Dovolenka v Chorvatsku

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Dovolenka v Chorvatsku

Príspevok od používateľa test »

Je tu par tem o dovolenkách, aj o Chorvatsku. Ale zalozim jednu temu na Chorvatsku v ktorej by sa mohlo co to popisat.

Uvazujem, ze by som isiel s kockou do Chorvatska na par dni, mozno na tyzden. Uvazujem nad lokalitou. Narocna moc nie je, staci jej slnko a voda, velkym plus je obchod ci bufet v blizkosti. Ma rada aj nocny zivot, takze ak by bola niekde v lokalite disco aspon 2x za tyzden, tak je to plus. Ked bude kazdy den disco, tak sa zosaliem z nej :D Aku lokalitu by ste mi odporucili? Ist uplne dole nemam v plane, skor nieco hore ako Krk, Baska, ale mozno by sa dal aj Zadar, Vodice ci Sibenik.

Ake su vase skusenosti a co odporucate? Na co si dat pozor a comu sa vyhnut?
Momo46
Professional
Professional

Re: Dovolenka v Chorvatsku

Príspevok od používateľa Momo46 »

Ja odporúčam Vodice - pekné pláže aj okolie , mestečko je známe nočným životom , ak budete chcieť ísť na výlet tak neďaleko je park Krka ktorý si spomínal , kde sa dá spraviť pekná prechádzka a aj okúpať , ja som bol veľmi spokojný vo Vodiciach a určite tam ešte pôjdem :wink:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: Dovolenka v Chorvatsku

Príspevok od používateľa Digital »

Ak chceš klud a byť na pevnine, top prostredie, skús poloostrov Sevid. Myslím, že poznám vačšinu chorvatskeho pobrežia a sevid zatial vyhráva. Je tam aj malá reštaurácia a malé potraviny.
Napísať odpoveď