naozaj neviem preco volat 112, keby vidis ze ma nejake problemy tak ano ale kym ja ozraty a je mu dobre priamo neobtazuje nikoho tak nema zmysel nieco robit len ho nechat nech si uzije tu flasku co vypil
Dofetovaný/Ožratý chalpík
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
jin
VIP
112 by som nevolal, zrejme by som si ho všimol, no išiel ďalej. Inak nenapadlo vás, že môže byť aj psychicky narušený?
Tiež som u nás =BA= na hlavnej vlakovej stanici sledoval chlapíka, ktorý sa rozprával so vzduchom pred sebou a nakonec sa pobil so smetiakom a chcel ho odhryznúť. Fakt som nevedel, čo si mám pomysleť....nedovolil som sa povedať, že schizofrénia, mohi tam byť aj iné faktory, no vyzeralo to tak. Nakoniec nastúpil do trolejbusu a cez okno sa vysmieval vzduchu za dverami...nuž...
Vtedy som nikoho nevolal, no bol to prinajmenšom zaujímavý zážitok. A v BA je takých viac. Napr. ujo zo Zochovej
Tiež som u nás =BA= na hlavnej vlakovej stanici sledoval chlapíka, ktorý sa rozprával so vzduchom pred sebou a nakonec sa pobil so smetiakom a chcel ho odhryznúť. Fakt som nevedel, čo si mám pomysleť....nedovolil som sa povedať, že schizofrénia, mohi tam byť aj iné faktory, no vyzeralo to tak. Nakoniec nastúpil do trolejbusu a cez okno sa vysmieval vzduchu za dverami...nuž...
Vtedy som nikoho nevolal, no bol to prinajmenšom zaujímavý zážitok. A v BA je takých viac. Napr. ujo zo Zochovej
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
pinacolada
Guru wannabe
no asi by som brnkol kamosom na 112tke a to z troch dovodov
1.mohol by ublizit niekomu okolo seba
2.mohol by si ublizit sam/mohlo by sa mu nieco stat
3.ako spominal zelovoc a nahodou by som sa ja dostal do takejto situacie chcel by som aby mi niekto pomohol.
snazim sa robit ludom to co chcem aby oni robili mne,tj pomahat
vacsinou
3.ako spominal zelovoc a nahodou by som sa ja dostal do takejto situacie chcel by som aby mi niekto pomohol.
snazim sa robit ludom to co chcem aby oni robili mne,tj pomahat
vacsinou
-
aruN
Professional
ublizit by si mohol ale bol by to jeho problem,ked pil tak vedel do coho idepinacolada napísal:no asi by som brnkol kamosom na 112tke a to z troch dovodov
snazim sa robit ludom to co chcem aby oni robili mne,tj pomahat![]()
vacsinou
No mne sa raz stalo ze som isiel domov od kamarata, bola tma a nebolo skoro nic vidno a na zaciatku nasej ulicky som skoro zrazil cloveka ktory lezal na zemi (ozraty), tak som dobehol domov, zavolal mamu (lekarka) a ked sme prisli k nemu, zistili sme ze to je nas sused
vedla neho bicykel a on si tam na zemi daco mrmlal
Tak som bezal po jeho zenu a dotiahli sme ho nejako domov
K teme: urcite by zalezalo od stavu ako je doriadeny co by som urobil...
-
pinacolada
Guru wannabe
OMG ty si ma nepochopil?aruN napísal:ublizit by si mohol ale bol by to jeho problem,ked pil tak vedel do coho ide
to je problem si precitat post druhy krat ked si na prvy krat nepochopil?
mam ti to vysvetlit po lopate?
mozno vedel do coho ide mozno nie
nepoznas ho,nevies ake ma motivy,alebo coho je schopny
moze ublizit aj tebe a aj detom alebo zenam ! to by stale bol jeho problem?
snad nie si retard a das mi za pravdu ze normalny clovek nechce aby po uliciach chodili ludia ktory su nebezpecny pre sovje okolie.
-
aruN
Professional
to rozhodne nechcem aby takito ludi ublizovali ostatnim,viem nevedel som jeho motivy...,ale predsa ak sa idem opit tak musim vediet ze podstupujem urcite rizikopinacolada napísal:OMG ty si ma nepochopil?
to je problem si precitat post druhy krat ked si na prvy krat nepochopil?
mam ti to vysvetlit po lopate?
mozno vedel do coho ide mozno nie
nepoznas ho,nevies ake ma motivy,alebo coho je schopny
moze ublizit aj tebe a aj detom alebo zenam ! to by stale bol jeho problem?
snad nie si retard a das mi za pravdu ze normalny clovek nechce aby po uliciach chodili ludia ktory su nebezpecny pre sovje okolie.
-
lekoklatik
VIP