..domace vazenie ako take som nikdy nedostala....akoze tak ze mi zakazu comp to uz hej a bolo to zle...ale to domace vazanie ja vlastne tiez newem co to je..a dufam ze to ani nezistim....
no teraz nemam ziadne a dost dlho som nemal, ale ked som bol mensi...tak to bola vecsinou telka a vychadzky von...
a to najme ked som nieco vyviedol..., rozbil hlavu susedovi a tak... stava sa... alebo zla znamka..., vystajanie with my brother a tak...
stare dobre casy...
zaracha??to poznam ale iba ked som bola mladsia teraz vedia ako to je...stacinormalne sa porozpravat a mne samej musi dojst co som urobila naco zbytocne zakazovanie?? a co sa tyka tej baby s tym vysokym uctom!6000???to de sme??ved dajme tomu ze je to skoro polovica nejakeho klasickeho platu..uz vidim nejakeho rodica ako by to zapltail..mna by asi zabili..ale je to kazdemho osobna vec..co uz...
mozno ked som mal 5 rokov ale nemalo by to zmysel teraz lebo aj tak som furt doma a von chodim len obcas
=Erik= napísal:Nikdy, a nikdy som nemal nic zakazane... Okrem, vrazdenia a podobnych veci Niekedy ked sa im nieco nepaci , tak to iba naznacia...
A ja uz viem co mam robit
Mam najlepsich rodicov
Mám super život!
a kolko rodinnych prislusnikov je regnutych na fore?
Nikdy som nedostal domace väzenie...ako povedali mi ze mam zakazane chodit von ale to vzdy zostalo len pri reciach...totizto nasi vedia ze mna doma neudrzia a len zbytocne hadky by zas kvoli tomu boli... podla mna je straaaaasna blbost davat domace väzenia...akurat sa ludia na seba este viac hnevaju a nema to ziaden zmysel... aspon ja by som kvoli takemu trestu moc spravanie nezmenil Keby sa rodicia viac o svoje decka starali a az tolko ich nerozmaznavali ked su male ziadne testy by nebolo treba...to co by sa povedalo by jednoducho platilo a nikto by to svojvolne neporusoval