dobrá závodná hra
dobrá závodná hra
Mohli by ste mi poradit nejaku dobru zavodnu hru (ci auta alebo motorky) ? Nieco podobne ako NFS a mali by sa tam dat aj tie auta tuningovať. Ale zaroven by to malo ist na zostave Pentium 1.6GHz,768 MB ram, ATI 9550 256MB
PS: NFS UGRND 1a2 som presiel
PS: NFS UGRND 1a2 som presiel
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
krija
VIP
flatout 2
System Requirements:
* Operating System: Windows 98/ME/2000/XP
* Processor: 1.5GHz Intel Pentium 4 or AMD Equivalent
* RAM: 256 MB RAM
* Video Card: 64 MB Graphics Card
* Processor: DirectX Compatible Sound Card
* Hard Drive: 1.1 GB of Free Hard Drive Space
Recommended:
* Processor: 2.0 GHz Intel? Pentium? 4 or AMD 2000+
* RAM: 512 MB RAM
* Video Card: 128 MB Graphics Card
* Gamepad or Steering Wheel
* Operating System: Windows XP SP2
-
BlaDey
Spammer
cooo??a co mas 486?-mato- napísal:Flatout 2 mi pojde asi tazko, Midnight Club 2 som uz hral ale ma to nebavilo, Live for speed som hral tiez ale tiez ma to moc nechitilo. Jaj a este som hral aj presiel Crashday
a este ...je to najzabavnejsia zavodna hra...pri inych len soferujes a soferujes a tu to je ine...z NFS je najlepsie underground 1(bolo to nieco revolucne) ..ale to si hral
-
Hannibal
Medium Star
Skus ten Moto racer 3 je to hustota a to ti urcite pojdeblazer napísal:Flatout 2 je asi najlepsie optimalizovana hra jaku som videl, to ak ti bude na tvojej zostave sekat, tak uz daco nieje v poriadku, ja mam priblizne rovnaku a hral som to na max details 1280x1024 pri 60fps minimalne... uplna pohoda
Trackmania Nations
je to namakana freeware online racingovka. Momentalne je zaregistrovanych cca 2.7 miliona hracov. Namakana grafika, ale myslia aj na slabsie zostavy. Posledny rok som prakticky hraval s vynimkou C&C3 len to
je to namakana freeware online racingovka. Momentalne je zaregistrovanych cca 2.7 miliona hracov. Namakana grafika, ale myslia aj na slabsie zostavy. Posledny rok som prakticky hraval s vynimkou C&C3 len to
Kód: Vybrať všetko
http://www.trackmanianations.com/-
BlaDey
Spammer
ne je to zle ale ma to od realu tak daleko jak ja od studovaneho profesora...ak chces skakat jak pajac tak ok ale inac nic moc...ale mna to taky kus baviloeMPiko napísal:Trackmania Nations
Kód: Vybrať všetko
http://www.trackmanianations.com/