Domace Kino
Domace Kino
chcem sa opitat ze ako hra Domace Kino LG HT905TA aky ma zvuk a ake je celkovo ... dakujem
Re: Domace Kino
Ak Ti sem niekto napíše, že hrá perfektne, tak je to jeho subjektívny názor, ktorý sa môže (bude) líšíť od toho tvojho.
je to low-end, zazraky sa deju ale tu ich necakaj.
do malej izby akurat.
suhlasim z energy00.
vyskusaj si v predajni a mas pokoj.
do malej izby akurat.
suhlasim z energy00.
vyskusaj si v predajni a mas pokoj.
hmm a tak dajme tomu toto bi malo uz lepsi zvuk?sony HT-SF360
ide o to na aký typ počúvania sa jedná filmy, hry, či hudbamajoo151 napísal:chcem sa opitat ze ako hra Domace Kino LG HT905TA aky ma zvuk a ake je celkovo ... dakujem
ale ak chceš na tom počúvať aj hudbu, tak sa na to hodí akurát taký Genius i keď majú všetci na to odlišný názor ako ja...
ale domáce kino ako také na sledovanie filmov a hranie hier ti odporúčam JAMO alebo niečo z Creative to je už vyššia zvuková úroveň... a o vyspelej generácií ani nemusí byť reč, každé repro sústavy samozrejme poskytnú iný zvukový zážitok ale čím kvalitnej firmy, tým to ide cenovo hore..
zhrniem to:
ak to chceš mať napojené k počítaču, jednoznačne Creative SoundBlaster a repro sústavy JAMO
na počúvanie hudby je vhodný GENIUS... väčšina majú na to iný názor, ale ide len o názory ale nie o profesionálne skúsenosti
ak sú námietky ohľadne Geniusu, tak račej vyhovuje kvalitný Hifi systém okrem ostatných domácich kín, tie sa vôbec nehodia k počúvaní hudby...