DLS od T-comu nejde zvysit z Turbo 2 na 4

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
gm4n
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

DLS od T-comu nejde zvysit z Turbo 2 na 4

Príspevok od používateľa gm4n »

Zdravim. Mam tak ymensi problem. Po dlhsej dobe som sa rozhodol doobjednat si rychlejsi internet. Mam konkretne ADSL magio + Turbo 2 Od t-com. Na moju poziadavku mi prisla tato odpoved.

Ďakujeme za objednanie služby Magio Internet Turbo 4 vo Vianočnej kampani 2010. Momentálne nie je možné spracovať Vašu požiadavku, nakoľko od nás v súčasnosti využívate službu Magio TV + Internet Turbo 2, túto službu máte viazanú do dátumu 7.1.2012. Chceli by sme Vás informovať, že službu službu Magio + internet možno využívať iba s internetom Turbo 2, ku službe sa nedá zriadiť internet Turbo 4. Ak chcete využívať službu Magio Internet Turbo 4, je to žiaľ možné iba zriadením novej služby. Ďakujeme za porozumenie.

Co to znamena zriadenie novej sluzby?? To by som si musel akoze uplne novu sluzbu doobjednat? nieco ako 2 internety? a inak trochu tomu celkovo nechapem... sak to je len pre nich dobre ze budem platit viac.
Dakujem za pomoc
h.olub
King
King

Re: DLS od T-comu nejde zvysit z Turbo 2 na 4

Príspevok od používateľa h.olub »

no ja som to pochopil tak ze magio TV je iba ku turbo 2-ke, ak chces turbo 4-ku a magio TV tak pravdepodobne musis platit za 2 sluzby(internet+TV) :?
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

K magio tv je max. internet turbo 2. Turbo 4 si na ňom nemôžeš zriadiť kvôli šírke pásma. To znamená, že pre korektné sledovanie TV nemôže byť rýchlosť netu viac ako 2Mb/s (turbo ). Turbo 4 si môžeš zriadiť len novou prípojkou. Potom by si mal magio TV + Turbo 2 a na druhej prípojke Turbo 4.
gm4n
Medium Star
Medium Star

v dobe viazanosti asi nieje mozne zrusit magio + internet na cisto magio, a internet dat na druhu linku. Takto by to bolo asi najlepsie... nechce sa mi platit 18€ naviac za internet
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Sluzbu je mozne zrusit aj pocas viazanosti, otazne je kolko bude poplatok za predcasne ukoncenie zmluvy. Mozno platenie tych 18 eur mesacne viac bude nakoniec este lacnejsie.
gm4n
Medium Star
Medium Star

sak ono to v podstate nieje zrusenie zmluvy... to je debilny t-com na taketo veci ma mat riesenie. Sak im v podstate budem platit viac... a keby uz aj je daky poplatok viac ako 30€ by som im ani nedal v inom pripade si budem musiet pockat ten rok a 2 mesiace
Napísať odpoveď