Doping pre mozog
-
barbaronan
Expert
Doping pre mozog
Zaujímalo by ma či má niekto skúsenosti s Aderalom a Ritalinom, čítal som o tom na tomto webe:
http://www.izurnal.sk/index.php?Itemid= ... &task=view
a zaujalo ma to. Myslite, ze sa da zohnat ?
http://www.izurnal.sk/index.php?Itemid= ... &task=view
a zaujalo ma to. Myslite, ze sa da zohnat ?
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=88236SRneC napísal:a co tak obycajny kyslik?:)
edit: odporucam uz asi po stykrat klasiku: 2x speed 8 = oci ako angorak, slapes celu noc a este vydrzis aj prednasky do obeda
-
olololwtfomg
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
-
barbaronan
Expert
Najlepsi doping pre mozog je pravidelny spanok v rozmedzi od 8 az 10 hodin a pre efektne ucenie je najlepsie sa ucit prave po zobudeni sa, t.j pekne po ranajkach treba otvorit knihu a ist sa drvit.
Co sa tyka roznych doplnkov tak pokial nemate aj nejaku fyzicku aktivitu tak by som ich moc nedoporucoval iba obcas a to radsej by som uprednostnoval doplnky obsahujuce taurin (red bull a pod). Kofein je navykovy a jeho nedostatok resp jeho vysadenie sposobi este vacsiu unavu aka bola pred uzivanim (to plati pre caste uzivanie).
Co sa tyka roznych doplnkov tak pokial nemate aj nejaku fyzicku aktivitu tak by som ich moc nedoporucoval iba obcas a to radsej by som uprednostnoval doplnky obsahujuce taurin (red bull a pod). Kofein je navykovy a jeho nedostatok resp jeho vysadenie sposobi este vacsiu unavu aka bola pred uzivanim (to plati pre caste uzivanie).
-
DeFeAt
Medium Professional
toto ma zaujalo, po zobudeni sa ucit, to vyskusam, lebo ja KED sa ucim, tak to je vecer od tej deviatej do desiatejkali520 napísal:Najlepsi doping pre mozog je pravidelny spanok v rozmedzi od 8 az 10 hodin a pre efektne ucenie je najlepsie sa ucit prave po zobudeni sa, t.j pekne po ranajkach treba otvorit knihu a ist sa drvit.
-
Flinstone
Light Professional
áno daj si pohar cerveneho vina pred ucenim a uz sa a rano si budes viac pamatat .... ale zas nepi toho vina vela lebo potom si nebudes pamatat niclekoklatik napísal:POckat pockat... Takze ked si slahnem cerveneho vinka za poharik ta sa vydrzim ucit dlhsie alebo si budem takpovediaz viac pamätat?... Dost by sa mi to zislo... Prave mam akademicky
//autoeditácia príspevku ( 13 May 2008, 13:10 )
No tak sa presne aj ja ucim a potom si pamatam .. nicDeFeAt napísal:toto ma zaujalo, po zobudeni sa ucit, to vyskusam, lebo ja KED sa ucim, tak to je vecer od tej deviatej do desiatej
jj moje slova momentalne mam marodku tak si pospim 8-12hkali520 napísal:Najlepsi doping pre mozog je pravidelny spanok v rozmedzi od 8 az 10 hodin a pre efektne ucenie je najlepsie sa ucit prave po zobudeni sa, t.j pekne po ranajkach treba otvorit knihu a ist sa drvit.
mal by si zabrat aj v slovencineFilipito napísal:jj moje slova momentalne mam marodku tak si pospim 8-12ha k tomu uceniu je to pravda naozaj aj ja sa tak ucim dejepis a fyzyku
k teme: nieco taketo som nikdy nepouzival, radsej si dam pol hodiny spanku, potom slabu kavu a potom som akurat tak spravne vnimavy na ucenie. Dalsia vec je ta, ze po uceni je najlepsie ist spat a nevykonavat ziadne cinnosti zatazujuce mozog alebo vytvarajuce nove spomienky(film, kniha, ...) pretoze potom sa vraj naucene veci tak "kvalitne neulozia" do pamate.