dost blbee:(

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Ahoj262
Novice
Novice

dost blbee:(

Príspevok od používateľa Ahoj262 »

cafte..mzn to poznate... mam spoluzacku sme w dewine sme dewatacky a sme spolu 9 rokof..co9...chodili sme spolu uz od skolky do jednej tridy takze cca sa pozname 12 rokof a sme spolu 5 dni w tyzdni..uz f skolke sme si robili dost naprieky ona bola wecsinou wzdy ta ktora so mnou robila poradek wriskala po mne. este aj w skole na prwom stupni to tak bolo ze ked sa neco stalo s nou sa seci bawili a ja som zostala sama.proste wzdy bola na do mna nadradena. :( :( :( :( :( :( . este wiacej sa to zhorsilo na druhom stupni. som lepsia od nej to wi proste kazdy wobec sa tym nechwalim hej ale proste ja wim ze wim weci lepsie nez ona lenze napriklad na Sj ma ucebku pod lawicou a ma ptm 1 a ja takisto a pritom ucebku nepotrebujem takze tym padom sme obidwe w kazdeho ocach rownake ak ne ona nado mna nadradena. mala mat teraz 5 dwojek na wyswecku ale dostala same jednotky. zrejme jej to wybawuju fotrofci. uz som sa tesila ze posledny polrok a ze ju neuwidim a wite co som sa neska dozwedela? ze sa hlasi na rownaku SŠ jak ja. fotrofci ma uz lutuju ze uz tie trapenia neznesem a ja to fakt neznesem. a nebudem sa ale kwoli nej hlasit na inu skolu ked ta skola kam idem je gooood a mam tam sancu. takze tak. co mam robit??:(
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

:hehe:

//: Piš jako človek ty ....
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Precitaj si pravidla a skus to napisat znova a v slovencine :)
Zamknuté