doladenie zvuku na Logitech Z-5500
doladenie zvuku na Logitech Z-5500
Cavte mam repro Logitech Z-5500 a chcel by som nastavit zvuk tak aby mi pravi zadny hral silnejsie ako lavi zadny. Kvoli tomu by som to potreboval pretoze pravi zadny mam vzialeny asi 3m a lavi zadny asi 1m a stale pocujem viac lavi ako pravi kedze je blizsie. Neexistuje nato nejaky soft ktorym by sa dalo nejak nastavyt?? Dakujem
-
lekoklatik
VIP
Re: doladenie zvuku na Logitech Z-5500
nastavíš to napríklad priloženým softwarom na CD
ktorý si k tomu dostal. Ak ho nemáš, použi google.
kks lenivosť ...
http://www.logitech.com/en-gb/439/224
ktorý si k tomu dostal. Ak ho nemáš, použi google.
kks lenivosť ...
http://www.logitech.com/en-gb/439/224
Software k tym repro nie je ziaden.
U seba na svojej zvukovke mam moznost si zadat v akom uhle a ako daleko je ten ktory reprak, pozri aj u seba v ovladacoch.
U seba na svojej zvukovke mam moznost si zadat v akom uhle a ako daleko je ten ktory reprak, pozri aj u seba v ovladacoch.
ja take nemam ja mam onboard zvukovku
pouzijem trosku za vlasy pritiahnute prirovnanie. Hentie repro na onboard zvukovke, je ako tankovat do skodovky 120, 100 oktanovy benzin.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Koci ani nie, onboard digitálna zvukovka je ~to isté ako tie čo sú PCI/PCI-e. Pár features naviac majú tie "externé". Moc rozdielov tam fakt nie je, aj keď sú a pre mňa napr. dosť dôležité. Samozrejme že tam nie je žiadne CMSS, GX, EAX a pod. featury...takže to je pri hrách dosť cítiť, tak isto aj pri filmoch a pri hudbe v konečnom dôsledku. Ale ak onboardovej kvalitnej digi zvukovke pustíš DTS signál...tak je veľmi blízko tomu, ktorý dostaneš zo Xonaru HDAV, alebo X-Fi HD.
uplink, ako som pisal v inej teme o tychto repro, optika nie je pouzitelna vo vsetkych pripadoch, osobne som pouzival S/PDIF IBA na filmy, prave zo spominanych dovodov. Samozrejme, ze ak budeme hovorit iba o digitalnom vystupe, je bezpredmetne sa dohadovat ktora zvukovka ma kvalitnejsie nuly a jednotky, a ktora do binarneho kodu zavadza aj dvojky...
-
uplink
VIP
ryder - z CD si nainštaluj drivery na zvukovku, alebo zo stránky Asusu, ak tam taká možnosť nie je počkaj si na toho X-Fiho, ukazoval som Ti ten screenshot, že tam to ide bez problémov.
Bohuzial tam taka moznost neni 
-
uplink
VIP
Tak chvíľku vydrž teda
...alebo pogoogluj nejaký 3rd party software, ktorý by to vedel...
Ale neviem ci to mam kupit lebo ked to nebude kvalitnejsie hrat tak to nebudem kupovat iba kvoli tomu aby jeden reprak hral silnejsie ako druhy.
-
uplink
VIP
Tak si to najprv otestuj teda
na živo...keď budeš mať šancu.
Asi to bude najlepsie