Dobrý, mám problém s mestskou políciou
Re: Dobrý, mám problém s mestskou políciou
Ake dokazy? Vsak tu ziadne dokazy nie su 
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Dobrý, mám problém s metskou políciou
Ake marenie vysetrovania? Nebluzni.hughito napísal: Za priestupok sa nezatvára, ale ty páchaš trestný čin marenia vyšetrovania a to už nie je sranda.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dobrý, mám problém s mestskou políciou
Dobry den ano bol som tam no ja som to nepil aj jemu som hovoril nech to nerobi ze podme radsej na kupalisko a potom som utekal lebo som nevedel co sa deje som sa bal a ked mi to vsetko doslo tak uz bolo len predvolanie.
Kamaratove tvrdenie je tvrdenie kedze si sa nepodrobil dychovej skuske ani inej nemaju ti ako dokazat pozitie alkoholu cize plati prezumcia neviny v tomto pripade k comu sa nepriznas to sa nestalo.
Pripadne suverenne dojdi, spytaj sa preco ta predvolavaju oni ti povedia preco ty sa spytas ci maju daky dokaz o tom ze si aj ty pil alebo sa len opieraju o svedectvo kamarata ktory v tom case bol pod vplyvom alkoholu ?
Kamaratove tvrdenie je tvrdenie kedze si sa nepodrobil dychovej skuske ani inej nemaju ti ako dokazat pozitie alkoholu cize plati prezumcia neviny v tomto pripade k comu sa nepriznas to sa nestalo.
Pripadne suverenne dojdi, spytaj sa preco ta predvolavaju oni ti povedia preco ty sa spytas ci maju daky dokaz o tom ze si aj ty pil alebo sa len opieraju o svedectvo kamarata ktory v tom case bol pod vplyvom alkoholu ?