Držiak telefónu na bicykel a motorku

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
110mat110
Light Professional
Light Professional

Držiak telefónu na bicykel a motorku

Príspevok od používateľa 110mat110 »

Mam Nokiu X6 a rad by som ju pouzival ako navigaciu na bicykli. Neviem nikde zohnat ziaden drziak. Jedine co som nasiel je pre Nokiu 5800 ale tam sa X6 nevojde. Ma niekto nejaky tip hoc aj na univerzalny? Za vsetky rady dakujem.
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Drziak na bicykel

Príspevok od používateľa brm »

Asi minulý týždeň som niečo také videl, len si nepamätám kde. Asi niekde na zlavy.sme.sk, ale už to tam nie je. Vyzeralo to ako gorilapod, avšak z oboch strán to malo tie "chápadlá".. a na obrázku to poskladali tak, že to vyzeralo ako pavúk. A jedna fotka bola aj ako je vďaka tomu namontovaný mobil na bicykli...

:)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Mne to pride ako zbytocne a neprakticke, pri pade je to akurat tak o rozbiti telefonu. Neuvazoval si zohnat si dres alebo oblecenie s vreckom na prednej strane, teda na hrudniku, kam by si si telefon vlozil a zapol zvukovu navigaciu, aby si pocul len rozpravanie?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

test.. a keď to bude chcieť na navigovanie po lese? ..povedzme cez google maps, ozi alebo niečo podobné? Tam si zvukovú navigáciu neviem predstaviť... "pri najbližšom odpočívadle odbočte vľavo a pokračujte ďalej po modrej značke 2km"..

:D

A telefón sa dá rozbiť aj keď je pekne schovaný vo vrecku... stačí mať len šťastie pri páde.....
110mat110
Light Professional
Light Professional

Ja navigaciu pouzivam hlavne na geocaching, takze potrebujem vidiet displej.
Rozbitia telefonu sa nebojim, nepadam az tak casto. A aj je to Nokia :smt007 uz mi x krat spadla a az na par skrabnuti je ok. Skor odide drziak pri pade.
Chezter: Presne to som mal na mysli. :plus: Dakujem
Reanimated
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reanimated »

Ja osobne objednavam taketo veci z UK, vacsinou z Amazonu, kedze u nas nie je az taky vyber a ceny su nizsie, aj ked zaratam postovne:
http://www.amazon.co.uk/gp/aw/s/ref=is_ ... e%20holder
Pride to tak do tyzdna, max. dvoch a nestalo sa mi, ze by som nebol spokojny. Hlavne pozriet reviews od inych ludi a ich skusenosti z praxe ;)
_Michal_
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa _Michal_ »

Čo tento stojan ? http://www.mojandroid.sk/prislusenstvo- ... ipov-video
Vyzerá celkom zaujimavo.
Dá sa prichytiť aj na bicykel, dokonca to aj testovali, tak počkaj na video z testu na bicykli, ktoré by mali čoskoro pridať.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ked si cyklista tak tebou chceny stojan je obrovska debilina. zozen si puzdro na rameno, ktore je zpredu PRIEHLADNE. :)

a bud si ho daj na rameno, displejom k sebe alebo hned za laket rovnako tak aby si ivdel na displej, tym padom mozes mat ruky na volante, a este aj mrknut sem tam ci ides dobre, okrem toho z toho vies vyviest sluchatka ci uz kvoli navigacii alebo kvoli hudbe priamo do ucha bez moznosti "zavadenia sa" o kabel, ktory by k tebe isiel keby si mal mobil v stojane.

ver mi. viem o com pisem. :)
_Michal_
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa _Michal_ »

Len tak mimochodom, už pridali video z testu toho držiaka.
http://www.youtube.com/watch?v=LkMWjqrb ... ature=plcp
Udržal aj Samsung Note, takže by som na tvojom mieste uvažoval aj nad takýmto niečim, nakoľko sa to dá využiť aj mimo bicykla.
110mat110
Light Professional
Light Professional

qwerty: dakujem za radu, pozriem sa na to.
_michal_: galaxy note to sice urzi ale ako pisal recenzista na bike by ho urcite nepouzil. A uz vobec nie do lesa.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

mat: neuvazoval si nad tymto riesenim ?

Kód: Vybrať všetko

http://www.dealextreme.com/p/sporty-armband-for-samsung-galaxy-note-i9220-black-127193?item=14
ked keskujem na biku, pridem na miesto co najblizsie podla mapy a potom vytiahnem mobil.. ze by som pustal na biku hodinu gps nie je ekonomicke voci baterke..

ale ak, cinania maju na note drziak na bike (nepises aka nokia tak si vyhladaj na dx.com)

Kód: Vybrať všetko

http://www.dealextreme.com/p/bicycle-bike-360-degree-rotation-holder-for-nokia-c7-black-72128?item=2
110mat110
Light Professional
Light Professional

Ja telefon pouzivam aj na sledovanie trasy, takze GPS je online stale (vydrz baterky pri nonstop pustenom GPS mam vydrz viac ako 10h) nazaciatku som pisal ze mam nokiu X6. A mobil by som rad videl, minule som siel podla telefonu cez les, kedze som nepoznal cestu a bolo to odveci, ked som musel mat fon v ruke
paralen
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa paralen »

Ja som si objednal toto . Uz je to na ceste ku mne, tak som zvedavy ci sa to nerozpadne alebo ci to vobec udrzi telefon :D , 4 eura hore dole
pablo64
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pablo64 »

Si spokojny s tymto drziakom ??
Uvazujem o dacom takom podobnom , dik
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Zdravim ludia,
Zhanam vodeodolny (naj aj narazu) drziak s obalom na bicykel/moto. Neviete nejaky odporucit. Malo by to byt na Lumiu 532.
Nechcem nieco velikanske,v ktorom to bude lietat.Co najviac prisposobene danemu modelu by bolo naj.
jackb
Redeemer
Redeemer

Re: Držiak telefónu na bicykel a motorku

Príspevok od používateľa jackb »

Soviet, mozno najdes na ebay nieco podobne ako mam ja: http://www.ebay.co.uk/itm/Bike-Bicycle- ... 1287932524 (len ja mam verziu pre 5 a zmestim tam v pohode aj jack zo sluchatiek, lebo mam 4S)
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

test napísal:Mne to pride ako zbytocne a neprakticke, pri pade je to akurat tak o rozbiti telefonu. Neuvazoval si zohnat si dres alebo oblecenie s vreckom na prednej strane, teda na hrudniku, kam by si si telefon vlozil a zapol zvukovu navigaciu, aby si pocul len rozpravanie?
pri pade na bicykli sa telefonu nic take hrozne pravdepodobne nestane, pri pade motorky bude telefon to posledne na co bude mysliet (najprv motorka a potom on :D )
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Držiak telefónu na bicykel a motorku

Príspevok od používateľa Soviet »

No nakoniec som siahol po tomto (mam Lumiu 532) rozmerovo je podobna 530ke, tak uvidime.
http://www.mp3.sk/drziak-na-bicykel-vod ... 47951.html
Napísať odpoveď