Document
Re: Document
co znamena, ze to neotvara spravne ? zle to formatuje, neotvori to vobec? vynechava niektore znaky ?usefull napísal:Nejde mi spravne otvorit dokumenty ktore som pisal pod Linux Slackware pomocou textoveho procesoru abiword, kword , teraz mam Suse a tam je Open office a otvara to nespravne, vie mi niekto pomoct ? vopred Dakujem
vynechava znaky alebo ich nahradza blbostami.......teso napísal:co znamena, ze to neotvara spravne ? zle to formatuje, neotvori to vobec? vynechava niektore znaky ?
a ked to otvoris kwordom alebo abiwordom pod SuSE tak to ako zobrazuje?usefull napísal:vynechava znaky alebo ich nahradza blbostami.......
abiword ten tiez blbo a kword nemam aj som sa snazil install ale nedarilo sa, stiahol som rpm-ko vyhodilo zavislost stiahol som to co chcel a ked som to isiel install tak aj to vyhodilo zavislost na nieco ine a takto som mal trpezlivost asi 2x potom som sa na to vysral, tak ak existuje daky iny sposob sem s nim
pod mandrivou existuje urpmi, to Ti stiahne a nainstaluje vsetky dependencies, ale ale pod suse neviemusefull napísal:abiword ten tiez blbo a kword nemam aj som sa snazil install ale nedarilo sa, stiahol som rpm-ko vyhodilo zavislost stiahol som to co chcel a ked som to isiel install tak aj to vyhodilo zavislost na nieco ine a takto som mal trpezlivost asi 2x potom som sa na to vysral, tak ak existuje daky iny sposob sem s nim
skus to este otvorit pod win v nejakom normalnom softe (ms word, pspad a pod.)