O tomto sa uz vie dlhsiu dobu ale toto video som videl len teraz
Vyzera to fakt vyborne. Doom 2016 je super, toto vyzera este lepsie. Vsetky tie veci ktore tam chalani hovoria je presne to co chce asi kazdy hrac FPS hry zazit. Byt proste panom hry, ale nie uplne OP.
Tesim sa, urcite kupim.
Doom Eternal
-
lekoklatik
VIP
Re: Doom Eternal
Teraz drtím Doom 3 a hoci hra ma svoje kvality, je to presne ten pocit, aky ako hrac DOOM nechces mat. Peklo sa bojí teba, nie ty pekla. Preto bol DOOM 2016 tak super.
Trosku to tu ozivim: k Doom Eternal som sa dostal nahodou ked som zistil, ze Bethesda ho "vydala" bez DRM
Tak som si povedal ze skusim a na moje vlastne prekvapenie ma to dost chytilo. Ma vyborne zladeny soundtrack so subojmi. Dynamika subojov je tiez velmi dobra. Na dnesnu dobu ma pozitivne prekvapila vyssia obtiaznost, hlavne ked sa objavil Marauder. Na toho som dlho hladal spravny recept.
Po dohrani som skusil aj predchadzajuci Doom, pretoze viac ludi hovorilo ze je lepsi ako Eternal, no mna osobne trochu sklamal. Stale to je dobra hra, ale mapy nie su take pestre ako v Eternal a soundtrack sa mi tiez zdal trosku slabsi. Na soundtracku mi vadili kombinacie s dubstepom, v Eternal mi pripadal viac metalovy.
Po dohrani som skusil aj predchadzajuci Doom, pretoze viac ludi hovorilo ze je lepsi ako Eternal, no mna osobne trochu sklamal. Stale to je dobra hra, ale mapy nie su take pestre ako v Eternal a soundtrack sa mi tiez zdal trosku slabsi. Na soundtracku mi vadili kombinacie s dubstepom, v Eternal mi pripadal viac metalovy.
Sice som to osobne nehral ale ano, Marauder a ten jeho stit je asi najviac spominany minus k hre. Troska to prehnali. Hudba je uplne mega.
ahoj ak by ste ho chceli tak tu je v zlave https://www.cdkeys.com/pc/games/doom-et ... ethesda-pc
-
*****HERO*****
Guru wannabe
som si teraz kupil ten novy datadisk, ale pride mi, ze to strasne dlho loaduje. aj vam?
som lamka a skapinam pri kazdej pasazi aj niekolko krat, no vzdy cakam asi 15s na opatovny load, pricom CPU/GPU/RAM/SSD su uplne v pohode ...
zakladnu verziu som hral cez Bethesdu klienta, tam mi to tak dlho neprislo. tento datadisk hram cez Steam a toho cakania je tam neurekom.
alebo ze by sa nejak zvysila obtiaznost? zaklad som odohral v pohode na Nightmare, niektore pasaze boli tazsie, ale teraz sa neviem poriadne dostat ani cez dvoch cyber mancubusov ..
Autoeditácia príspevku po 25 min 26 sek:
aha uz som prisiel na to kde je problem s tym skapinanim, slayer ma dostupne vsetky zbrane uz zo zaciatku
ale aj tak ten loading nechapem, naco mam potom to SSDcko ..
som lamka a skapinam pri kazdej pasazi aj niekolko krat, no vzdy cakam asi 15s na opatovny load, pricom CPU/GPU/RAM/SSD su uplne v pohode ...
zakladnu verziu som hral cez Bethesdu klienta, tam mi to tak dlho neprislo. tento datadisk hram cez Steam a toho cakania je tam neurekom.
alebo ze by sa nejak zvysila obtiaznost? zaklad som odohral v pohode na Nightmare, niektore pasaze boli tazsie, ale teraz sa neviem poriadne dostat ani cez dvoch cyber mancubusov ..
Autoeditácia príspevku po 25 min 26 sek:
aha uz som prisiel na to kde je problem s tym skapinanim, slayer ma dostupne vsetky zbrane uz zo zaciatku
ale aj tak ten loading nechapem, naco mam potom to SSDcko ..