doteraz som vsak mal na moju kartu aj jednu dcersku,v ramci ktorej sme mali hovory zadarmo,tu mala moja priatelka...bude ju mozne mat aj na tieto skladane pausaly?...to by bolo super
Dotykovka - rada pri kupe mobilu
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
to cORP : teraz je ta Nokia za Ecko co?...mne sa tvoja kombinacia nepaci,pretoze urcite by som potreboval smsky a asi aj minuty do inych sieti,to znamena ze by som si dal asi 40 minut + 6000 minut + 400 SMS a ten kupon
doteraz som vsak mal na moju kartu aj jednu dcersku,v ramci ktorej sme mali hovory zadarmo,tu mala moja priatelka...bude ju mozne mat aj na tieto skladane pausaly?...to by bolo super
-
cORP.
Addict
hh no mne ale plne vyhovujedjxtreme napísal:to cORP : teraz je ta Nokia za Ecko co?...mne sa tvoja kombinacia nepaci,pretoze urcite by som potreboval smsky a asi aj minuty do inych sieti,to znamena ze by som si dal asi 40 minut + 6000 minut + 400 SMS a ten kupon
-
cORP.
Addict
hej presne tyzden je za euro od 16.11.2009 potom cena pojde znova na 99eur ,lg ma totoznu akciu s rovnakou dlzkou trvania , mne moj pausal vyhovujedjxtreme napísal:myslel som tu 5530 XM...este vcera bola za 99 E a dnes uz za 1 E
-
cORP.
Addict
s5230 som chcel aj ja az kym ta nokia nezlacnela ,ono ale to neni problem ze ju nemaju napr pezinok predajna poviem priklad : telefon v prvy den zlacnenia nebol dostupny ,no dalo sa zistit v akom case a kedy pride nova zasielka ,tak by si to mohol skusit ,no hej je pravda ze ten telefon teraz vsetci brali ako keby to bolo zadarmo ,inak k tomu samsungu s5230 ,podla mna nespravis zle ak ho vezmes ,je to celkom schopny telefon ,netusim sice aky program chces zobrat no ak nejaky vacsi tak si daj klude 1.5gb dat v programoch podla seba alebo ku hociakemu pausalu za 4.99eura mesacne a wifi ta nebude trapitdjxtreme napísal:Dnes som bol v T-Mobile pre info ohladom tych pausalov a telefonov a ta Nokia 5530 XM je vraj centralne vypredana!!...bol o nu asi slusny zaujem....rozhodol som sa teda pockat co sa bude diat s cenou Samsungu Jet,pripadne vezmem tu S5230,ale chcem wi-fi
-
Lord ANAKIN
Professional
ja mam S5230 nebrandovanu , som vcelku spokojny az na kvalitu vydrze zadneho krytu a aj displey by toho mohol viac vydrzat ... k tomu telefonu proste treba od zaciatku puzdro co som si velmi neuvedomoval kedze nokie s tymto velmi problem nemali (myslim N6120C ta toho vydrzala o dost viac), ten edge je dost pruser ale kedze som pouzival pripojenie k netu prostrednictvom O2ky a oni ani 3Gecko nemaju tak ma to az tak nehnevalo a ani 6ci 8 eur za datovo neobmedzeny pristup k netu v telefonie nieje zle ale proste rychlejsie reakcie celeho prezerania stranok by sa mi pacili viac , neviem to posudit ci to bolo datovymi prenosmi alebo hardverovou strankou telefonu. Widgety su strasne fajn a najme to ze som mal nebrandovany telefon sa mi pacilo aj ked som za neho musel zaplatit plnu cenu a to s toho dovodu ze priatelka si kupila dva tyzdne po mne ten isty telefon ale s Orange.Tym padom temy ine , hry trosku ine a hlavne cele jedno menu jej chyba , horna zalozka v ktorej sa da posuvat na medzi troma strankami ako na uvodnej obrazovke a cely jej telefon sa mi zdal o nieco pomalsi . Ako su to malickosti ale necakal som to. Co ale musim pochvalit je presnost displeya , aspon mne velmi sedi a narozdiel od drahsih modelov co som mal v ruke s nou nemam nejake nepresnosti co je mozno aj solidnou velkostou disleya. Facebook bol uplne v pohode (samozrejme jeho mobilna verzia a dokonca aj aplikacia pre neho je), ale horsie to uz bolo so strankami kde bolo viacej obrazkov a podobnych srand ... celkovo ale mozem odporucat urcite (radsej tento Samsung ako najnizsi model od LG)
-
cORP.
Addict
tak to urcite hej ze je lepsi samsung ako lg cookie ,ja som sa velmi velmi dlho rozhodoval medzi tymi dvoma ,precital som asi vsetky recenzie a zo vsetkeho mi lg prislo horsie ,dizajn celkove ovladanie a hlavne to ze samsung je podstatne rychlejsi ,no potom prisla ta nokia ako bleskLord ANAKIN napísal:ja mam S5230 nebrandovanu , som vcelku spokojny az na kvalitu vydrze zadneho krytu a aj displey by toho mohol viac vydrzat ... k tomu telefonu proste treba od zaciatku puzdro co som si velmi neuvedomoval kedze nokie s tymto velmi problem nemali (myslim N6120C ta toho vydrzala o dost viac), ten edge je dost pruser ale kedze som pouzival pripojenie k netu prostrednictvom O2ky a oni ani 3Gecko nemaju tak ma to az tak nehnevalo a ani 6ci 8 eur za datovo neobmedzeny pristup k netu v telefonie nieje zle ale proste rychlejsie reakcie celeho prezerania stranok by sa mi pacili viac , neviem to posudit ci to bolo datovymi prenosmi alebo hardverovou strankou telefonu. Widgety su strasne fajn a najme to ze som mal nebrandovany telefon sa mi pacilo aj ked som za neho musel zaplatit plnu cenu a to s toho dovodu ze priatelka si kupila dva tyzdne po mne ten isty telefon ale s Orange.Tym padom temy ine , hry trosku ine a hlavne cele jedno menu jej chyba , horna zalozka v ktorej sa da posuvat na medzi troma strankami ako na uvodnej obrazovke a cely jej telefon sa mi zdal o nieco pomalsi . Ako su to malickosti ale necakal som to. Co ale musim pochvalit je presnost displeya , aspon mne velmi sedi a narozdiel od drahsih modelov co som mal v ruke s nou nemam nejake nepresnosti co je mozno aj solidnou velkostou disleya. Facebook bol uplne v pohode (samozrejme jeho mobilna verzia a dokonca aj aplikacia pre neho je), ale horsie to uz bolo so strankami kde bolo viacej obrazkov a podobnych srand ... celkovo ale mozem odporucat urcite (radsej tento Samsung ako najnizsi model od LG)