dovoz aut cez autonazelanie?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Settik
Novice
Novice

dovoz aut cez autonazelanie?

Príspevok od používateľa Settik »

Ma tiekto skusenosti s http://www.autonazelanie.sk/?? Alebo s nejakov podobnov strankov na dovoz?Prosim pridajte aj stranku ak ano.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: dovoz aut cez autonazelanie?

Príspevok od používateľa hojko »

Firiem, ktore davazaju auta, tak tych je neurekom. Niektore maju dohodnute od predajcov zlavy, ine firmy si zase prihodia, takze mas auto drahsie. Niekto pozaduje od teba zalohu 1500 eur aj pri cene auta 50 000, niekto ziada skoro celu sumu. Staci si pozriet autobazar.eu pri drahsich autach firmy, ktore to predavaju - hned mas prehlad o dovozcoch a firmach.

Ked si pozriem referencie na stranke, ktoru si uviedol, tak hned ma uputali kilometre, ktore uvadzaju. Vobec sa mi tie cisla nepozdavaju a neveril by som im, nechapem, preco by niekto predaval auta s takymito kilometrami. Keby chceli spravit skutocne referencie, tak sa nehadaju akymsi Ferom T. z Dolnej hornej, ale radsej odfotia to auto niekde na Slovensku a pod. Len tak informacne:
Avensis, 55 tis, 2005 = 6 az 7 rokov stare auto, tak malo kilometrov, ved to je len 650km mesacne
Mazda 6, 52 tis, 2005
Civic, 51 tis, 2006
BMW 750 Li 73 tis, 2006
BMW X3, 46 tis, 2005, vsak to je len 550km mesacne najazdene
Passat, 89 tis, 2006
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

hojko U rodicov v garazi stoji Nissan Almera (2001) ~ 50 000 km :) Ale fakt je, ze dalsie auto s podobnym stavom osobne nepoznam.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Aiden: Dobre, ale je to Almera a stoji v garazi. Ale mi povedz kto si kupi passata alebo 750iL aby mu stal v garazi.
Alebo preboha kto uz len ma X3 a jazdi na nom 550 mesacne. Sakra, ved tolko mame najazdene teraz na novom aute za tyzden, a to byvame 10km od Kosic, nejazdime kazdy den 50km tam a 50 spat.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Aiden, predbehol ma Fabo. Nikto si nekupi luxusne vozy za 100 tisic eur preto, aby ich vytiahol len v sobotu na vikend aj to co sa pojde previest mimo mesta a spat. Tie kilometre v referenciach a podla mna aj fotky, mena a vsetko ostatne su vymyslene. Ak to bolo skutocne predane s tymi kilometrami, tak urcite boli stocene. Keby som si uz daval doviest auto, tak si priplatim par eur a dam si ho doviest komplet, teda aby som ja nemusel ist ako spolujazdec do dakeho Nemecka a pod., ale nech si idem pre auto na Slovensko, spravi sa leasing a hotovo.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

mam skusenosti, kedze v podobnej firme pracujem, KE-okolie
dovazame auta na zelanie - po prediskutovani co je pre zakaznika lepsie, vyhodnejsie, niektori si daju poradit, niektori nie a trvaju na dovezenej thalii:/, dovazame prevazne z nemecka, mame vytipovane bazare, pozname majitelov, ideme na istotu :) a uvadzame pravdive udaje o autach a mame dobre referencie a dobre meno v KE
Napísať odpoveď