DOTA 2
Re: DOTA 2
Kvalita toho komentaru je strasna.
-
lekoklatik
VIP
To mám také lagy ja alebo oni?
lekoklatik napísal:To mám také lagy ja alebo oni?
mne to ide bez lagov...
-
lekoklatik
VIP
Keď pickovali, už im bežal rezervný čas no a potom zrazu to picklo 2ch champov. V pozadí potom bola hláška že sa niekto odpojil.
btw vy tam máte komentár?
Ja to pozerám tu bez komentára http://www.dota2.com/tournaments/international/?q=sd&c=
Ja to pozerám tu bez komentára http://www.dota2.com/tournaments/international/?q=sd&c=
lekoklatik napísal:Keď pickovali, už im bežal rezervný čas no a potom zrazu to picklo 2ch champov. V pozadí potom bola hláška že sa niekto odpojil.
jj tiez som si vsimol , potom napisalo reconnect...
-
lekoklatik
VIP
dotu som hral skutočne pár krát a nikdy ma moc nebavila. Je to pre mňa moc zložité, pripadá mi to neprehľadné.
KKeď prišlo lol, bolo to zjednodušené, prehľadné, ľahké. Ako sa tak znovu pozerám na toto, je to pre mňa zas také to neprehľadné a neviem aké. Je to pekné, ale podľa mňa celkom ťažké...
//nuž snáď máš pravdu. btw nejak im to nefunguje...
KKeď prišlo lol, bolo to zjednodušené, prehľadné, ľahké. Ako sa tak znovu pozerám na toto, je to pre mňa zas také to neprehľadné a neviem aké. Je to pekné, ale podľa mňa celkom ťažké...
//nuž snáď máš pravdu. btw nejak im to nefunguje...
Kazda nova MOBA bude vzdy zo zaciatku pre hracov neprehladna, to je normalne.
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Je to pekné, je to zaujímavé, ale neprehľadné ako bola aj dota, HonKo. Ako spomenul leko LoLko je dobre zjednodušené a prehľadné. Z tohoto mám fakt zvláštny pocit.
Zase im to nejako padlo, alebo laglo, alebo co. Ale mne sa to paci celkom. Aj ked nemaju na vyber asi este tolko herov, tak ten pick je aj tak zostaveny. Ale Tiny + Lion rocks:D
-
lekoklatik
VIP
jj. aktuálne sa pozerám na logo dota2 international + iskrenie zo spodu.
Ako hovorím tiež sa mi to páči. Po vizuálnej stránke. S prvou dotou to ja porovnať neviem, nakoľko som ju hral pár krát + čo to videl, ale rád by som sa zbavil pocitu neprehľadnosti a vyššej náročnosti "ovládania" hry
Ako hovorím tiež sa mi to páči. Po vizuálnej stránke. S prvou dotou to ja porovnať neviem, nakoľko som ju hral pár krát + čo to videl, ale rád by som sa zbavil pocitu neprehľadnosti a vyššej náročnosti "ovládania" hry
Jako leko, ja ti fakt dotu odporucam. Nie som v tom ziadny macher ani extra skiller, ale ja ked som tiez prvy krat videl dotu, hovorim si WTF? Tolko kombinacii, tolko veci naraz, toto nikdy nebudem vediet. Stacilo mat len kamaratov a cez internet zo srandy s nimi hravat. Po case tomu prides na chut ako kazdej inej hre ked zistis o co tam vlastne ide a ako to hrat. Chce to len odohrat vela, vela hier, zo zaciatku vsak ako som povedal, s kamaratmi. Urcite neist do public hier hned z prvej.
lekoklatik napísal:jj. aktuálne sa pozerám na logo dota2 international + iskrenie zo spodu.
tiez sa mi to paci , aj prva dota bola neprehladna ale zvykol som si a naucil som sa ju hravat , po par hrach som uz vedel kde co a ako
////// uz by im to mohlo naskocit aj spät , pushnu to a mi nic neuvidime
Uz to ide
-
Sarger
Guru wannabe
Ale ako vidim tak sa Valve nechyta na priamy prenos Riotu z Dreamhacku. Mali síce problémy, ale až takéto nie. Uvidíme ako im to pojďe ďalej...
///Avicen: ma to bližšie k LoL ako k HoN
len minimap je spravená úplne ako v HonKu...
///Avicen: ma to bližšie k LoL ako k HoN
-
aviceN
Guru
Aj vam sa to podoba na LoL? 
epicky nudny match
HoN > Dota2
HoN > Dota2
a co si cakal ? solovanie alebo neaky rychly push? keby hras o taku vyhru tak by si bol urcite aj ty opatrnejsi
Kedy hra znova SGC?
Teraz o chvilu by mali, ale znova neuvidime stream zo zapasu SGC
Ale SGC vs iG by mohli streamovat, v tabulke to je na prvom mieste.
Ale SGC vs iG by mohli streamovat, v tabulke to je na prvom mieste.
SGC dostalo od EHOME, epic magina. Btw nirvana.cn - virus 38/2