Zdravim,
Chcel by som vyrazit na nejaku 3-4dnovu dovolenku vo Vysokych Tatrach a tak by ma zaujimalo ci nemate odporucit nejake dobre ubytovanie podla vlastnej skusenosti za rozumny peniaz. Vyhodou by bola polpenzia a cim lepsia lokalita vo Vysokych Tatrach, tym lepsie.
Malo by to byt pre dve osoby. Nejaky ten wellness je vyhodou (nie podmienkou)
Pozeral som sa po zlavomatoch, len tam je to dost predrazene na moj pohlad. 2 noci/2ch cca 120-170eur mi pride dost drahe.
Vopred diki.
Dovolenka Vysoke Tatry
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dovolenka Vysoke Tatry
To su Tatry, kde su ceny podobne ako v Rakuskych Alpach. Problemom je, ze teraz je hlavna letna sezona a prival turistov z Polska a Ceska im imoznuje dvihat ceny.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
To mi bolo jasne, len obcas ma niekto niekde kontakt na niekoho na malebnu chatku, ktora sa da prenajat za par supov. Asi mi neostava nic ine, len si zajednat a podporit tak tie nekrestanske ceny 
Pomerne lacných penziónov nájdeš veľa na stránkach ako http://www.megaubytovanie.sk/ alebo http://www.ubytovanienaslovensku.eu/, ale s wellnesom asi skôr nie. Na zľavomatoch sú skôr hotely a zariadenia, kde je to spojené aj s nejakým aquaparkom, wellnessom a tak. Chatky a chalupy už budú skoro všetky rezervované cez leto. Z vlastnej skúsenosti neviem povedať, tiež sa chystám, pozerám podľa recenzií na weboch.
Bol som minulý rok na tri dni aj s frajerkou, mali sme prenajatý apartmán a vyšlo nás to okolo 70€ na dve noci myslím. Ubytko pekné, krásny výhľad na Lomničák ale ani za tú pipinku si nvm spomenúť na meno a kde to presne bolo
. Potom som bol jeden rok na priváte Aspen v Novej Lesnej, tiež super ubytko, len tie izby boli menšie trošku. Tam to bolo okolo 10€/noc na osobu. V Tatrách by som skôr šiel na privát, nezaplatíš zbytočne veľa na ubytovaní, v ktorom aj tak nestráviš veľa času a jedla máš všade habadej
.