domaca siet cez stolovy pc
domaca siet cez stolovy pc
Zdravim mal som na bratov pocitac pripojeny aj moj myslim internet a asi po mesiaci to znicoho nic prestalo fungovat siet najde aj sa pripoji len internet nefunguje ta siet je ad a hoc pustal to cez wireles adapter ktori ma brat v pc skusal som uz vsetko mozne anic vsetko je nastavene na automatiku mysli,m ip adresy neviem co to este moze bit ked dam diagnostiku tak mi vypise ze mam nakonfigurovat ip adresy spravil som to a aj tak nic za odpovede dakujem.
Re: domaca siet cez stolovy pc
Prvou vecou je spýtať sa brata, čo pomenil v nastaveniu adaptéra, to vie iba on.
no skontroloval som aj na jeho pocitaci to iste ip adresi a tak dalej a nic ono to je pripojene len nefunguje internet dalej dali sme na aj obnovu systemu,aktualizovali sme ovladac........ ja som ztoho uz blazon najlepsie bude ak si zajtra kupim novy router s cedeckom nakolko mam router ale nedari sa mi nanho napojit.
Funguje u brata internet? Keď nie - po akom zásahu to neide? A čo ovládač v "control paneli"?
Takze uz som na to prisiel kde je chyba, chyba je v nastaveni default getaway adrese neni tam ziadna mozes mi poradit ako ju tam mam zadat ako sa tam dostanem myslim gateway na wireles adapter a bratovy internet funguje a je to zle nastavene na jeho pc a dik ze odpisujes.a este nieco nejde to od vtedy co sme sa snazili napojit na router
daj tma taku istu default gateway aku ma brat zadanu v PC
Ja viem len sa tam neviem dostat
to "tma" sa mi páči..., je to výstižné.