Dlznik pracuje, dlhuje cez 2100€ a exekutor spi
Dlznik pracuje, dlhuje cez 2100€ a exekutor spi
Ako mam pokracovat, dlznik uz rok pracuje, telefonujem advokatovi, ten vola exekutorovi a nic sa nedeje, uz rok ani cent nepadol a zamestnavatel kde robi dlznik doteraz nema exekucny prikaz hoci ho ja mam v rukach od sudu.
Re: Dlznik pracuje, dlhuje cez 2100€ a exekutor spi
Tak potom staznost na komoru exekutorov alebo sud.
Publicip
čo ked to je tak, ze dlznik sice pracuje, ale oficko ma minimalku a ostatne dostava na tajnasa na ruku?
čo ked to je tak, ze dlznik sice pracuje, ale oficko ma minimalku a ostatne dostava na tajnasa na ruku?
Aj z minimalky sa robia zrazky. Musel by pracovat na dohodu so mzdou vari do 210 eur. Alebo moze byt dlznik po osobnom bankrote.
https://ru.justice.sk/ru-verejnost-web/ ... anie.xhtml
da sa najst aj iba podla mena
da sa najst aj iba podla mena
Zaraba dobre, necitate do konca, zamestnavatel za rok nedostal exe prikaz a to som tri krat volal. Gogo tak to nebude, pracuje vo firme u mojho byvaleho spoluziaka, cca 950€ v cistom, spoluziak na zaklade mojho zaslania exe prikazu mu nic strhavate nebude, je to debil ved to je to iste co ma exekutor Dusan Sopko...
Dakujem za odpovede, dal som to vymahacskej firmicke a zaplatili mi 79percent z dlznej sumy a oni si to nechali a idu im dalej uroky

Dakujem za odpovede, dal som to vymahacskej firmicke a zaplatili mi 79percent z dlznej sumy a oni si to nechali a idu im dalej uroky
ktorej vymahackej firme si to dal mozes mi poradit? 
diki a oni to akoze od teba odkupili vyplatili ti peniaze a ty to nemusis uz riesit? Ani v pripade zeby to nevymohli?
Vidia v tom potencial, uroky su uz cez 800€ a mne dali/vyplatili 1659€, vymôžu, raz urcite, ja radšej istych 1659€ ako cakat dalsie roky, cakam uz 6 rokov, uz necakam 
ako ja chapem ale pytam sa ci oni len prebrali vymahanie alebo si to uz odkupili a teba sa to uz netyka. tak iste nieje nic staci ze chalan vyhlasi OB a mozu si piskat
OB nieje taky jednoduchy...
v com by nebol jednoduchy bude mat rok exekuciu ked nema majetok konkurz ked ma majetok cez splatkovy ale ten musi dodrziavat nacas
OB neplati na dlhy atd, zobral by som uver a vyhlasil OB ake jednoduche 
Kupili odomňa papiere a cakaju kym mu narastie urok
Kupili odomňa papiere a cakaju kym mu narastie urok
odkedy OB neplati na dlhy a naco by potom OB bol
Ale veď obidva typy majú rovnaký cieľ - že sa dlžník zbaví svojich dlhov. Aj ten názov "osobný bankrot" je len taký hovorový pojem, oficiálne sa to volá oddlženie.
human si mimo
Podľa mňa je mimo skôr tvoje tvrdenie, že osobný bankrot (oddlženie) neplatí na dlhy. Ale rád sa nechám poučiť 
konkurz – dlžník po oddlžení nespláca svoje dlhy, ale príde o všetok svoj majetok (ak nejaký má), z ktorého budú čiastočne uhradené jeho dlhy
splátkový kalendár – dlžník si zachová majetok, ale spláca svoje dlhy podľa určeného splátkového kalendára
splátkový kalendár – dlžník si zachová majetok, ale spláca svoje dlhy podľa určeného splátkového kalendára