Driver na zvukovku

Informácie o software, ankety...
mischooo
Expert
Expert

Driver na zvukovku

Príspevok od používateľa mischooo »

kúpil som zvukovú kartu mint c-media cmi8738/C3DX Audio Device 5.1 a mám repráky creative a hrá mi iba subwoofer a predné repráky.... nehrajú mi zadné a ani center ... tak by som poprosil ak niekto vie v čom by to mohlo byť tak by som uvítal všetko možné len aby mi to išlo.. alebo to možo bude v tom že mám zlý driver... nehal som ten čo nainštaloval windows... ale to čo mám CD k tej zvukovke tak to podporuje iba XP... a aj to mám taký dojem že iba 32 bit. verziu... tak by som poprosil driver na windows 7 64bit. díky moc... lebo ja som skúšal už hádam všetko možné...

P.S. Nevedel som či to dať sem alebo niekde inde... tak som sa hádam trafil...
gwixt
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Driver na zvukovku

Príspevok od používateľa gwixt »

hmm ... si si sity tym oznacenim? lebo to vyzera na strasne staru zvukovku (<2002?) ... na W7 som nasiel ovladace len na karty CMI8738-LX, CMI8738-SX, CMI8738-MX
http://www.cmedia.com.tw/EN/DownloadCen ... &dtype=ALL
mischooo
Expert
Expert

Tú zvukovku som kúpil asi tak pred rokom.... ale mal som pokazený PC... som až teraz zohnal grafiku.... A označenie je presné..je aj na zvukovke a aj na CD od nej...
gwixt
Addict
Addict

no ved skus skusit nejaky z tych driverov co su na tej stranke ... hadam nic nepokazis :)
mischooo
Expert
Expert

Akurád som jeden nainštaloval... len mám menšiu nevýhodu.. internet mám v notebooku cez kartu a dosť pomalý... ťahám cca 15 kbps... Mám tu slabý signál.... A nemám ani USB... tak to dávam cez Externý HDD... a tento čo som stiehol tak nejde.. idem vyskúšať všetky a uvidím ktorý pôjde.. ak ani jeden tak potom čo??
gwixt
Addict
Addict

hmm neviem .. mozno zaobstarat si nejaku ozajstnu zvukovku?
mischooo
Expert
Expert

Asi tam dám win XP a hádam to pôjde.... Ak nie tak ma vystre... idem to preinštalovať.... Ozvem sa za hodinku ako to dopadlo... poprípade hodinku a pol.. ale zatiaľ díky...

Takže som tam dal XP profesionsal a všetko ide ako hodinky.... :-) A ešte jedna vada tam bola.. možno by to išlo aj na Win 7... boli zle nakreslené kolíky... subwoofer mal byť čierny a bol oranžový a zase zadné repráky mali byť oranžové a bol čierny... tak som to potom prehodil... teraz to nesedí podla farieb.. na subwoofery mám dobre nakreslené aj farby sedia... ale na karte je zle... nesedia farby.. tak som to prehodil a už to ide... a dal som ten driver čo som mal na CD... Tak problém vyriešený.,...
Napísať odpoveď