije prave v Blave [pri Blave]. Je to z cisto ekonomickych dovodov nic ine.
uplink napísal:nehnevajte sa stale na tu blavu ale Slovensko ma kolko 5 ci 6 M obyvatelov a viac ako 1/10 SVK zije prave v Blave [pri Blave]. Je to z cisto ekonomickych dovodov nic ine.
ved to je jasne to ani nejde o to ze sa hnevam (ja proti blave nemam nic) len to mam troch dalej a ta cesta asi 2h ja viem ze to nieje vela
uplink napísal:nehnevajte sa stale na tu blavu ale Slovensko ma kolko 5 ci 6 M obyvatelov a viac ako 1/10 SVK zije prave v Blave [pri Blave]. Je to z cisto ekonomickych dovodov nic ine.
tak tak no nehnevajte sa? akoze hlavne mesto slovenska a tiesto si bude vyberat niake kosice ?
will.i.am napísal:ta to si stastny clovek, problem je v tom ze tolko penazi sice mam, ale nedam, takze sa uskromnim s obycajnym listkom...
V pohode je aj obyčajný, aj tak vecsina bude v "kotli"
Trocha info pozbierané z rôznych fór:
Tiesto má hrať 4 hodiny, celkovo by malo byť 3500 lístkov na predaj (3000 normal, 500 V.I.P) minulý rok nas tam bolo cez 6000 tak počítam prijemnejšiu atmosféru a menšiu tlačenicu.
Takze koho to zaujima predskokani su Tom snow a Pete Brooks
sice neviem kto to je, ale Tiesto ma vraj hrat az do 6-tej do rana, no to sa mi nejako nezda
omg ja som videl jeden jeho koncert na dvd, mne to pripadalo akoby to hral z playbacku, a tie efekty proste soda, sa to da akurat tak na diske pocuvat ale koncert???!!