domáca sieť od orangu
-
shanoy
Star
- Kontaktovať používateľa:
domáca sieť od orangu
caute.. Davam si net od orangu: Mobilný internet Nonstop.. Prenosova rychlost 3,6 Mbit/s FUP 2000MB... Beriem si k tomu USB HUWEI Modem..A teraz ta vec pre ktoru pisem... Ako spravit to aby som mal z tohto pripojenia net pre PC a pre NTB?? Ako to skombinovat a tak.. Diky za navrhy..
-
vladino001
Light Professional
Re: domáca sieť od orangu
Tak taký net by som osobne nezdielal. USB Hub? alebo to daj do pc a ten zosieťuj s bookom a daj zdielať net.shanoy napísal:caute.. Davam si net od orangu: Mobilný internet Nonstop.. Prenosova rychlost 3,6 Mbit/s FUP 2000MB... Beriem si k tomu USB HUWEI Modem..A teraz ta vec pre ktoru pisem... Ako spravit to aby som mal z tohto pripojenia net pre PC a pre NTB?? Ako to skombinovat a tak.. Diky za navrhy..
-
shanoy
Star
- Kontaktovať používateľa:
no ja to chcem aby bola po bite aj wifi.nejsu nejkake ine navrhy?vladino001 napísal:Tak taký net by som osobne nezdielal. USB Hub? alebo to daj do pc a ten zosieťuj s bookom a daj zdielať net.
-
vladino001
Light Professional
tak tu sieť medzi bookom a PC nerob cez metaliku ale cez wifi (ale ked budeš chcieť na net cez book musi byť zapnutý aj ten druhy pc)shanoy napísal:no ja to chcem aby bola po bite aj wifi.nejsu nejkake ine navrhy?
uNreal_saTch^ : tak teraz neviem ale asi myslel ten modem čo sa pripaja cez USB nie?
shanoy napísal:Davam si net od orangu: Mobilný internet Nonstop
-
uNreal_saTch^
Professional