dobrá kamarátka a volanie si
-
salamander1
Amateur
dobrá kamarátka a volanie si
Ahojte,
Prosím Vás o radu pretože mi to pomaly nedá spávat.
Mám kamarátku s ktorou si velmi dobre rozumiem, poznáme sa asi dva roky...ked sme sa poznali tak sme si pisali cez facebook ci mail kazdy den aj 5-6 sprav..vždy mi napisala rano ona alebo ja, proste to bolo fajn mat niekoho len na pisanie komu sa možete zdoverit a fajn si popisat.
Momentalna ale situácia je taká že jej napíšem a ona neodpíše..napíšem jej sms a ona odpíše na jednu z 5tich..ked sa jej spýtam že čo sa deje tak že má v praci toho vela co skutocne má ale i tak je to zvláštne..posledna sprava na facebooku je spred pol roka...
Tvrdila mi že ako sa prestahovali v praci tak už tolko pisat nemoze pretože jej každy vidi do PC čo chápem a preto si každy den (skoro každý) voláme (to sme predtym nerobili iba si pisali).
To by bolo fajn a som rád že si voláme ale problém je v tom že ked jej ja nezavolám tak ona nezavolá, nenapíše ani nič...ked jej volam tak povie vždy že ma rada počula ale to je všetko...strašne ma to trápi pretože ja ju chcem počut a velakrat som si aj povedal že počkám či zavolá ona, ale nevydržím to a volám jej ja..
Viem že je to asi hlupy dotaz ale dost ma to trápi.. najprv si pišeme každy den, a potom zrazu koniec..potom si zacneme volat ale len vtedy ked ja zavolam...inak nie..
Ked sa jej spytam že preco neodpisala alebo nezavolala ci aspon neprezvonila aby som jej zavolal tak povie že v praci je toho vela a nemala čas..
Teraz som jej pisal mail dost obsiahly cez vikend, dokonca dva a este aj jednu sms..odpisala mi len na sms...
Prosim poradte mi co robit pripadne nerobit..mam ju rad a neviem prečo ma takto ignoruje..i ked ona tvrdi že neignoruje
Prosím Vás o radu pretože mi to pomaly nedá spávat.
Mám kamarátku s ktorou si velmi dobre rozumiem, poznáme sa asi dva roky...ked sme sa poznali tak sme si pisali cez facebook ci mail kazdy den aj 5-6 sprav..vždy mi napisala rano ona alebo ja, proste to bolo fajn mat niekoho len na pisanie komu sa možete zdoverit a fajn si popisat.
Momentalna ale situácia je taká že jej napíšem a ona neodpíše..napíšem jej sms a ona odpíše na jednu z 5tich..ked sa jej spýtam že čo sa deje tak že má v praci toho vela co skutocne má ale i tak je to zvláštne..posledna sprava na facebooku je spred pol roka...
Tvrdila mi že ako sa prestahovali v praci tak už tolko pisat nemoze pretože jej každy vidi do PC čo chápem a preto si každy den (skoro každý) voláme (to sme predtym nerobili iba si pisali).
To by bolo fajn a som rád že si voláme ale problém je v tom že ked jej ja nezavolám tak ona nezavolá, nenapíše ani nič...ked jej volam tak povie vždy že ma rada počula ale to je všetko...strašne ma to trápi pretože ja ju chcem počut a velakrat som si aj povedal že počkám či zavolá ona, ale nevydržím to a volám jej ja..
Viem že je to asi hlupy dotaz ale dost ma to trápi.. najprv si pišeme každy den, a potom zrazu koniec..potom si zacneme volat ale len vtedy ked ja zavolam...inak nie..
Ked sa jej spytam že preco neodpisala alebo nezavolala ci aspon neprezvonila aby som jej zavolal tak povie že v praci je toho vela a nemala čas..
Teraz som jej pisal mail dost obsiahly cez vikend, dokonca dva a este aj jednu sms..odpisala mi len na sms...
Prosim poradte mi co robit pripadne nerobit..mam ju rad a neviem prečo ma takto ignoruje..i ked ona tvrdi že neignoruje
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: dobrá kamarátka a volanie si
...čo robiť?...podľa mňa nič...správaj sa tak, ako ona...myslím, že buď to už berie ako samozrejmosť, alebo ju to serie a obťažuje, len nemá to srdce ti to povedať a tak ti trpí tie telefonáty...alebo je v tom ešte niekto iný po kom pokukuje a snaží sa vyčistiť piesoček...
-
qwerty-xyz
toto je typicke, a skoro bez sance.
Grim to teraz vystihol celkom presne. Ja by som len doplnil ze takato baba jednoducho nema zaujem, alebo ten zaujem ktory aj mala opadol, popripade sa rapidne znizil. Jednoducho ked napises tak odpise, ale inak nic viac, sama sa neozve, nezavola ani nevytvori prva iniciativu, lebo jej to je jedno....
-
salamander1
Amateur
tvrdí mi že ju to práve neobtažuje, ale tiež si myslím že mi to skor nechce povedat..alebo je jej to blbé povedať..ved predtým a to som nespomínal sme si volávali aj cez víkend alebo proste vtedy ked sa dalo..teraz si síce voláme každý den ale len ked ja volám..nechcem sa teraz hrať na to že ked jej nezavolám tak budem čakať či ona zavolá...ale máš asi pravdu..budem sa správať tak ako ona i ked ja na to nemám srdce asi..na druhú stranu ak vydržím jej pár dni nezavolat a ona nezavolá tak je to asi jasné že ju nemám otravovat..aspon nie tak často
-
Grim
Darca
...ja by som to skúsil pozvoľna, nezavolaj jej, ale pošli sms, že máš veľa práce a nestihnete si zavolať...na daľší deň jej zavolaj, a potom jej nezavolaj a ani nepíš sms...potom zase zavolaj a potom zase nie a stále znižuj "kadenciu" (qwertymu sa toto slovo bude páčiť) telefonátov...
-
Soviet
Darca
Ma daco v obzore a ty ides bokom. Veci sa dokazu zunovat 
-
salamander1
Amateur
Grim: to je dobrá rada, skusím to tak i ked už som jej parkrát písal že nestiham, dnes jej teda nezavolám, zajtra napíšem len sms že nestíham a zavolam až v piatok alebo koncom týždna a uvidim či medzitym ona sama zavolá alebo aspon odpíše...prave že v tom maile som jej písal že či sa tento týžden nestretneme tak to bude aspon o to lepšie že ked bude chciet tak zavolá či napíše sama..
ešte ktým stretnutiam je to to isté, ked jej to nenavrhnem ja tak ona nie..
a ešte niečo, raz som jej to už vyčítal že na mna kašle atd. že ani neodpíše ani nič a ona mi povedala že kebyže na mna kašle tak by mi telefon ani nedvíhala..čo neviem či je tá odpoved ktorú som chcel počut.
Soviet: Prave že sa pred nedávnom rozišla s priatelom tak neviem či neni len z toho povedzme "vyčerpaná"
ešte ktým stretnutiam je to to isté, ked jej to nenavrhnem ja tak ona nie..
a ešte niečo, raz som jej to už vyčítal že na mna kašle atd. že ani neodpíše ani nič a ona mi povedala že kebyže na mna kašle tak by mi telefon ani nedvíhala..čo neviem či je tá odpoved ktorú som chcel počut.
Soviet: Prave že sa pred nedávnom rozišla s priatelom tak neviem či neni len z toho povedzme "vyčerpaná"
Ja mám taký dotaz, to si iba píšete, iba voláte atd... v reáli sa nestretávate? Lebo tak možno nemá chuť každý večer telefonovať. a k tým mailom, že ti neodpísala- možno ich nekontroluje každý deň.
A to za tie dva roky, to si dva roky v kuse píšete/voláte? Lebo tiež mám napr. kamaráta, s ktorým sa poznám cca 5-6 rokov, ale predtým sme boli v kontakte častejšie, tak sme sa mali aj o čom viac baviť. Keďže teraz sa vidíme len raz za čas a každý si žije svoj život (vzdialenosť...), takže už to nie je také osobné, a ak si píšeme/icq,sms/ tak nie každý deň, ono by zas ani toľko nebolo o čom.
// aha, takže sa stretávate aj normálne. No tak skús obmedziť mailovú/telefonickú komunikáciu a viac sa stretávajte osobne (ak sa dá)
A to za tie dva roky, to si dva roky v kuse píšete/voláte? Lebo tiež mám napr. kamaráta, s ktorým sa poznám cca 5-6 rokov, ale predtým sme boli v kontakte častejšie, tak sme sa mali aj o čom viac baviť. Keďže teraz sa vidíme len raz za čas a každý si žije svoj život (vzdialenosť...), takže už to nie je také osobné, a ak si píšeme/icq,sms/ tak nie každý deň, ono by zas ani toľko nebolo o čom.
// aha, takže sa stretávate aj normálne. No tak skús obmedziť mailovú/telefonickú komunikáciu a viac sa stretávajte osobne (ak sa dá)
-
salamander1
Amateur
Zuzanuska: stretavame sa povezme 2-3x do mesiaca..dame niekde pivo ci večeru..voláme si cez prac.dobu večer sa to velmi nedá pretože vkuse niekde je vonku s kamoškami atd..
ano píšeme, teda písali, znie to neuveritelne ale denne skutočne sme si pisali aj 10sprav na facebooku a to dost obsiahle..a teraz ani jedna..ma tam asi 5 sprav odo mna a ani na jednu neodpisala..mail si urcite kontroluje každý den to ju už poznám dobre a to iste plati aj o FB
mne je to už len trápne stále jej volat a písat..ale na druhu stranu mi na nej zaléží..btw sme z toho isteho mesta..predtym sme sa aj stretávali častejšie a teraz už fakt len minimálne..
//ja by som rad, ale zase nevidim z jej strany nejaky vacsi záujem..príde mi že sa so mnou len stretne aby neurazila..sama mi to už nenapísala alebo nezavolala dlho aby sme niekde išli sadnút a pokecat..
ano píšeme, teda písali, znie to neuveritelne ale denne skutočne sme si pisali aj 10sprav na facebooku a to dost obsiahle..a teraz ani jedna..ma tam asi 5 sprav odo mna a ani na jednu neodpisala..mail si urcite kontroluje každý den to ju už poznám dobre a to iste plati aj o FB
mne je to už len trápne stále jej volat a písat..ale na druhu stranu mi na nej zaléží..btw sme z toho isteho mesta..predtym sme sa aj stretávali častejšie a teraz už fakt len minimálne..
//ja by som rad, ale zase nevidim z jej strany nejaky vacsi záujem..príde mi že sa so mnou len stretne aby neurazila..sama mi to už nenapísala alebo nezavolala dlho aby sme niekde išli sadnút a pokecat..
A je to teda LEN kamarátka, či ty chceš niečo viac?
-
salamander1
Amateur
chcem niečo viac a ona to vie..a pri tej mojej "aktivite" ( volanie, pisanie mailov, sms, pozivanie ju von, pozret spolu film atd..)je to myslím pre nu úplne jasné..
Chápem, že ti je blbé sa jej vnucovať. Koho by to bavilo. A možno vycítila, že by si chcel niečo viac, a preto sa stiahla.
Teraz by si to ďalšími mailami/telefonátmi len pokazil. Neozývaj sa a uvidíš, ako bude reagovať inak; či jej bude tvoja spoločnosť chýbať.
A to je také- ty chceš viac, a ona má v tebe asi len niečo ako bútľavú vŕbu.
// jaj tak, takže ona vie, že ju chceš, ale ona nemá záujem (navyše je po rozchode). Takže zrejme preto znížila frekvenciu vašich mailov, sms, stretnutí. Aby si si zbytočne nenamýšľal (keďže ona je už voľná, aby si si nerobil nádej).
Teraz by si to ďalšími mailami/telefonátmi len pokazil. Neozývaj sa a uvidíš, ako bude reagovať inak; či jej bude tvoja spoločnosť chýbať.
A to je také- ty chceš viac, a ona má v tebe asi len niečo ako bútľavú vŕbu.
// jaj tak, takže ona vie, že ju chceš, ale ona nemá záujem (navyše je po rozchode). Takže zrejme preto znížila frekvenciu vašich mailov, sms, stretnutí. Aby si si zbytočne nenamýšľal (keďže ona je už voľná, aby si si nerobil nádej).
-
Grim
Darca
...tak rozišla sa s priateľom a možno má strach, že by si nadobudol dojem, že teraz máš šancu, tak sa ti snaží naznačiť, že neprichádzaš do úvahy...
-
salamander1
Amateur
ano ona to vie, naznačil som jej to dostatočne..ale asi skutočne nemá záujem, a chce to asi ponechat čisto len v kamaratskej rovine..tak ako doteraz..ale máš pravdu i ked je to tažké...skusim jej nevolať a uvidím..teda znížiť to ako písal Grim..
asi to tak bude..ale ked už nie nič viac tak by mi mohla aspon ako kamarátka odpísat..no ale tak ludia sa menia alebo skutočne niekoho už má a na mna už nejako neni čas..
asi to tak bude..ale ked už nie nič viac tak by mi mohla aspon ako kamarátka odpísat..no ale tak ludia sa menia alebo skutočne niekoho už má a na mna už nejako neni čas..
-
qwerty-xyz
na toto bol niekde aj GRAF !!! a ja viem aj kde. Bola to oscilacna krivka, ktoru popisal Tomas.
V podstate ju Grim nacrtol, a tomas ju vo svojej videoprednaske vysvetluje celkom trefne. Ale tak ja fandim Tomasovi, cize tu jeho graf nedam. Ale prednasku snad mozem nie ?
niekde je tam aj ta pasaz s tym grafom. v knihe to ma tiez celkom dobre vysvetlene.
-
salamander1
Amateur
dik za ten odkaz, pomohol 
-
Grim
Darca
...hej, aj mne...
Ja by som k téme povedal len toľko, že nechci a ani sa nesnaž mať kontrolu nad tým, ako sa ona k tebe správa, pretože to tak nikdy nebude fungovať. Ak ti neodpíše, tak neodpíše, nemusí to byť pre teba ľahké, ale treba sa s tým zmieriť.
-
salamander1
Amateur
áno ja viem, teda už viem...ta prednáška v tom linku mi fakt pomohla sa na to pozrieť inak..fakt velký vdak qwerty..ako som jej volával každý den tak stým je koniec..nevravím že je tu teraz začnem ignorovat to nie, ale povedzme že z každodennych hovorov a písania sms to zredukujem na jeden hovor a jednu sms týždenne...ak jej to nebude stačit...zavolá..napíše...jednoduché...ak jej to stačit bude tak aspon budem vedieť na čo som..nakoniec je to jednoduché..dakujem vam ešte raz