Ak ano tak co si o nej myslite je tazka ? presiel ju uz niekto z vas ?
Ak ano tam mi poradte co mam robit na cintorine so sochami mucenikov ako ich mam aktivovat
Ak ano tak co si o nej myslite je tazka ? presiel ju uz niekto z vas ?
Ak ano tam mi poradte co mam robit na cintorine so sochami mucenikov ako ich mam aktivovat
klikaj na podstavce, vsade je daky hlavolam a ten spusti cast mechanizmu
inak, velmi kratke to bolo
asi som hlupy ale neviem najst suvislost pri tych hlavolamoch na cintorine. No ak by niekomu pomohol navod tak je v diskusii na stranke ktoru som dal v prvom topicu ale si myslim ze u tekehoto typu hier je hriech pouzivat navod
Rosinoo napísal:asi som hlupy ale neviem najst suvislost pri tych hlavolamoch na cintorine. No ak by niekomu pomohol navod tak je v diskusii na stranke ktoru som dal v prvom topicu ale si myslim ze u tekehoto typu hier je hriech pouzivat navod
niesu popisane v tej knihe? musi to byt dako vyriesene...
a hra s navodom? ak je to hriech asi jeden z tych najlahsich
ta hej no dufam ze mi to moje svedomie odpusti ze som pouzil navod ale ta som bol bezmocny uz. Je to faktze peckova hra len sa da v nej zamotat jak svina a ked nemate jednu vec potrebnu ta sa nepohnete z miesta
hej to taka somarina bola ze mu dat sa nazrat much aby som mohol okolo neho prejst. ta sak on zral chrobaky ta aj tak by si ma nevsimol. jooj daktore pasaze su tam aj dost trapne ale inac dost zaberak na brain