Dlhé vlasy u chlapcov
-
masrJanHus
Amateur
-
poseidon86
Novice
-
M!MO76
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dlhé vlasy u chlapcov
Mne to prekaza furt som si ich musel napravat lebo mi padali do oci
-
sokolikova22
Spammer
Som metalista a mam kratke vlasy. Kvoli tomu, ze som metalista, si predsa nenecham narast vlasy. To si nechavaju iba ti, ktori nie su dusevne (psychicky) presvedceni o tom, ze su metalisti, tak musia sa o tom presvedcit fyzicky.Traktorista napísal:len vam chcem povedat, ze cim mate dlhsie vlasy tym je vacsie riziko ze vas doje*** daky hooligan,....
a dlhe vlasy IMHO jedine metalisti, proste to patri k ich stylu, ale ja osobne dlhe vlasy asi ne, proste sa mi to nehodi...
Inak mam bradu a nemam moc rad dlhe vlasy, najme bratove. Clovek vysava a jedine, co vysava, su same dlhe vlasy. Alebo clovek sa ide utriet do uteraka v kupelni a ma xicht samy dlhy vlas alebo ked sa idem ucesat s hrebenom, tak v hrebeni su same bratove dlhe vlasy.
1. uz len koli tomu by sa oplatilo nechat narastSHiFTeR napísal:... Kvoli tomu, ze som metalista, si predsa nenecham narast vlasy... ...Alebo clovek sa ide utriet do uteraka v kupelni a ma xicht samy dlhy vlas... ....sa idem ucesat s hrebenom, tak v hrebeni su same bratove dlhe vlasy...
2. dost smutne ze mate s bratom jeden uterak
3. jeden hreben s bratom to uz je fakt kriza
Ja osobne mam dlhe vlasy uz par rokov a menit sa to nechistam, ked ma niekto zbada aspon vie kolka bije