Download DVD filmu online po zaplateni

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Awattar
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Download DVD filmu online po zaplateni

Príspevok od používateľa Awattar »

Zdravim

kamarat riesi nejaky vstavany shop (shopify, bigcartel..) cez ktory sa bude normalne dat objednat film na DVD tj pride to fyzicky domov (worldwide) ale aj ci sa to bude dat po zaplateni aj stiahnut - teda ako to treba urobit, resp cez aky shop sa da toto nastavit.
Mate niekto skusenosti cez aky shop sa da toto " stahovanie " po zaplateny spustit?

Resp neviete ako funguje shopify? Nieco som zistoval, ale vyslovene toto som tam nenasiel. Popripade ako funguje platenie?
Viem ze cez bigcartel to ide len cez paypal, co je niekedy pre ludi ktory ho nemaju odradzajuce.
Ake su vase skusenosti a aku stranku na tvorbu " docasneho " eshopu by ste mi odporucili?

Dakujem velmi pekne za rady.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Download DVD filmu online po zaplateni

Príspevok od používateľa Michaelo »

A licencie na tie filmy si zakupil? Predavanie dvd je jedna vec, poskytovanie ich online je druha.
Taktiez filmy musis poskytovat zabezpecene tak, aby sa po uplynuti urciteho obdobia nedali prehrat (ak to mas len ako pozicovnu, nomrlan ekupeny ale musi mat tiez nejake zabezpecenie a identifikaciu ze bol zakupeny).

Ps.: Nemyslim si ze najdes nejaky free shop alebo nieco lacne s takouto funkcionalitou. Tiez riesim ehop a rozmyslal som nad tymto, aj na posielanim SW klucov cez mail a uctovat to je des a hruza.
Awattar
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Awattar »

Ten film je nas, natoceny, zostrihany.

Pozicovna to nie je.. ale ti co by ten film chceli hned, by zaplatili menej a mohli si ho hned stiahnut a ti co chcu aj box, tak si ho tiez kupia (za drahsie) a pride im komplet dvd domov.
Jasne, chapem.. dakujem za info
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

No na ten film mas nejaky copyright a mas nejakeho "vydavatela" ze? Ak jo, tak to musis prediskutovat aj s nim. Ak si to vsetko vybavujes sam a mas na to copyright, malo by ti stacit najst nejaku zebezpecenu metodu aby si ten film mohli stiahnut, no neposkytovat ho kade tade na warez forach.
Napísať odpoveď